Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bira

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bella said:

Tron said:

bira köpüksüz olur.

biranın köpüklü olması taze olduğunu gösterir.

bira bardağını nemli ve yan tutarsan doldururken köpük olmaz fizandaki tüm biralar bayat o zaman

http://www.buyukkeyif.com/uploads/images/5000000000020616.gif
şerefe
Mesaj tarihi:
sene 2010 hala biranın köpükle içilmeyeceğini iddia eden insanlar var hey allam.

Bu da sanırım bi tek bizim ülkemizde var. Bu 3.sınıf yazlık yerlerde alkol satan yerlerden geliyor. Bira bardağını yan tutup bira doldururlar ya köpüksüz olmasın diye. Delikanlı adam köpüklü içmez falan filan.

o zaman sidik içer 2dk sonra.

Bira bardağa dökükürlen 2/3ü bardak köpürtülmeden konur sonu ise köpürecek şekilde dökülür. Bu şekilde hem biranın tadı gitmez hem de çabuk ısınmaz. İçerkende biranın köpüğü sonuna kadar dayanmalıdır.
Mesaj tarihi:
sinad said:

Bide bira şişesinin içine kül dökülür daha iyi kafa yapar sfsdfds

off o geyik nereden geldiyse.. hatta külü biranın içine silktiğimizde otomatik oalrak şu diyalog açılırdı;

-abi o kadarcıkla kafa olunmaz
-e peki nasıl oluyor?
-torbayla dökeceksin biriktirip biriktirip atacaksın

sorna konu barlardaki küllüklere gelir laf yok o küllükler bira kegine boşaltılıyormuş fln diye işte laf oraya geldiğinde ben hafifden voltamı alırdım
Mesaj tarihi:
sinad said:

Bu da sanırım bi tek bizim ülkemizde var. Bu 3.sınıf yazlık yerlerde alkol satan yerlerden geliyor. Bira bardağını yan tutup bira doldururlar ya köpüksüz olmasın diye. Delikanlı adam köpüklü içmez falan filan.

Bira bardagını yan tutarsın zaten, yan tutmazsan bardagın yarısı kopuk olur. Ama olması gereken sadece en ustte 1-2 parmaklık yerdir.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

sinad said:

Bide bira şişesinin içine kül dökülür daha iyi kafa yapar sfsdfds

off o geyik nereden geldiyse.. hatta külü biranın içine silktiğimizde otomatik oalrak şu diyalog açılırdı;

-abi o kadarcıkla kafa olunmaz
-e peki nasıl oluyor?
-torbayla dökeceksin biriktirip biriktirip atacaksın

sorna konu barlardaki küllüklere gelir laf yok o küllükler bira kegine boşaltılıyormuş fln diye işte laf oraya geldiğinde ben hafifden voltamı alırdım

bunda bi de olm kül kalp krizi yapıyormuş kör ediyormuş geyiği var
  • Yeni Oluştur...