QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fakirse derhaneye gitmesin ne demek abi, fakir diye insanları öldürelim o zaman? eğitim sisteminde kabahat, insanları dershaneye mecbur bırakıyorlar. dershanedekiler de sömürüyor, burs falan verselermiş keşke çocuğa, yazık vallahi, o anne ne olmuştur hapiste şimdi kimbilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kimse dersaneye gitmese sorun olmucak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Buyse said: 1 dk yahu. daha hukuk fakültesindeki ilk derste koskoca profesör borç yüzünden kimse hapse girmez, çünkü hapiste borcu ödeyemezsin demişti. borç yüzünden icra gelir şu olur bu olur ama hapis olmaz. bir şey eksik bu haberde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Cons said: .... Ahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 meslek lisesi memleket meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 QueenofSpades said: fakirse derhaneye gitmesin ne demek abi, fakir diye insanları öldürelim o zaman? ne alakası var ? adam taksici, karısı da çalışmıyor büyük ihtimalle. zaten nasıl geçindiği ortada bu ailenin, zar zor. e burs falan yok, herhangi bi yardım yok çocuklara eğitim için. gitmesin çocuk dershaneye tabiki böyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ne olsun aptal mı olsun? hem haberi hatırlayamadım şimdi, belki çocuk yemiştir taksidi. hem dershaneler böyle zor durumdaki ailelere çoğunlukla yardım ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi ne alaka aptal olmakla gitmesin dersaneye? otobüsede binmeyelim o zaman arabayla gitmek varken paramız yok ama taksi durağına borç yapa yapa gider geliriz bi şekilde elbet ödenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 baslıgı "dersane parası gotume girdi" olarak okudum. oha dedim. sonra alakasız oldugunu gorup bir daha oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Farinal said: abi ne alaka aptal olmakla gitmesin dersaneye? otobüsede binmeyelim o zaman arabayla gitmek varken paramız yok ama taksi durağına borç yapa yapa gider geliriz bi şekilde elbet ödenir. ahahahahahah sonra kalbimi kırdılar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 herkes dersaneye gitmek zorunda mı? dersane olmazsa olmaz bir şey mi? bana bunu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yardım falan etmemişler işte buyse. daha üstüne icraya vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 baştan konuşulacak böyle şeyler. kadının neden hapse girdiğini bilmiyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 QueenofSpades said: fakirse derhaneye gitmesin ne demek abi, fakir diye insanları öldürelim o zaman? hay yasa dilimin ucundan aldin edit: ha bu arada bu olay intihar falan degil dupeduz cinayettir ve bunu isleyende dershanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bütçene göre gidersin. Bütçen hiç yoksa gitmezsin. Dünyanın sonu mu dersaneye gidememek? Yada herkesin illa ki gitmesi gereken bir şey mi? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ha olay gerçekse tabii dersanenin yaptığı hayvanlık 1000 lira için. Ama fakir diye dersaneye gitmeyecek mi saçma bir laf burda ki herkes parası bir şeye yetiyorsa başka bir şeye yetmiyor diye o şeyi almıyor yada yapmıyor vs. dünyanın gerçeği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Birde Amerika'da eğitim paralı diyorlar. Ulan Türkiye'de parasız eğitime daha fazla para harcıyoruz hay dinine yandığım ne biçim memlekettir. Dershane = öyle yada böyle bir eğitim kurumu. hayır anlamadım nasıl bir açgözlülükle mahkemelere gidip insanları cezaevlerinde süründürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fakir olmanın suç sayıldığı bir ülkede yaşıyoruz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ekmek bulamazsak pasta yiycez napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 para yok seks yok napçaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 parayla mı seks yapıon sen ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hoş çok aptal bir soru oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Farinal said: Bütçene göre gidersin. Bütçen hiç yoksa gitmezsin. Dünyanın sonu mu dersaneye gidememek? Yada herkesin illa ki gitmesi gereken bir şey mi? Hayır. Ben şahsen dershaneye gitmeseydim boğaziçinde olamazdım diye düşünüyorum farinalcim. Yabancı dil bölümünden mezun oldum lisede, ve bizim girdiğimiz sene sistem değişince dilciler dahil herkesin matematik ve fen yapması zorunlu oldu. E lisede kimse bize matematik ya da fen göstermiyor haliyle, dershaneye gitmesem bile en azından kitap almam, özel ders falan almam gerekirdi, kendi kendime öğrenmem zor olurdu. Ha ben dershaneye para ödemedim hiç, burslu gittim o ayrı. Ama gitmesem işim çok zordu. Dolayısı ile iyi bir üniversiteye girmek ve iyi bir gelecek inşa etmek istiyorsan bu eğitim sistemi içinde dershaneye ya da bir şekilde takviyeye mecbursun, bu da para ve/veya şans demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 3-5 kuruş için yaptıkları işe bak.Okullardaki boş beleş öğretmenler yüzünden bu sorunlar.Ne yazıkki derste, kursta sınav sorularını çalıştıran zihniyetteki insanlar yüzünde dershaneler bu durumda. Durumu olmaması babanın oğlunu dershaneye göndermemesi için sebep değil.Evladın mutlu olması için bi baba neler yapmaz ki ? Forumda var anne, baba arkdaşlar bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Buyse said: parayla mı seks yapıon sen ::o araya virgül koymayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar