Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dershane parası ölüme götürdü

Cons

Öne çıkan mesajlar

QueenofSpades said:

fakirse derhaneye gitmesin ne demek abi, fakir diye insanları öldürelim o zaman?

ne alakası var ?

adam taksici, karısı da çalışmıyor büyük ihtimalle. zaten nasıl geçindiği ortada bu ailenin, zar zor. e burs falan yok, herhangi bi yardım yok çocuklara eğitim için. gitmesin çocuk dershaneye tabiki böyle bir durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Bütçene göre gidersin. Bütçen hiç yoksa gitmezsin. Dünyanın sonu mu dersaneye gidememek? Yada herkesin illa ki gitmesi gereken bir şey mi? Hayır.

Ben şahsen dershaneye gitmeseydim boğaziçinde olamazdım diye düşünüyorum farinalcim. Yabancı dil bölümünden mezun oldum lisede, ve bizim girdiğimiz sene sistem değişince dilciler dahil herkesin matematik ve fen yapması zorunlu oldu. E lisede kimse bize matematik ya da fen göstermiyor haliyle, dershaneye gitmesem bile en azından kitap almam, özel ders falan almam gerekirdi, kendi kendime öğrenmem zor olurdu. Ha ben dershaneye para ödemedim hiç, burslu gittim o ayrı. Ama gitmesem işim çok zordu. Dolayısı ile iyi bir üniversiteye girmek ve iyi bir gelecek inşa etmek istiyorsan bu eğitim sistemi içinde dershaneye ya da bir şekilde takviyeye mecbursun, bu da para ve/veya şans demek.
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 kuruş için yaptıkları işe bak.Okullardaki boş beleş öğretmenler yüzünden bu sorunlar.Ne yazıkki derste, kursta sınav sorularını çalıştıran zihniyetteki insanlar yüzünde dershaneler bu durumda.

Durumu olmaması babanın oğlunu dershaneye göndermemesi için sebep değil.Evladın mutlu olması için bi baba neler yapmaz ki ? Forumda var anne, baba arkdaşlar bi sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...