zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bildiğiniz artifactler nelerdir arkdaşlar?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Şu anda aklıma gelen bi Crenshinibon var.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Artificial silahlar,zırhlar felan mı soruyosun? Tam anlayamdım. Daha fazla açıkla lütfen[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 noolucak ki onlar? anket mi bu? [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 31 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Tako... bilmem neyin seat i vardı.szasstamın artifactı.üzerine demon oturmakta.sonra elflerde moonblade var.scepter of tyranns eye var Fzoulda.Staff of Magi var Larloch da.bular ilk aklıma gelenler.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 çok var böyle taşın altından artifact çıkıo zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Parıltı Khaezid-Hea Jarlaxle'ın her şeyi :) Örümcek Ağı Maskesi ilk akla gelenler[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Sly-One, 31 Temmuz 2004 15:27 tarihinde demiş ki: çok var böyle taşın altından artifact çıkıo zaten. :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: horacegoesskiing, 31 Temmuz 2004 14:52 tarihinde demiş ki: noolucak ki onlar? anket mi bu? [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 31 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Ya ne bu sorgu sual alla alla? Merak ediyorum neler var diye her yaptığımız şey için hesap mı vermek zorundayız yani anlayamadım yahu? Bu sorgu sualin ne anlama geldiğini merak ediyorum? Açıklama istiyorum..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 eheh. sakin ol genç. yani hangi artifactlar var bilmek istiyosun. ben de onu merak ettim. çünkü başlık öyle diil. başlık bizim bildiklerimiz. http://216.239.59.104/search?q=cache:SBOc9hx8EHcJ:www.candlekeep.com/library/articles/magicdb.htm+faerun+artifacts&hl=en[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Kaynak iyimiş tam da playerlara lazım olan şeyler var.fiyat bile yazıyo DM'ler yandı valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abi fr = power play oldugundan bunu nasil sorarsin anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ehohoh cuk of doom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 güzelmiş link,baldur's gatede lisytede kullandığımız silahları görnmekde güzeldi,camsoyr eklenmeli listeye,+6twohanded sword :) dahası varmı,yam özelliklerini hatırlamıom ama süperdsi.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Kusurabakma.. FR deki artifact leri merak ettim oyunlarım da kullanıcam. :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 o linkte 3rd edition ve 3.5 edition itemları ile AD&Dye özgü itemlar var.Baldurs Gate second edition olduğu için öyle +6 falan item yazmaz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Odrin, 01 Ağustos 2004 02:19 tarihinde demiş ki: Kaynak iyimiş tam da playerlara lazım olan şeyler var.fiyat bile yazıyo DM'ler yandı valla:) dm.in olarak söylüyorum: sana öle geliyo:p[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 oo zydar demek oyunlarında kullancan.Hmm düşünceli diem.Abi ben level 5-6 yı geçtiğimizi hatırlamıyorum.Ne iş sence? Ya birde FR ye power-play diyenlere +10 gıcığım var.Ya olay dm de biter .Dm koymazsa niye power play olsun. [signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 02 Ağustos 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Azuth'un old staff'ı var.. ve ssaz tamdakı eskı netrendıl donemınden kalma artıfactlar var... dıgerlerını arkadaslar solemıs.. bu arada drizzteki parilti fln artifact degıldır sadece magıcal ıtemdır.. karıstırmayın... a bide azmoudeous'un staff'ı var.. staff of azmoudeous aama onu hıc bır varlık alamaz.. level 50de character yapsanzı alamassınız cunku azmoudeous lord of the abyss yanı 9 cehennemınde lordu.. hıc bır tanrı yenemez bu yaratıgı .. [Bu mesaj Delinquente tarafından 02 Ağustos 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar