Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben deildim valla ama olsamda utanır konuşmazdım büyük ihtimal >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/ why ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yıldız var, itü gümüşsuyu-taşkışla. başka ne var oralarda? bulcaz dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sempati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 paticik dersen bakarlar tabi ilk dönüp bakmıstır sonrası abazalıktandır dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hani bi kelimeyi bikaç kere söyleyınce bi tuhaf gelir ya bende bikaç kere tekrar edince bi tuhaf geldi ondan sesi söyledim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 2.bakış haramdır gibi fetva verdin berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ahaha gözü biseyleri aramistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yolda biri paticik dese arkama bakmam uzaklaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. önümde yürüyen çocukta dönüp birden bana baktı. sonra giderken hep baktı bu siteden biri miydi kimdi o siz miydiniz!? HANGİNİZDİNİZ sdfg yoksa deli mi sandı beni :/ balon said: 2.bakış haramdır gibi fetva verdin berk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bana pitircik diyolardi, ne napiyim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yolda giderken mi diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mulgear6 said: paticik dersen bakarlar tabi ilk dönüp bakmıstır sonrası abazalıktandır dfgdfg he berk ebem dedi bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 deli sandı herhalde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 koklayacaktın, olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 vat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Geçen biri kampüste yürürken uzun uzun ekmek diye bağırdı arkamdan dönüp bakmadım. İnsanda utanma olur. Yanımdakiler de ne bağrıyo lan bunlar felan diye baktı sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ASHFASHFHASDASd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abvblizzard said: Geçen biri kampüste yürürken uzun uzun ekmek diye bağırdı arkamdan dönüp bakmadım. İnsanda utanma olur. Yanımdakiler de ne bağrıyo lan bunlar felan diye baktı sdfsdf. Sen kendini ekmek diye tanıtıyosun olm ben de görsem ekmeeek diye bağırırım gayet sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben de ekmek diye bagırırım adını da ekrem sanıyorum zaten hala lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ekmek daha güzel kendi adından ondan herkes ekmek diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben tanıtmıyorum abi adımı söylüyorum ben. Sonra denyonun biri çıkıyo ekmek diyo bana ekmek kalıyor adım. Bi de anlamını felan soranlar oluyo onlar çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar