Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben kay i,n en fakir alb iyim =) ucan kusa borcum war =) story of malice 2 of 3 lazim =) bi el atindan sunu alalim =) Aha acliktan azim kokuyo bak *hofff* =) Her turlu yardima acigim =) para-item-kadin(abarttim =) ne varsa virin baa viirin =)[signature][hline]Hancer -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Aha yardimseverler =) saka saka neyse borcu kapadim artik gerisi kaldi =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 olum oyundan msg atsana para lzm diye yardim ederim[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bi kadın işler şöyle güzelcene :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Spectacular, 29 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: olum oyundan msg atsana para lzm diye yardim ederim Oyunda gordumde istemedim mi ?? düşüneyim istemedim =) 5p hazirla ac kollarini ben geliyorum o zaman =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 DF bizde kaç gündür gidip biraz farmlasana :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Afterdeep, 30 Temmuz 2004 15:15 tarihinde demiş ki: DF bizde kaç gündür gidip biraz farmlasana :) Nerde o firsat =) oyuna dogru duzgun giremiyorum girdigimdedede 15-20 tane dia farmliyabiliyorum ancak )=[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar