Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şarkıyı dinlerken dünyayı fethedesim geldi tam mogol tarihi hanım baltamı getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ne diyo pelin şarkı bittiğinde? anlamadım?...''sitii'' gibi bişi dio, ne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 c'est fini (sefini) diyo.. pelinimsss fıransızcana kurbanss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hıımmmsss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Züpürge said: c'est fini (sefini) diyo.. pelinimsss fıransızcana kurbanss fransızca da bilmiyoruz http://translate.google.com.tr/#fr|tr|c%27est%20fini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Saeros said: şarkı tam moğol tarihi hatta videonun başını dinlemeden ortasından izlemeye başlamıştım, şarkıyı duyunca aaaaa moğol tarihi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Beğendim saçları, statükoyu yerle bir etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Quel-Thul said: şarkı cok güzelmiş, eski mogol günlerini hatırlarttı bana sdfdfsfsfss s ölcem sdfsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 c'est fini diyeceğine FIN deseymiş yada AHA BITTI daha iyi olurmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahhaha en iyisi yerinize gelin dedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sifiniiii >:D< en iyisi yerinize gelin 8-) neden? beğenmediniz galiba? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 senko said: o kıyafetin altına, siyah kilotlu çorabın altına beyaz don giymek olmamış. evet keşke giymeseymiş ^_^_^_^^_^^_^_^_^^__^_^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahaha giymeseymiş tabi ama o nasıl bi kalkış.bilerek yapmış olmalı belkide.öyle bi kalkış yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar