Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DoD] DoD 1.0 Geliyor!

Gimli

Öne çıkan mesajlar

Eveet dod 1.0 piyasaya sürüldü son 1 saattir oynuyorum. Mükemmel olmus.. Hareketler hizlanmis sniperlarin isabet yüzdesi yükselmis bren ve bar`in bipodlari cok hos. Ayrica skinler de cok güzel. Mapler harika. Caen`deki abuk flag score olayi düzeltilmis. Ayrica kill ve flag ayri sütunlarda gösteriliyor. Yani flag alinca kill sayisi yükselmiyor. Caen cidden zor bir taktik map olmus. En güzel seylerden biri de ölen düsman askerlerinin silahlarini alip kullanabilme ve bazukalarla bazi duvarlari parcalayabilme. MG`lerin de artik tabanca + kürekleri var. Ingilizlerin kendi voice commandleri var aksanlarina hasta oldum. :)

Sesler cok basarili. MG`leri kullanmak artik öyle eskisi gibi cocuk oyuncagi degil.

Kisacasi gayet hos olmus. Bir cok bug giderilmis. Bazi spawnkiller lamerlarin abuse etmeye bayildigi anzio`daki beach bug giderilmis ve plaja bakan pencere de kaldirilmis. Anzio cidden daha kompleks bir hale gelmis. Kanalizasyonlarda kaybolmamaya calisin derim :) Insan kendini birden kilisede bulabiliyor. Yeni mapler cok hos. Üsenmeyin DL edin oynayin.

[Bu mesaj Wolfshade tarafından 03 May 2003 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dün basinda sabahladim ya deli bir sey olmus. Özellikle ingilizlerin Enfield`i almanlarin Kar98 ile cok iyi esitlik saglamis.
Stamina`nin hemen dibe vurmamasi cok iyi olmus.
Gerci ben STG44`ün eski sesini yeglerdim ama bu da iyi. Bu arada bu 1.0 full install olarak yapilmis yani 3.1 üzerine kuramiyorsunuz. Eger 3.1`i silmek istemiyorsaniz 3.1`in bulundugu klasörün ismini degistirin. DoD 1.0 yüklendiginde default DoD olarak kaliyor ama isterseniz 3.1`i de oynayabilirsiniz.[hline]Yok lem imza fln...De get!
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah link hoş oldu format sonrası arayasım hiç yoktu
ancak 173 mb imiş
öeahh :)[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...