vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 her sekil gider yeter ki alkol olsun :P biradan ziyade dark ve extrayı seviyorum ama sise de olcak.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 her şekilde gider olayı yalan direk. sıcak olursa gitmiyor bariz.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bella said: Tron said: bira köpüksüz olur. biranın köpüklü olması taze olduğunu gösterir. bira bardağını nemli ve yan tutarsan doldururken köpük olmaz fizandaki tüm biralar bayat o zaman http://www.buyukkeyif.com/uploads/images/5000000000020616.gif şerefe
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 köpüksüz bira memesiz kadına benzer hadi bakalım
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 barbu said: abvblizzard said: Adam biyolojik açıklamasını yapmış köpükle koymanın hala ötüyosun barbut. okumadım topiği ve seni döverim. DUR
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 2 sayfa okudum ama bira sux demek istiyorum biz elitler başka şeyler içiyoruz sajfhafasnfgjg
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben alkol kullanıyorum ama bira kullanmıyorum neyi işaretlicem
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 birasz sofra içeceğidir güzeldir arpadır candır kandır besin değeri en yüksek alkollü içecektir ev şarabı hepsini döver ama biranın sofralarımızdaki yeri ayrıdır temel besin maddesidir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ayrıca fistanın sundupu nedenlerdebn ötürü köpüklü içilmelidir bittus sen haksızsın paticik ve sana laflar hazırladım
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 4Ever said: ben alkol kullanıyorum ama bira kullanmıyorum neyi işaretlicem maalesef anketimize katılamıyorsunuz o zaman.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 *you are not eligible for this poll* *your abilities does not match with requirements*
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sene 2010 hala biranın köpükle içilmeyeceğini iddia eden insanlar var hey allam. Bu da sanırım bi tek bizim ülkemizde var. Bu 3.sınıf yazlık yerlerde alkol satan yerlerden geliyor. Bira bardağını yan tutup bira doldururlar ya köpüksüz olmasın diye. Delikanlı adam köpüklü içmez falan filan. o zaman sidik içer 2dk sonra. Bira bardağa dökükürlen 2/3ü bardak köpürtülmeden konur sonu ise köpürecek şekilde dökülür. Bu şekilde hem biranın tadı gitmez hem de çabuk ısınmaz. İçerkende biranın köpüğü sonuna kadar dayanmalıdır.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hani ben lsiedeyken bardak daha çok dolsun diye liseli pğintiliğidne ötürü köpüksüz isterdik :P liseliydik.. le fu-
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bide bira şişesinin içine kül dökülür daha iyi kafa yapar sfsdfds
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 %26'sı alkol kullanmayan bir toplulukta barınabildiğime inanamıyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sinad said: Bide bira şişesinin içine kül dökülür daha iyi kafa yapar sfsdfds off o geyik nereden geldiyse.. hatta külü biranın içine silktiğimizde otomatik oalrak şu diyalog açılırdı; -abi o kadarcıkla kafa olunmaz -e peki nasıl oluyor? -torbayla dökeceksin biriktirip biriktirip atacaksın sorna konu barlardaki küllüklere gelir laf yok o küllükler bira kegine boşaltılıyormuş fln diye işte laf oraya geldiğinde ben hafifden voltamı alırdım
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sinad said: Bu da sanırım bi tek bizim ülkemizde var. Bu 3.sınıf yazlık yerlerde alkol satan yerlerden geliyor. Bira bardağını yan tutup bira doldururlar ya köpüksüz olmasın diye. Delikanlı adam köpüklü içmez falan filan. Bira bardagını yan tutarsın zaten, yan tutmazsan bardagın yarısı kopuk olur. Ama olması gereken sadece en ustte 1-2 parmaklık yerdir.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tamam işte hemen altında nasıl doldurulacağını açıkladım =)
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BabacumMostors said: sinad said: Bide bira şişesinin içine kül dökülür daha iyi kafa yapar sfsdfds off o geyik nereden geldiyse.. hatta külü biranın içine silktiğimizde otomatik oalrak şu diyalog açılırdı; -abi o kadarcıkla kafa olunmaz -e peki nasıl oluyor? -torbayla dökeceksin biriktirip biriktirip atacaksın sorna konu barlardaki küllüklere gelir laf yok o küllükler bira kegine boşaltılıyormuş fln diye işte laf oraya geldiğinde ben hafifden voltamı alırdım bunda bi de olm kül kalp krizi yapıyormuş kör ediyormuş geyiği var
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abvblizzard said: miller çok iyi miller gillerden en güzeli Corona
Öne çıkan mesajlar