Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICL Final Four FİNAL Maçı : Fenerbahçe Acıbadem - Volley Bergamo (4 Nisan Pazar 18.30 TRT)

Odeon

Öne çıkan mesajlar

futbol maciyla cakismasi cok kotu oldu ama.
futbol federasyonu bi guzellik yapip maci 2 saat ileri alsa harika olurdu aslinda.
saracoglunda yarin buyuk bosluklar olabilir.

sahsen ben voleybolu izlicem. pcdende futbola bakarim ama dunku gibi olursa futbolu takip etmek imkansiz olur :d
cogu insanda gitmiyecektir futbol macina. gidenlerinde kafasi macta kalicak :s

aslinda scoreboarddan verseler guzel olur.
futbolcularda oturur seyreder cimlere :d
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyonlar liginden bir yıl alınacak parayla dünya karması bir voleybol takımı kurulabiliceğinden zannetmiyorum ki futbol maçını etkilesin =)
Herşeye rağmen çok güzel bir türk klübünü bu noktalarda görmek. Oturup zevkle izlerim bende voleybol maçını evimde ligtv olduğu halde. Arada zapping yaparız tabe :P
Bakalım umarım sonuna kadar götürür Fenerbahçe de ülkeye imaj katar. Fenerbahçe kupayı kazansa hoş olur =)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

spor genel varken..

takipçisi ordan da eder neyse.

dün telden waptan merak edip bakmıştım, çok sevindim finale çıktıkları için. umarım kazanırlar.

eczacıbaşı da bi kupa almıştı o neydi bu arada?

Eczacıbaşı kupa 2 yi almıştı , kupa 1 de şampiyon olan türk takımı yok...

Başarılar kızlara umarım alırlar kupayı..
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

ama burasi futbol forumu...

bi de yonetim falan mac saatini degistiremez bildigim kadariyla, TFF yapabilir, ve yapmasi icin bir neden de yok pek :/

futbol federasyonu demistim zaten bende :d
mahmut uslu ve bikac tff uyeside voleybol macini izlemye gitmis zaten. futbolu ipleyen yok :d
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Gerçekten müthiş birşey umarım alırlar. Başarılar =)) Keşke fenerliler başta olmak üzere herkes bu maça yoğunlaşsa bugun..

aldım bilgisayarı tvnin karşısına. kayseri maçı başlayınca geçicem tivibuya aynı anda 2sinide izlicem valla. :D

HAYDİ MELEKLER!
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

dengesiz fener taraftarları maçtan sonra gelip "ulan her alanda üstünüz yeniyoruz koyuyoruz zuhaha ezikler" gibi mal mal konuşmalar yapmayacaksa kazanmalarını gönülden istiyorum. ha taraftarı böyle konuşacaksa inşallah mars olurlar.

e ama oyleyiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...