Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgetten Realms daki bildiğiniz artifactler..

zydar

Öne çıkan mesajlar

said:
Sly-One, 31 Temmuz 2004 15:27 tarihinde demiş ki:
çok var böyle taşın altından artifact çıkıo zaten.

:D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 31 Temmuz 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
noolucak ki onlar?

anket mi bu?

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 31 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Ya ne bu sorgu sual alla alla? Merak ediyorum neler var diye her yaptığımız şey için hesap mı vermek zorundayız yani anlayamadım yahu?

Bu sorgu sualin ne anlama geldiğini merak ediyorum? Açıklama istiyorum..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

eheh. sakin ol genç. yani hangi artifactlar var bilmek istiyosun. ben de onu merak ettim. çünkü başlık öyle diil. başlık bizim bildiklerimiz.

http://216.239.59.104/search?q=cache:SBOc9hx8EHcJ:www.candlekeep.com/library/articles/magicdb.htm+faerun+artifacts&hl=en[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

oo zydar demek oyunlarında kullancan.Hmm düşünceli diem.Abi ben level 5-6 yı geçtiğimizi hatırlamıyorum.Ne iş sence?

Ya birde FR ye power-play diyenlere +10 gıcığım var.Ya olay dm de biter .Dm koymazsa niye power play olsun.
[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 02 Ağustos 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Azuth'un old staff'ı var.. ve ssaz tamdakı eskı netrendıl donemınden kalma artıfactlar var... dıgerlerını arkadaslar solemıs.. bu arada drizzteki parilti fln artifact degıldır sadece magıcal ıtemdır.. karıstırmayın... a bide azmoudeous'un staff'ı var.. staff of azmoudeous aama onu hıc bır varlık alamaz.. level 50de character yapsanzı alamassınız cunku azmoudeous lord of the abyss yanı 9 cehennemınde lordu.. hıc bır tanrı yenemez bu yaratıgı ..

[Bu mesaj Delinquente tarafından 02 Ağustos 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...