Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben şööle bi scp yazmıştım [FUNCTION online] src.sysmessage Sayin src.sysmessage Toplam / 60> dakika online sureniz var. return 1 buraya kadar gayet iyi çalışıyor Gmler nasıl bakıcak playerın online süresine?uğraştım ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 eee ne varki zaten komutu var bunun .xshow age dersin chara tıklarsın charın age i çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bkz. yukari / || ||[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 playerın target seçtirmeden yapmasını,gmlerinse target çemesini istiyorum:misal player için : .online gm için : .x online gibi src.targ.age denedim ama direk .online gibi çalıştı ve player yerine kendi online dakikasını gösterdi.onada örnek veriim: on=@targon_char if ==1 src.sysmessage Siz Gm degilsiniz else src.sysmessage isimli oyuncunun /60> dakika online suresi var. return 1 endif buda çalışmadı ve kendi online süresini gösterdi sunucuya baktım ordada hata mesajı yoktu.işin içinden çıkamadım yani? Bu kodları birleştirip hataları düzeltirseniz sevinirim.. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 55i nin on=@targon_char da bir problem mi var bunu yazdığım scriptlerde mutlaka bi sorun çıkıyor. gmler için farklı bi function hazırladım age'ye bakmaları için ama oda çalışmadı.misal bunun gibi TARGET Bir player secin. RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF (==c_man) || (==c_woman) SRC.SYSMESSAGE isimli oyuncunun /60> dakika online suresi var. RETURN 1 ENDIF Biri yukarda yazdığım scpleri birleştirip bana hatalarımın olduğu yerleri gösterirse memnun olurum.playerlar .online ,Gmler .x online deyince çalışıcak??? Bide .xshow age realtime da dakikayı göstermez.Ben dakika olarak göstermesini istiyorum ve acountun online dakikası diil sadece charın online dakikasını göstermeliki edit yapılmışsa anlıyabileyim.Böyle bir scp bence iyi bir tedbir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 onun yerine adam logon olduğunda onl timere bakıp,"ana! bu kadar az sürede bu kadar gelişemez" deyip adamın karakterini dilmeye ne dersin? bu arada gm lere de aha şu editten silindii diye de yazar[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yok ben bu şekilde istiyorum o kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 diger versiyonları cok inceleyemedim ama sphere 55ide functionlarda bug var. sphere object-oriented olmasına ragmen functionlar calısmaları gerektigi gibi calısmıyorlar. o yüzden kulagınızı tutabilmek için şekilden şekile giriyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 pek scp bilmem yeni kasıyom (journeyman oldum ama) on=@targon_char da bi anormallik olduğu kesin çünkü on=@targon_char deyip if else kullanmadan bile bişiy tegetlıyamıyorsun .Ne sunucuda hata mesajı veriyor nede doğru çalışıyor ama bu olmadanda olmycak nasıl yapıcaz bilmiyom valla. Hocam sana zahmet bi hata varsa şu scpde düzeltebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ama sanırım sorun on=@targon da yani sonuna char veya item geldiğinde aynı sorun oluyor bowcraft menusünü yaparkende çok sıkıntı çektim ON=@TARGON_ITEM if ==i_log src.DIALOG d_bowcraft ELSE src.SYSMESSAGE Dialog mialog bi mok acilmadi uheuheuh RETURN 1 ENDIF [DIALOG d_bowcraft] burda loga tıklayınca yine ne hata mesajı veriyor nede işlem çalışıyordu şu " baseid " yi buluncaya kadar canım çıktı.Sorunun on=@targon da olduğunu zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bunu yazabilecek bi babayiğit yokmu yav? (verdim gazı) ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Functionda targon_hebe diye trigger kullanilmaz.. [function kelebek] newitem i_kelebektarger act.equip return 1 [itemdef i_kelebektarger] //memory item ozellikleri, layerspecial invis vsvs on=@create timer=15 on=@equip target return 1 on=@timer remove return 1 on=@targon_item src.targ.remove src.sysmessage nihaha remove Basit bi ornek.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Yahu hocam iyide bu .online nasıl olcak sen bana onu tarif et bi item mi equipliycem yani? rica etsem benim scp yi kullanarak bi örnek versen çok müteşekkir olucam allah seni inandırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Simdi balik tutma/tutmayi ogretme davasina sokma beni, nasil yazacagini gosteriyorum.. Function icinde target kullanmak istiyorsan o sekilde yapacaksin, item equip ettirip equip triggerine target, targon_item/chara da istedigin fonksiyonlar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 [itemdef i_online_target] id=i_gold name=Online target type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special on=@create color=0 attr=00096 timer=10 on=@equip target return 1 on=@targon_char if ( > 0) src.sysmessage isimli oyuncunun /60> dakika playtime'i var. else src.sysmessage oyuncu sec endif return 1 [function online] newitem i_online_target act.equip return 1 [plevel 4] online[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Canım abicim yapabilsem zaten buraya yazı yazmıycam.Bide playerlar .online ,Gmler .x online deyince çalışıcak bunu aynı scpde nasıl kullanırım onu bilmiyom. İtem equip ettiricem ama daha önce böyle bişiy yapmadığım için demin yazdığın scpye öööööle baktım sadece. Olayı "anlatarak" bi örnek versen hem bizde öğrensek fenamı olur.Forumlara yazı yazmamızın amacı hem "bilgiyi paylaşmak" hem "bişiyler öğrenmek" diğilmi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 benden hızlı davranıp yazmışsın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Evet amacim biseyler 'ogretmek', hazirlayip vermek degil, neyse gmler icin olanini yazdim buyur. Playerlar icin olanini kendin yazmissin zaten, iki farkli komut yaziver, ya da functiona bi check koy, plevel 4den kucukse kendi playtimeini gosterip return 1 etsin, 3den buyukse benim yazdigim kisim girsin devreye.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Çok teşekkür ederim.Yapabilseydim bunu istemezdim ama kendi çapımda yazdıklarım çalışmayınca mecburen bi yazıver diyiverdik naapalım bilmemek bööle kötü bişiy. her şey için sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar