Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yokmu hakaten beta client yüklü olan adam. bi skilleri yazsın be yaw. format attım ben tekrar yüklemek zor geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yeni hero biraz cilgin, yaziim skilleri. cok bakmadim ben de anladigim kadariyla. 1. skill onunde duranlara dmg veriyo gibi bisey, bi de yere ceset atiyo, cesetleri yiyosun, ceset olayi 3. skill icin onemli. 2. skill AIDS, veriyosun adamin birine, dot tickliyo ve cevresindekilere yayiliyo. 3. skill yedigimiz cesetler belli bi miktar healliyo, ve max 16 charge veriyo, bu chargelara gore minyonlar cikariyoruz, minyonlar cok komedi asdf. ulti aoe dmg veriyo, boyle dalga gibi cember adamdan cikip genisliyo filan, bunda da cevrede enemylerin harcadigi manaya gore charge aliyosun, chargea gore de dmg artiyo filan biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ceset yiyip, minion sıcıp, hastalıklı tükürüp, ulti osuruyo yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 aynen oyle, manyak bisey. yetenekli ellerde uzebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bu iri görünümlü, kakaların str herosu dimi? oh oh nomes cıkıcak bi hero daha miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://hphotos-sjc1.fbcdn.net/hs613.snc3/32253_387385584101_63037549101_4039451_6909890_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 devo'nun amca oğlu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bende erak ettim yukluyorum bakalim test client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ultisini anlamadim ya 50 cunter yada 80 counter diyoda ucuncu skilde max 16 counter yok mu ben mi yannis anadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 farkli onlar, 3.skillin ki ayri, ultinin ki ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yeni heroya en iyi item puzzlebox gider. deli gibi mana ihtiyacı var ve kendi creeplerini de boostlayınca herkesi döver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Evet onu ben de düşündüm ben dagger yaptım rahat ulti atayım diye ama 5 ten fazla şarj görmediğim için bir boka yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 sarj nasil birikiyo ekmek onu cozdun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 power supply falan gibi etrafında skill kullanılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Gauntletin pasif skilli çok imba deişir kesin lvl 7 de kongor sololadım 0 dmg yiyiosun ama tabi uzun sürüo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BonePART said: sarj nasil birikiyo ekmek onu cozdun mu 3. skillde ceset yedikce, ultide cevrendeki enemy mana kullanimina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Luriel said: Gauntletin pasif skilli çok imba deişir kesin lvl 7 de kongor sololadım 0 dmg yiyiosun ama tabi uzun sürüo biraz. evet, acilen hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gauntletin skillerden hiç bi halt anlamadım, ilk skill ne damage vuruyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ilk skill aktifken splash damage vuruyor, magmus'un pasif skilline benziyor biraz. ikinci skill hook zaten, 3. skill aeo slow veriyor sanırım, ulti de purge gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ilk skill in damage i ne, splash yüzdesi damage i range i ne felan biraz aceleyle çıkarmışlar heroyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 tüm skilleri fizikıl olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 1 kere oynadım pub da, gerçekten çok kötü hero şu anki haliyle, çözemedim olayını 1. skille aoe vurup 3. skillede kongor kesmekten başka bi olayı yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 OOOOooOOOoooOOO rexxar geliyomuş "We currently have a test patch out with new features, as well as another immediately recognized hero, Tundra. He is a Legion strength hero who has a couple of pets that help him gain vision and slow enemies. This hero will be fully released by week's end! With 2 new heroes that is just the beginning as we continue to bring all your favorite heroes to the game, ARGGG matey. *hint hint*" fuck yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 warbeast wildsoul karişimi birşeymi bu tundra rexxar demişler ama dota oynamadıgım için bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar