SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Şöyle kaliteli profesyonel tipte bisiklet satan biyer biliyomusunuz? mesela ben bundan istiyorm ama heralde Türkiye'de bulunmaz, olsada 5000 dolar veremem o ayrı :)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 armada extreme shop? varmıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bakacan pisikletçilere uygun fiyata alcan birşeyler profesyonel[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 last message: prawler'ı görünce dedim bu herifin ankarayla ne işi olur, kesin girip "bisikletçiden..." yazmıştır.. ehu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bizim buralarda buna benzer satan bir yer var. bende param yetmemi$ti focus almı$tım eskiden aynı yerden. ha burası konya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hmm real, carreffour, beğendik gibi büyük mağazalarda bulunur.. ama "pisikletçi" nerde var bilmiyorum ben de..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 itfaye meydani cevresi. alakasiz gorunup zibilyon tane bisikletciye ev sahipligi ediyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 01 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bisikletçide satılır.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Olmadı şimdi.. O kadar yazdıklarımız boşuna gitmiş :-p Şöyle diyeyim tek adres; delta only Drag marka bisikletlerden beğendiğini alıyorsun. Gidiyorsun Bahçelievlere,Herşeyini soruyorsun Gökçen abiye,Almadan gelmiyorsun :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Çok kazık orası 3000€ ya bile biisklet satıyorlar oha f@l@n oldum! 0-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 3000 dolara bile bisiklet satıyorlarsa, oranın kazık olduğunu nasıl anlıyorsun? normalde 500 dolarlık bisikletleri 450 dolara satıyordur belki 200 dolarlık bisikletleri 170e felan satıyordur belki.. yani piyasadaki diğer bisikletçilerden ucuza satıyordur.. 3000 dolarlık bisiklet ise özel bisiklettir, 300-400 dolarlık bisikletleri değil, pahalı ve özel bisikleti 3000 dolara satıyordur..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar