Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sis farlarını gunduz açıcaksın.bmw lere falan çok yakışıyor park-sis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 günün en güzel haberi valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 şehirler arası çift şeritli yollardada hız sınırı 110 olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Küçükkene babamlarla 120 ile giderken şehirler arası ceza kesmişlerdi.Çünkü araba jipmiş 4çeker ve arazi aracıymış.90 ı geçmememiz gerekirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 i$e iyi yonunden bak; motorla gitseydin 3. kademe ceza yiyecektin. $ehirlerarasi max 80 mi 60 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 arabsında bunlar olanlara şimdiden geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Selam, Şimdi benim aracımın far yıkama sistemi orjinalinden var ve farlarımın dış kısmı da cam. Sinyal ve far kısmı 2 parça, aynı aşağıdaki gibi: Şimdi makyaj sonrası plastik dış kısımlı, sinyal ile farın bütünleştiği model çıktı: Bunu oturtmak için sinyal yuvasında ufak bir kesim işi var ki oldukça kolay. Şimdi ben bunu alıp da xenon taktırsam polis amcam ne anlayacak? Hatta kesim derdi olmasın diye 2 parçadan oluşan set bile var: Orjinal tek parça mercekli farın Valeo ve Bosch modelleri mevcut :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Esh said: i$e iyi yonunden bak; motorla gitseydin 3. kademe ceza yiyecektin. $ehirlerarasi max 80 mi 60 mi ne Hız sınırı 70miş. Geçen gün 110 ile radara girdim. 265 lira kitlediler valla. Abi 70 ne ya:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya şu tlf konuşurken pat diye ceza olayınıda hafifletsinler bence ''kapa şimdi yoldayım sonra arıyc.'' demeden çek çek biraz ılımlı olun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 acma abi telefonu? ılımlı olmamaları cok iyi bence, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Acmayıncada rahatsız ediyor pantalonda titreyen bişi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Tabi bu mazeret olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 PATA said: Küçükkene babamlarla 120 ile giderken şehirler arası ceza kesmişlerdi.Çünkü araba jipmiş 4çeker ve arazi aracıymış.90 ı geçmememiz gerekirmiş.normal otomobilde de böyle değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Otoban falan denilen yollarda 120 oluyor hız sınırı da yavaş gitsin jipler özellikle virajlarda! Benim dandik arabayla dışarıdan döndüğüm virajı dönemeyip üzerime doğru savurmasınlar hatta aleti! ( evet, bir defa jiple yarışma aptallığına giriştim, dötüm tutuştu adam viraj dönemedi diye, her fırsatta da bunu dile getireceğim :) ) edit: teknik terim "ayrılmış yol" gibi bir şey olabilir hız sınırı 120 olan yollar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 E-5'ten ambarlı limanına dönülen bir yol var ışıklandırması yok ve karşıdan gelen ne kadar xenon varsa uzunları açan varsa bildiğin ben yolu görmeyeyim diye açıyolar sanki. Xenona eskiden soğuk bakmazdım ama şimdi herkes taktırınca özellikle şahinler, kıl olmaya basladım yasaklansın. Cam filmi kalsın ama ya da sadece bayan sürücülere serbest olsun. Bir de mazot 1 lira olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar