paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Selam, said: Otomobillerde yüksek aydınlatma sağlayan xenon farların yaygınlaşması, Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Kısa far durumunda bile uzun far gibi sürücülerin gözünü alan farlara karşı emniyet yeni bir denetim programı geliştirdi. 81 ilde yapılacak denetimlerde aracın orijinalinde olmayan standart dışı xenon far takanlara 62 lira para cezası verilecek. Standart dışı xenon farlar hakkında yapılan şikâyetler trafik ekiplerinin yeni denetime çıkmasına sebep oldu. Polisler, hız, alkol, emniyet kemeri, cep telefonu gibi denetimlerin yanı sıra artık xenon far kontrolü de yapacak. Standart dışı xenon far taktıran araçlara "Karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde ışık donanımı kullanmaktan" 62 lira ceza kesilecek. Bu farların araçların orijinalinde bulunması halinde ise herhangi bir ceza uygulanmayacak. Bu arada ekipler, xenon farların yanı sıra önümüzdeki günlerde cam filmli araçlara dönük de sıkı bir denetim gerçekleştirecek. Filmli araç kullananlara ilgili kanun maddesine göre cezai işlem yapılacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Geç bile kaldılar.Hatta gece sissiz havada sis farlarını açanlarda darp edilmeli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Güzel haber, gerçekten rahatsız ediciydi. Sis farlarını açmanın da cezası var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 allah zaten o farları açıpta dikizden insana zulmeden öküzleri bildiği gibi yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben film cam olayına takıldım .. benim arabada hafif film var birönceki sahibi taktırmışda öyle kapkara depil ama içerisi gözüküyorm yien onlar sorun oluyor mu? hani, içerisi hiç görünmeyecek şekilde yapanlara arıza çıkarıyorlar da içi gözükecek kadar olanlarda uygulasma nasıl acaba.. polise "abi bebek taşıyoruz o rahatsız olmasın diye şeyettik" desem yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Selam, Salla bir d20, artık ne gelirse :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Muhtemelen yemez ama çok koyu değilse sorun olmaz.İçerisini görmek zor olmadığı sürece.Tabi Bu karşılaştığın polisin kişiliği ve ruh haline göre değişkenlik gösterir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 PATA said: Geç bile kaldılar.Hatta gece sissiz havada sis farlarını açanlarda darp edilmeli diye düşünüyorum. şuna +sonsuz yazasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ne bilcekler ki orjinalinde var mı yok mu ? ruhsatta yazıyo mu xenon farlı olunca orjinallerinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 far yikama oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 merceksiz olunca problem zaten merceksiz far da zaten bakılınca anlasılıyo, ısık dagılmadan kopekbalıgı gozu tadında bi mercegi aydınlatıyo ve gozu almıyosa mercektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Çok şükür. Umarım doğru düzgün takip ederler -pek sanmıyorum- de kurtuluruz bu barzolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sırf uzun farla milleti taciz edenler için arabının üstüne hapishane bahçelerini aydınlatan ışıklardan yaptıracam.Kamyonlar gibi,verecem sonra ışığı gözüne gözüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 toggie said: PATA said: Geç bile kaldılar.Hatta gece sissiz havada sis farlarını açanlarda darp edilmeli diye düşünüyorum. şuna +sonsuz yazasım geldi. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 PATA +çokbüyüksayı abi direksiyon başında tavşan gibi kalıyorsun karşıdan projektör gibi geliyor adam millet artist olucak diye insanlar kaza mı yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ehhh sonunda... çok geç kaldılar cam filmleri içinde bekliyorum bşiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 cam filmi ve xenon sati$i yasaklansin abi o zaman. uygulatan yerler de muhurlensin. sacmalik ya bu i$. benim arabamda da aftermarket projektorlu far var, buna da ceza kesmeye kalki$irsa ne olacak? yani bi duzenleme yapilirken okuzu danaya duzdurmenin anlami yok. projektorsuz fara cezai i$lem uygulayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Orjinal degilse veya TSE vs vs onaylı bir far degilse ceza yiyeceksin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Selam, Projektör ne? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Selam, Tamam, şimdi oldu :) Bir an başka bir teknoloji daha mı çıktı dedim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Projeksiyon cihazı bağlıyorlarmış artık far yerine. Giderken karşıdan gelenlere uyarıcı ve bilgilendirici slayt gösteri sunmana imkan da veriyormuş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sanayide kala kala agzimiz degi$ti, kusura bakmayin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar