toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sinad said: tamam işte hemen altında nasıl doldurulacağını açıkladım =) he gormemisim onu :). yani yan tutmak yanlıs degil.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sinad said: bunda bi de olm kül kalp krizi yapıyormuş kör ediyormuş geyiği var AHAHAHA ben bu geiyklere o kadar uzun süreli katılmamıştım lol
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abvblizzard said: miller çok iyi sen yetkili bir abiye benziyorsun
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Buraya gelip SKOL yazacak biri var mi merak ediyorum, tanismak istiyorum ayrica. Zira ayak aromali biradir kendisi.
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 SKOL içtim ben bi kere. yoklukta gideri var
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi skol parasızken çok iyi oluyor ya iç iç bitmiyor
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 MADBOY said: Buraya gelip SKOL yazacak biri var mi merak ediyorum, tanismak istiyorum ayrica. Zira ayak aromali biradir kendisi. ayak arolmalı çitos ile büyümüş nesiliz biz, ayak aromalı bira koymaz bize.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sadece ilk mesajı okuyarak cevap veriyorum, köpüksüz. Köpük sadece banyoda güzel, yada kadın vücudu üzerinde. Geri kalan her yerde köpüksüzlük ftw!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 MADBOY said: Buraya gelip SKOL yazacak biri var mi merak ediyorum, tanismak istiyorum ayrica. Zira ayak aromali biradir kendisi. Erhan Kabakçı var.
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fede said: bira hamallık ya oha bu laf duruyomu
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Buyse said: abvblizzard said: miller çok iyi sen yetkili bir abiye benziyorsun ahahaha estafurullah ama miller iyi.
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 beyler madem bira içiyorsunuz, becks içinde bira içtiğinize deysin. gidip efes mefes alıyorsunuz sonra ben bira içiyorum diyorsunuz, olmuyor.
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 HAyır sen haksızsın bizim dediğimiz doğru. Efes daha iyi.
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 köpüksüz biramı olur sidik gibi :/ edit:hayır onun bile köpügü var elma suyu olsun eheh
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abvblizzard said: HAyır sen haksızsın bizim dediğimiz doğru. Efes daha iyi. laflar mı hazırlayayım sana ha! bunu mu istiyorsun
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abvblizzard said: barbu said: ekmek haklı +1 bu dediğine de katıldım
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 senko said: abvblizzard said: HAyır sen haksızsın bizim dediğimiz doğru. Efes daha iyi. laflar mı hazırlayayım sana ha! bunu mu istiyorsun Hazırlamasana :)
Öne çıkan mesajlar