Odeon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 turk spor tarihinde bir ilk. sampiyonlar liginde yarin final oynayacagiz. yari finalde kalpten gitmeyenler takip etsinler. futbolla daha cok insan ilgilendigi icin buraya actim konuyu genel spor basliginda kaybolup gitmesin diye. HAYDI SARI MELEKLER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 futbol maciyla cakismasi cok kotu oldu ama. futbol federasyonu bi guzellik yapip maci 2 saat ileri alsa harika olurdu aslinda. saracoglunda yarin buyuk bosluklar olabilir. sahsen ben voleybolu izlicem. pcdende futbola bakarim ama dunku gibi olursa futbolu takip etmek imkansiz olur :d cogu insanda gitmiyecektir futbol macina. gidenlerinde kafasi macta kalicak :s aslinda scoreboarddan verseler guzel olur. futbolcularda oturur seyreder cimlere :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Gs'liyim de harbi desteklicem fbyi bu maçta Alsın bi şmp ligi kupamız olsun veleybolda :D Bunu kazansınlar futboldakini kaybetsinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathsTongue Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şampiyonlar liginden bir yıl alınacak parayla dünya karması bir voleybol takımı kurulabiliceğinden zannetmiyorum ki futbol maçını etkilesin =) Herşeye rağmen çok güzel bir türk klübünü bu noktalarda görmek. Oturup zevkle izlerim bende voleybol maçını evimde ligtv olduğu halde. Arada zapping yaparız tabe :P Bakalım umarım sonuna kadar götürür Fenerbahçe de ülkeye imaj katar. Fenerbahçe kupayı kazansa hoş olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Eğer sarı melekler kupayı alırsa tarihte ilk defa nağmalup şampiyon olan takım olacağız ve bütün turnuva sadece 4 set kaybetti sarı melekler eğer türkiye ligi ve kupasını da sayarsak toplam 45 maçta 7 set kaybettiler ve bu bir rekor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gidip gidip piccinini yi buluyoruz o bi garip geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ama burasi futbol forumu... bi de yonetim falan mac saatini degistiremez bildigim kadariyla, TFF yapabilir, ve yapmasi icin bir neden de yok pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 spor genel varken.. takipçisi ordan da eder neyse. dün telden waptan merak edip bakmıştım, çok sevindim finale çıktıkları için. umarım kazanırlar. eczacıbaşı da bi kupa almıştı o neydi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sanki kupa galipler kupasiydi o, ama 100% emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yok eğer fener bir ilk peşinde ise haber şamp ligi değildir zaten de bende öyle hatırlıyorum ama. kupa galipleri kupasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 spor genel'e atıyorum. daha önce gs basketbol engelli takımı almıs sampiyonlar ligi kupasını, ama voleybolda ilk olacak.. dün 2 set verdiler macı tie breakte falan aldık cok korktum radyodan dinlerken ama aldık öyle ya da böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 of şimdi kantinde futbol maçını aççaklar izleyemicez. trt'nin net yayını kalitelidir inş. final konusunda ise denecek bir şey yok. umarım kazanırız da voleybolda sağlam bir kupamız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BiTcH_oFBaT said: spor genel varken.. takipçisi ordan da eder neyse. dün telden waptan merak edip bakmıştım, çok sevindim finale çıktıkları için. umarım kazanırlar. eczacıbaşı da bi kupa almıştı o neydi bu arada? Eczacıbaşı kupa 2 yi almıştı , kupa 1 de şampiyon olan türk takımı yok... Başarılar kızlara umarım alırlar kupayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Gerçekten müthiş birşey umarım alırlar. Başarılar =)) Keşke fenerliler başta olmak üzere herkes bu maça yoğunlaşsa bugun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: ama burasi futbol forumu... bi de yonetim falan mac saatini degistiremez bildigim kadariyla, TFF yapabilir, ve yapmasi icin bir neden de yok pek :/ futbol federasyonu demistim zaten bende :d mahmut uslu ve bikac tff uyeside voleybol macini izlemye gitmis zaten. futbolu ipleyen yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sinad said: Gerçekten müthiş birşey umarım alırlar. Başarılar =)) Keşke fenerliler başta olmak üzere herkes bu maça yoğunlaşsa bugun.. aldım bilgisayarı tvnin karşısına. kayseri maçı başlayınca geçicem tivibuya aynı anda 2sinide izlicem valla. :D HAYDİ MELEKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dengesiz fener taraftarları maçtan sonra gelip "ulan her alanda üstünüz yeniyoruz koyuyoruz zuhaha ezikler" gibi mal mal konuşmalar yapmayacaksa kazanmalarını gönülden istiyorum. ha taraftarı böyle konuşacaksa inşallah mars olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 iyi başladık iyi. yüksek kalite nerden izleyebilirim? trt sitesi kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 DoruK said: dengesiz fener taraftarları maçtan sonra gelip "ulan her alanda üstünüz yeniyoruz koyuyoruz zuhaha ezikler" gibi mal mal konuşmalar yapmayacaksa kazanmalarını gönülden istiyorum. ha taraftarı böyle konuşacaksa inşallah mars olurlar. e ama oyleyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 televizyondan izleyebileceğimiz bir kanal var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 trt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ilk setin gitmesi kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 0-2 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bergamo asiri iyi abi. harika defans yapiyolar. bizde gamovayi kullanamadik hic. 2-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 2-1 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar