Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paten alasım geldi. Geçici heves olmasından korkuyorum (nasıl bir korkuysa). Vize zamanı ya durup dururken böyle abidik fikirlerimin çıkması da normaldir. 3 gün sonra bu hevesim geçer mi bilmiyorum. Neyse küçükkene vardı bir patenlerim az biraz dolaştığım olmuştu yadırgamamıştımda. Zaten yürümeyi seven adamım. (Her ne kadar bilgisayar başında olabildiğince zamanımı harcasamda) Geçen gördüm dedim 'neden paten kaymıyom lan ben? Zaten boş beleş geçiriyom zamanı'. Araştırdım biraz netten Roces,Powerslide,Rollerblade markaları sağlam gözüküyor. Roces'ı enderspor getiriyormuşta. Bu markalardan bulabileceğim yerler var mı bildiğiniz İstanbul içinde? Ya da başlangıç için fitness patenlerden ne önerirsiniz. Sonracığıma Beşiktaş,Nişantaşı veya çevresinde paten kaymaya uygun yerler var mı aklınıza gelebilecek. Zaten oturduğum yerde her tarafım yokuş. Bu gidişle alıp uçacağım arabaların altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yaparsın dostum sen neleri aştın bu nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paten geçti motor al motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aslansın kaplansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: sen yetkili bi abiye benziyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: kaç yaşındasın? 22. geç mi kaldım ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi bırak ne işin var ya saçma sapan kaskıydı zartuydu diye para bayılcan bide al bi güzel motor takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ayrıca kimsenin henüz İsmail YK - Bas Gazayı post etmemesine şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: :( hayııııııııııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 çok gaz bir topic olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paten kayan var mı hala yollarda? En son eziyorlardı onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: abi bırak ne işin var ya saçma sapan kaskıydı zartuydu diye para bayılcan bide al bi güzel motor takıl Sen tabi hergün evinin önünde köprüye kadar uzanan araç trafiğini görmüyorsundur herhalde. Ayrıca nedense benim böyle fobim var sanki motorlu taşıtlara. Sorna birine yapacağın masraf maksimum 500lirayı bulur (tinercilere felan karşı alacağın altıpatlar dahil) diğeri ise bir kaç milyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bunu izle aga yeterince gazlar seni http://www.youtube.com/watch?v=c9q30Ce2vwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 çıkartıp sallayarak kayarsam gay damgasından kurtulmuş olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kaykay al kayarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yapma demiyoruz ki yap ama hobi olarak. şaka bir yana pateni ulaşım için düşünüyorsan türkiye pek elverişli değil beynin kaykılır tıkır tıkır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 O değilde şu forumun amacına uygun olaraktan sorulara cevap vermeye tenezzül edecek şahsiyet yok mu? Yoksa forumun adını patichan olarak değiştirmeyi öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 paten alma abi yollara bak 2 günde dagılır yani..22 yasına gelmissin bide boswer..yıl 2010..alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 SNA1L said: paten alma abi yollara bak 2 günde dagılır yani..22 yasına gelmissin bide boswer..yıl 2010..alma. Ne alayım? Çukulata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Yuco said: Farinal said: abi bırak ne işin var ya saçma sapan kaskıydı zartuydu diye para bayılcan bide al bi güzel motor takıl Sen tabi hergün evinin önünde köprüye kadar uzanan araç trafiğini görmüyorsundur herhalde. Ayrıca nedense benim böyle fobim var sanki motorlu taşıtlara. Sorna birine yapacağın masraf maksimum 500lirayı bulur (tinercilere felan karşı alacağın altıpatlar dahil) diğeri ise bir kaç milyar. abi ne alaka karşıya gidecekken patenle mi gidiceksin? hem motor diyorum ne trafiği aralardan zınk diye geçecen. e tabii ki aynı para değil ama gerenk yok yani patene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 copry said: yapma demiyoruz ki yap ama hobi olarak. [b][b]şaka bir yana pateni ulaşım için düşünüyorsan türkiye pek elverişli değil beynin kaykılır tıkır tıkır.[/b][/b] yani seninle aynı fikirde olmamamız ciddi olmadığımızı gösteriyorsa sana göre gz. ben gayet ciddi cevap verdim şahsen ' bana değilse bile postumdan sonra yazdığın için cevap veriyorum' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bunu al.ama nerde yasıyosun o da etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar