Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaz Verin Bana

Yuco

Öne çıkan mesajlar

Paten alasım geldi. Geçici heves olmasından korkuyorum (nasıl bir korkuysa). Vize zamanı ya durup dururken böyle abidik fikirlerimin çıkması da normaldir. 3 gün sonra bu hevesim geçer mi bilmiyorum.

Neyse küçükkene vardı bir patenlerim az biraz dolaştığım olmuştu yadırgamamıştımda. Zaten yürümeyi seven adamım. (Her ne kadar bilgisayar başında olabildiğince zamanımı harcasamda) Geçen gördüm dedim 'neden paten kaymıyom lan ben? Zaten boş beleş geçiriyom zamanı'.

Araştırdım biraz netten Roces,Powerslide,Rollerblade markaları sağlam gözüküyor. Roces'ı enderspor getiriyormuşta. Bu markalardan bulabileceğim yerler var mı bildiğiniz İstanbul içinde? Ya da başlangıç için fitness patenlerden ne önerirsiniz.

Sonracığıma Beşiktaş,Nişantaşı veya çevresinde paten kaymaya uygun yerler var mı aklınıza gelebilecek. Zaten oturduğum yerde her tarafım yokuş. Bu gidişle alıp uçacağım arabaların altına
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

abi bırak ne işin var ya saçma sapan kaskıydı zartuydu diye para bayılcan bide al bi güzel motor takıl

Sen tabi hergün evinin önünde köprüye kadar uzanan araç trafiğini görmüyorsundur herhalde. Ayrıca nedense benim böyle fobim var sanki motorlu taşıtlara. Sorna birine yapacağın masraf maksimum 500lirayı bulur (tinercilere felan karşı alacağın altıpatlar dahil) diğeri ise bir kaç milyar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yuco said:

Farinal said:

abi bırak ne işin var ya saçma sapan kaskıydı zartuydu diye para bayılcan bide al bi güzel motor takıl

Sen tabi hergün evinin önünde köprüye kadar uzanan araç trafiğini görmüyorsundur herhalde. Ayrıca nedense benim böyle fobim var sanki motorlu taşıtlara. Sorna birine yapacağın masraf maksimum 500lirayı bulur (tinercilere felan karşı alacağın altıpatlar dahil) diğeri ise bir kaç milyar.

abi ne alaka karşıya gidecekken patenle mi gidiceksin? hem motor diyorum ne trafiği aralardan zınk diye geçecen. e tabii ki aynı para değil ama gerenk yok yani patene
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

yapma demiyoruz ki yap ama hobi olarak.

[b][b]şaka bir yana pateni ulaşım için düşünüyorsan türkiye pek elverişli değil beynin kaykılır tıkır tıkır.[/b][/b]

yani seninle aynı fikirde olmamamız ciddi olmadığımızı gösteriyorsa sana göre gz. ben gayet ciddi cevap verdim şahsen
' bana değilse bile postumdan sonra yazdığın için cevap veriyorum'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...