Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Hero Announced - The Saboteurs

kerim

Öne çıkan mesajlar

yok abi bugün oyunda xae ye de dedim böle 30 sn cast timesi olan bi büyü olsun sonunda da nuke atsın die. o işte bu dsfsda :D

petlayınca herkes ölüyo.
yalnız redjedi açıklamada "a legion int new S2 hero" die yazmış. Dota port olmayabilir soruları akıllarda duruyor. Bu hafta geleck hero da buymuş bu arada belirtiyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aha beta client:
http://dl.heroesofnewerth.com/HoNTestClient-0.2.0.exe

Heronun espriyi daha çözemedim gerçi.
İlk skilli 3000 rangeye valkyrie ninki gibi bi roket sallıyo 180dmg 0,1 stun var. cooldownı baya düşük 90 mana yiyo.
2. skili tar atıyo atack speed + move speed düşürüyo.
3. sü takım arklarına +6 magic armor +3 mana per sec. veriyo.

ultysi ise vector şekilde cast ediliyo. düz bi alanda dikenler testereler çıkıyo onun üstünde olanlara sadece dmg koyuyo.

bu :/
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 saniye cooldownlı roket atıyor. Gayet kullanışlı, gankleri önlemek için. ve kaçanları yakalamak adına. Mana regen yaptıktan sonra deli gibi atarsın mana istemiyo nerdeyse 15 falan istiyo öle bişi.

2. skill yere böle zift atıyo bildiğin siyah slow veriyo falan.

3. skill mana regen artı armor 2 si bir arada. hem kendine hemde takım arkadaşına atılıyor.

Ulti iste Zephyrin gustı gibi yön verebiliyorsun. belirli bir doğru üstünde bıçaklar çıkarıyor. ilk deydigin anda 300 dmg veriyo ve sonradan 175 damage per second. yani Tempest, Ağaç, Engineerin ultilerini bal kaymak yapiyo.

ve int herosu olmasına ragmen projectile speed biraz hızlı. Ben test serverda hellflower bide üstüne guinso ve nullstone yaptım deli hızlı vuruyordu hero.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...