blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ne desem bilemedim ben. http://forum.donanimhaber.com/m_37751296/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi dalga geçmeyin karacaahmette yer yok nerdeyse millet 10 milyar falan istiyo bi mezar yeri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 said: herkesin kendi mezarının orda isteyeceği bir mezarlık zincirlikuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 karaborsası var bu işin daha ne olsun hele ki biri vasiyetinde deniz gören bi yerde olsun mezarım yazarsa allah onu yukarda napıcağını biliyo sırf piçliğine bi istek o sanki ölünce deniz görebilcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 adama öldükten sonra gg olunduğunu söylememişler zaar. 40 sene önce dedemi gömmüşler onun haricinde etrafta fazla merhum yoktur,0 ayarındadır.Araç geçişi olmadığı için sakin,sessiz bir alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Karacaahmet arkasına yeni mezarlık yapılıcakmış sanırım, söylentiler vardı. Öyle bir şey olursa bir yer garanti alınır oradan. Ama şey adamınbiri Karacaahmet'te kimse yerini satamıyor sanırım anıtlar müdürlüğüne falan geçtiği için. O yüzden şu an yer satışı yasak diye biliyorum. O yüzden bu adamın da burada yasal olarak her zaman hakkı olucak gibi geliyor çünkü şu an mezar yeri satışı yapılamıyor. Böyle bir işe de girişilmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abş ölsem nereye gömülecepimi bilemyiorum karacaahmet feriköy edirnekapı sanırsam akraca ahmete anamın koynyua giderim.. ya da feriköye babamın koynuna.. bu ne lan boşansalar daha iyiymiş lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bildiğim kadarıyla ananın koynuna giremiyosun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 FİYAT : 25.000 EURO VE PAZARLIK VARDIR. Alan arkadaşa hayırlı olsun,toprağı bol olsun ahahahah bu ne lan trollüyor sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 SeaGle said: bildiğim kadarıyla ananın koynuna giremiyosun aga o zamana feriköyün yolları taşdan.. not: oranın manzarası da çok iyiydi lan tam tepede kalıyordu rahmetlinin yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mezar yerine 40 sene önce dedemi gömmüşler onun haricinde etrafta fazla merhum yoktur,0 ayarındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 0 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben heralde edirnekapı şehitliğe gömülürüm anne tarafının yüzde 90ı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 beni yakip kullerimi dagitin ltf. simdiden yaziyorum. lan ne gereksiz bisi su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ok büyük lebowski filminde ki gibi yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 burası mı satılık olan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: beni yakip kullerimi dagitin ltf. simdiden yaziyorum. lan ne gereksiz bisi su. küllerini sütle karıştırıp içeceğim emir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Aga deniz manzaralı da olsa ormanın içinde de olsa içeride olup bitecek şeyler aynı sdfgh Zaten şu mezar yeri saçmalığı dinle de bağdaşmayan birşey. Hatta "beni memleketime gömün" geyiği bile dine aykırı. Dinen cenazenin uygun olan en yakın yere en kısa sürede defnedilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sostizm said: burası mı satılık olan yer? toplu mezar kadar kötü gözüken birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar