Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Başlık bulamadım, derme çatma bi tane açayım dedim. FB Acıbadem şu an Cannes ile oynuyo, kendileri evsahibi, ilk seti de aldılar ama Fenerbahçe çok daha iyi. 1-1 olacak gibi duruyor. TRT 3 veriyor maçı. Fırsatı olan izlesin bence, güzel oluyor maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben de izliyorum. Şampiyonluk için bu sene gerçekten ümit var gibi, çok iyi bir fenerbahçe takımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 1-1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Olsa olsa Bergamo sorun çıkarabilir bence 3 takım arasında. Cannes için de ev sahibi olmak bir avantaj olabilir, ama Fener alır bu maçı bence ya, umarım alacak da. ps: Gamova insan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 2 1 yaptık setleri. 4. setde berabere gidio. alalım 3.seti rahat rahat kazanalım su macıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gamova kadınım ol. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sigara ustune sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 MAÇ SAYISI ŞANSI. HAYDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hadi maç sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yine maç sayısı. hadi laaaan yine olmadı laaaaan hadi melekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 2 kilo verdim 1 paket sigara bitti BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 FİNAL BEKLE BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 BİTTİ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ABI BITTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sarı melekler finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 KOYDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK HARCADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK KAFALARINA KAFALARINA VURDUK KUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFURKUFUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 çok iyi maçtıda ben victoria ravva'da kaldım abi. ne tatlılıktır o yahu. hareketler,tavırlar falan bittim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yanniz yorumcunun dedigi gibi mafetti pasor abi. adamlar bir oyuncuyla neredeyse maci aldilar. bizim pasor ya yuksek atti ya file dibi bisuru blok yedik. GAMOVA gibi bir hayvan varken aptal aptal paslar verdi. nazi oynatmiyor hala antrenor aziz sahaya inmeli ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 GAMOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu yıllık ömrümden yıl tüketme kotasını dolduran maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Helal gızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar