Sorj Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ya hammerfallun bi albumunde (ismini hatırlamıyorum dinlemeyeli 4 5 sene oldu) album ismini ve şarkının ismini hatırlayamıyorum gece yatarken aklıma takıldı melodisi onuda unuttum kapağı tarif ediyim Böle cüpbeli biri wardı sanırım elinde çekic gibi garip bişey wardı arkası alevdi yanılmıyorsam alev şelalesi gibin bişeydi onda bi slow şarkı wardı süperdi ismini unuttum ondaki bütün slow şarkıların ismini söylerseniz sevinirim bye Paylaş Turtini Başlat Kardeşliğini Turti Kardeşliği[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
someone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 şimdi o dediğini aramaya kasamıcam kusura bakma da benim playlistde olan slow şarkılarını yaziim; always will be remember yesterday the fallen one[hline]
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 glory to the brave olabilirmi?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 solonorun dediği olabilir yada fallen falan olabilir bi kazaadan aratiyim saolun[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 np zaten tek bildiğim şarkısı hammerfall ın. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 valla senin dediğin herşey "crimson thunder" adlı albümde var..yabnlız 4-5 sene önce dinlemiş olamassın çünkü zaten 2002de çıktı albüm.. parçalar: Riders of the Storm Hearts On Fire On the Edge of Honour Crimson Thunder Lore of the Arcane(arcanein kulakları çınlasın:P) Trailblazers Dreams Come True Angel Of Mercy The Unforgiving Blade In Memoriam Hero's Return Rising Force en iyi albümü bence hammerfallun[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Head Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 legacy of kings :p[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 solonor dediğin şarkı buldum cok süper ya süpeerrr[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Gilean, 02 December 2003 19:46 tarihinde demiş ki: valla senin dediğin herşey "crimson thunder" adlı albümde var..yabnlız 4-5 sene önce dinlemiş olamassın çünkü zaten 2002de çıktı albüm.. ahahahah
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ??[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
someone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 yılın son esprisi[hline]Dikkat! Türk Mesajı.
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Söylediğin kasedin adı Renegade .. İyi şarkıları ; Templars Of Steel Renegade Always Will Be Destined For Glory , diğerlerini hatırlamıyorum[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; [url=www.istiaron.com]Anahtar Tanrıda kaldı. /url] Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Hammerfall iyi hoşta. Manowar the Second gibi birşey yani..[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: BonePART, 28 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: irenc bi grup olmasının yanıdna bide leş gibi kopyacılar bu ne ulan Riders of the Storm[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. doors?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
SilentEnigma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 manowar a pek benzemiyo bence ve gayet iyi bi grup her açıdan ve kendini tkr etmeyen bi grup
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Üstüne tanımam abi. Niye kopi diyorlar anlamadım hiç birşeye benzemiyo. Hadi tema benzer olabilir ama..[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 az manowar ı çarıştırıo ama noolcak bi sürü de power metal grubu war aynı şeyi çalan[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: BonePART, 28 Aralık 2003 09:33 tarihinde demiş ki: irenc bi grup olmasının yanıdna bide leş gibi kopyacılar bu ne ulan Riders of the Storm[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. heheeh budur işte aynı benim kafa:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hammerfall tüm cevresidneki grublarla iyi geçinirmiş.cok iyi tiplermiş falan.gerçi tanışmak nasip olmadi heh[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Glory to the Brave of aman derim :) Çok güzel şarkıdır. Legacy of Kings ve Templars of Steel de cabası. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Hammerfall sevenler Avantasiada sever mutlaka ;) Bu arada o $arki Relend Reborn olmasin sakin?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Öne çıkan mesajlar