Jejelemo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Herkese iyi sabahlar dilemek isterim yurtta arkadaşlarla bi film arıyoruz yaklaşık 4 saattir ve bulamadık bi el atın yahu :) Filmin konusu ; 4-5 arkadaş evde cin çağırıyolardı ve cin hepsini öldürüyodu hatta djin di bu cinin adı en sonunda spor salonunda cocuk saklanırken 2 sarı söz çıkıyodu fln Death miydi ölümcül oyunmuydu 4 saattir bulamadık hatta afişide şöle bişeydi 4 tane kağıt parçası death yazıyodu sanırım tepedede sarı söz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 anladım hangi film aradım şimdi ama bulamadım hatırlıcam dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jejelemo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Filmi buldumm tamam Long time dead... peki bana özelden bi nerden altyazı ile izleyeceğimi söyleyebilirmisiniz rapidde bitmiş 100 sayfa aradım google da hepsi dublaj ve ne kadar basit sinema siteleri var afedersiniz ota boka reklam çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hatta cin çatı üstünde yürürken falan pata pota pata diye ayak sesi geliodu şalsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Long time dead evet. Bi de vizyon bölümü var bu işler için, oraya soruver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 belki arkadaş vizyon sahibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 star wras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar