Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Başlık bulamadım, derme çatma bi tane açayım dedim. FB Acıbadem şu an Cannes ile oynuyo, kendileri evsahibi, ilk seti de aldılar ama Fenerbahçe çok daha iyi. 1-1 olacak gibi duruyor. TRT 3 veriyor maçı. Fırsatı olan izlesin bence, güzel oluyor maç.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben de izliyorum. Şampiyonluk için bu sene gerçekten ümit var gibi, çok iyi bir fenerbahçe takımı var.
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Olsa olsa Bergamo sorun çıkarabilir bence 3 takım arasında. Cannes için de ev sahibi olmak bir avantaj olabilir, ama Fener alır bu maçı bence ya, umarım alacak da. ps: Gamova insan değil.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 2 1 yaptık setleri. 4. setde berabere gidio. alalım 3.seti rahat rahat kazanalım su macıda.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 MAÇ SAYISI ŞANSI. HAYDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yine maç sayısı. hadi laaaan yine olmadı laaaaan hadi melekler.
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 2 kilo verdim 1 paket sigara bitti BU NE LAN
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 KOYDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK HARCADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK KAFALARINA KAFALARINA VURDUK KUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFUR
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 çok iyi maçtıda ben victoria ravva'da kaldım abi. ne tatlılıktır o yahu. hareketler,tavırlar falan bittim yani..
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yanniz yorumcunun dedigi gibi mafetti pasor abi. adamlar bir oyuncuyla neredeyse maci aldilar. bizim pasor ya yuksek atti ya file dibi bisuru blok yedik. GAMOVA gibi bir hayvan varken aptal aptal paslar verdi. nazi oynatmiyor hala antrenor aziz sahaya inmeli !
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu yıllık ömrümden yıl tüketme kotasını dolduran maç.
Öne çıkan mesajlar