S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sparkcaster said: rampage ulti (tu) nasıl çalışıyor ne yapıyor bu ulti abi biri anlatsın bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 dotada ki bathrider gibi ultisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 saçından tutup yerde sürüklüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hmm dmg vermiyo mu hiç doğru düzgün göremedim bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 batrider ultisi abi adami tutup cekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Masticore said: dotada ki bathrider gibi ultisi bathrider abdes binicisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 arkaya atıp basee goturuyo adamı daha napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 banyolarin efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 adamı tutup çekiyosun işte arkandan, 500 birim i geçtimi kırılıyo ama shackle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bubbles oynayan biri var mı patchden sonra ? 3. skilli ultra gayleştirmişler anladığım kadarıyla :s HoN said: When toggled on, Take Cover will now automatically be used if the source of damage is owned by an enemy hero (enemy pets/gadgets will trigger it) Anladığım gibiyse böyle rezillik görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 otomatige bagladıgında dusman hero kaynaklardan gelen dmg yerine take cover a giricek iste. bence guzel nesini begenmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Hani nerede önsezi , refleks , koordinasyon ? Bırakalım hero kendi oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 gayet tırt abi, autoattackla cooldowna sokup bütün skilleri boşaltırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Oyun esnasindaki duruma gore degisebilir bu tirtoluk. Beni asil korkutan sey oyundaki insan faktorunun biraz da olsun azaltiliyor olusu. Gecen patch cift tiklamali skiller geldi. WoW'un kemik kitlesi bu durumu daha iyi anlayacaktir , pazar kapma heveslisi Blizzard oyunun seviyesini iyice dusurmustu. Tamam kesinlikle ayni kulvarlarda degiller ama herhangi bir oyunu casuallastirmak benim canimi skiyor. Casual oyuncu zaten gitsin Gish falan oynasin , DotA ve HoN'un casual kaygisi daha fazla kisiye ulasmak icin artis gosteriyor bence. Ozellikle HoN parali bir oyun ne kadar satarsa o kadar iyi. Kendim super pro falan degilim lakin bu adimlar beni korkutuyor. He bizimki can da gundelik oyuncularinki patlican mi , hayir tabi ki. Ama yillardir oynadigim bir oyun formatinda artik kolaylastirmaya yonelik hareketler olmasin istiyorum. 2 dandirik degisiklik icin de amma yazmisim , issizlikten heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 BonePART said: Masticore said: dotada ki bathrider gibi ultisi bathrider abdes binicisi eahu valla h nerden cıktı bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bubbles da skille sağ tıklamışsanız en ufak atakta bile take cover a geçicek işte. tıklamadan da oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Amenquiver said: Oyun esnasindaki duruma gore degisebilir bu tirtoluk. Beni asil korkutan sey oyundaki insan faktorunun biraz da olsun azaltiliyor olusu. Gecen patch cift tiklamali skiller geldi. WoW'un kemik kitlesi bu durumu daha iyi anlayacaktir , pazar kapma heveslisi Blizzard oyunun seviyesini iyice dusurmustu. Tamam kesinlikle ayni kulvarlarda degiller ama herhangi bir oyunu casuallastirmak benim canimi skiyor. Casual oyuncu zaten gitsin Gish falan oynasin , DotA ve HoN'un casual kaygisi daha fazla kisiye ulasmak icin artis gosteriyor bence. Ozellikle HoN parali bir oyun ne kadar satarsa o kadar iyi. Kendim super pro falan degilim lakin bu adimlar beni korkutuyor. He bizimki can da gundelik oyuncularinki patlican mi , hayir tabi ki. Ama yillardir oynadigim bir oyun formatinda artik kolaylastirmaya yonelik hareketler olmasin istiyorum. 2 dandirik degisiklik icin de amma yazmisim , issizlikten heral. aga neyine ağladın bu kadar, dotada zaten autocast vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 auto olması daha zor kılıyor karakteri ne kadar noobda olsa adam attack geldimi cast etmeyi biliyordu. baya survival yapiliyordu ama yani eglencesi gitmiş karakterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 24 saat olmadan yeni patch gelmiş 1.0.5->1.0.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 gauntlet çok güzel olmuş. Sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 nolmus gauntlete bakamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 oynanabilir olmuş. Adam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dün chronosa hook atıp tek atıyodu bilmiyorum ne olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Daesu said: auto olması daha zor kılıyor karakteri ne kadar noobda olsa adam attack geldimi cast etmeyi biliyordu. baya survival yapiliyordu ama yani eglencesi gitmiş karakterin. Yok hala manuel cast var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 rampage çok op olmuş yanlız, nerf gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar