Bittus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben genelde böyle karaokeleri geçiyorum ama olsun :D *skip tuşunu arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 eheh ne bilim yardırdım çalıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 2 şarkı sonra bitiriyorum .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 lexius çok güzel gidiodu be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 The Karel Boehlee trio was founded in 2003, with band members Hein Van de Geijn, and Hans van Oosterhout. In the meantime they made 7 cd's for M&I records. (nowadays it is a part of Pony Canyon). The music is a mixture of jazz-, classical- and popmusic, and therefore it is not a traditional jazztrio. It sounds very delicate and detailed, and yet the music is not complicated. The Karel Boehlee Trio plays jazzstandards, but also the standards from artists like Stevie Wonder and Donald Fagen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Helge Lien, who besides his own trio project performs with other Norwegian acts like Silje Nergaard, has developed his very own unmistakeable style of trio playing with band colleagues Frode Berg (bass) and Knut Aalefjær (drums & percussion). With instinctive sureness, the musicians develop a „chamber music“ jazz that stands out through its harmonically complex tone colors. Building on Bill Evans’ lyrical power and the exhilaratingly melancholic playing of Esbjörn Svensson, Lien, in constant dialogue with Berg & Aalefjær, creates distinct moods on ‘Hello Troll’ – moods that he presents with ease. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Esbjörn Svensson Trio, 1990 yılında kurulan İsveçli caz piyano üçlüsüdür, piyanoda Esbjörn Svensson, kontrbasda Dan Berglund ve davulda Magnus Öström’den oluşur. 1999 yılında çıkardıkları «From Gagarin’s Point of View» adlı albümleri gruba uluslararası başarı getirmiştir. Bu albüm sayesinde İskandinavya dışına açılmayı başaran EST, bu albümle aynı zamanda ilk defa yabancı şirketten bir materyal yayınlamış oldu. Esbjörn Svensson 14 Haziran 2008’de dalış yapmak için gittiği Stockholm yakınlarında talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 NEW ORDER - BLUE MONDAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iyi yayınlar penth, uyandır bizi piliz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sarki adinda gun adlari olan bi yayin olsun mu bu? sunday bloody sunday,manic monday,tuesdays gone,vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ahah super fikir aslinda ama beynim o kadr calisamaz abi su an, patlaticam ben biraz sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 DU YUUUU BILIIIIIIIV IN LAAAV AFTIR LAAAAAAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aym buluuu da ba di daaaaa da ba diiiii daba var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olmaz mi beee ALL THAT SHE WAAANTS, S ANOTHER BABBBY SHE'S GONE TOMORROW BOY, ALL THAT SHE WWWAANTS S ANOTHER BABY YEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ACE OF BASSSSSSEEEEEEEEEE OHA BU SARKIYI YILLARDIR DİNLEMEDİM. PENTH SÇS <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 TUTUN CEKIN BENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abiii naptın sen ya, gençliğimin şarkıları :P ehuehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ooo yayin 90s kokmaya basladi nayssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 evet evet 90lar devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 DIM DIM DIRI DIN DIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Penthesilea said: evet evet 90lar devam edelim :) arkadasim sapik misin. ctesi c.tesi sabahin korunde niye ayaktasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hakkaten yau orda gece yarisini gecmistir bu ne enerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 She'll make you live her crazy life but she'll take away your pain... livin' la vida loca dırıdıırırı ay çok mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 adam kendi dinleyici rekorunu 5e katlamış oha helal bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 I CANT CARE BOUT ANYTHIN BUT YOOOOUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar