Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orijinal olmayan beyaz fara 62 lira ceza kesilecek

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Şimdi benim aracımın far yıkama sistemi orjinalinden var ve farlarımın dış kısmı da cam. Sinyal ve far kısmı 2 parça, aynı aşağıdaki gibi:

Şimdi makyaj sonrası plastik dış kısımlı, sinyal ile farın bütünleştiği model çıktı:

Bunu oturtmak için sinyal yuvasında ufak bir kesim işi var ki oldukça kolay.

Şimdi ben bunu alıp da xenon taktırsam polis amcam ne anlayacak? Hatta kesim derdi olmasın diye 2 parçadan oluşan set bile var:

Orjinal tek parça mercekli farın Valeo ve Bosch modelleri mevcut :)

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

Otoban falan denilen yollarda 120 oluyor hız sınırı da yavaş gitsin jipler özellikle virajlarda! Benim dandik arabayla dışarıdan döndüğüm virajı dönemeyip üzerime doğru savurmasınlar hatta aleti! ( evet, bir defa jiple yarışma aptallığına giriştim, dötüm tutuştu adam viraj dönemedi diye, her fırsatta da bunu dile getireceğim :) )

edit: teknik terim "ayrılmış yol" gibi bir şey olabilir hız sınırı 120 olan yollar için.
Sosyal ağlarda paylaş

E-5'ten ambarlı limanına dönülen bir yol var ışıklandırması yok ve karşıdan gelen ne kadar xenon varsa uzunları açan varsa bildiğin ben yolu görmeyeyim diye açıyolar sanki. Xenona eskiden soğuk bakmazdım ama şimdi herkes taktırınca özellikle şahinler, kıl olmaya basladım yasaklansın. Cam filmi kalsın ama ya da sadece bayan sürücülere serbest olsun. Bir de mazot 1 lira olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...