Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class tavsiyesi


Kalten

Öne çıkan mesajlar

Oyuna yeni baslayan iri olarak tam manasıyla DEbuffer/HEaler olan bi class arıyorum ama tam olarak aradıgım classı bulamadım hatta çogu classın noldugunu anlayamadım desem yeridir.Varmıdır bu beklentimi karsılayabilecek Debuffer/healer bi class yoksa sadece heal sadece debuff seklidne mi var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz 2 arkadas sınav döneminden sonra baslayacagız oynamaya trial takılıorz simdilik karaktkerler hakkında az da olsa bi fikir sahibi olabilmek için.Var mı su 2 class PvP/PvE de çok rahat edersiniz diyebileceginiz classlar?

Önceki 2 mesajdan ve oyun h akkında yaptıgım arastırmalardan healer/debuffer kıvamında bi class olmadıgını çıkardım.Su an WP/Slayer düşünüyoruz ama bu 2 class ilerki tierlerde nasıl hiç bi fikrimiz olmadıgı için kararsısız.Dest yada Order farketmez bu arada daha iyi bi 2 li varsa açılabilcek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Nesfi said:

Ben Nesfi , exile da oynuyorduk beraber öncesinde ex parte. Sonra Toy Tank ın karakterini almıştım. Trathias hatırladınmı ? Bizim ekip sanninler zenco lar fln hayla oynuyormusunuz? ulaşabilceğim bi vent adresi yada msn fln verirmisin

slm hatırladım tabi :) valla bizim tayfadan harir ragazzo ve ben kaldık norn da red guarddayız ama exile duruyo onu yabancı oyunculara actım fena deil ordaki elemanlarda tecrübeli oyuncular oyuna giriersen altta yazan charlardan birine pm at konuşurus :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...