Kalten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oyuna yeni baslayan iri olarak tam manasıyla DEbuffer/HEaler olan bi class arıyorum ama tam olarak aradıgım classı bulamadım hatta çogu classın noldugunu anlayamadım desem yeridir.Varmıdır bu beklentimi karsılayabilecek Debuffer/healer bi class yoksa sadece heal sadece debuff seklidne mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dok shaman zealot olabülü ama tabi ben de yeni başladım daha tecrübelilerin de görüşlerini alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Healerlardan en iyi debuffing AM/Shaman'da ama öyle debuffer denilecek kadar etkili değiller. Healer olmayan classlarının debuffları daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Biz 2 arkadas sınav döneminden sonra baslayacagız oynamaya trial takılıorz simdilik karaktkerler hakkında az da olsa bi fikir sahibi olabilmek için.Var mı su 2 class PvP/PvE de çok rahat edersiniz diyebileceginiz classlar? Önceki 2 mesajdan ve oyun h akkında yaptıgım arastırmalardan healer/debuffer kıvamında bi class olmadıgını çıkardım.Su an WP/Slayer düşünüyoruz ama bu 2 class ilerki tierlerde nasıl hiç bi fikrimiz olmadıgı için kararsısız.Dest yada Order farketmez bu arada daha iyi bi 2 li varsa açılabilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Duo yapacaksanız RP WP'den çok daha iyi bir healer seçimi. Bir sonraki yamada en iyi singletarget healer olacak. DPS seçimi AoE isteyip istemediğinize bağlı. AoE için BW singletarget için Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yeni topic açmak istemedim arkadaşlar shadow warrior hala mı kötü yoksa birazcıkda olsa düzelttiler mi?sw kasasım var ama daha girer girmez millet sw sux mux diyince hevesim kaçtı:) instancelerde dps i nasıldır felan bi yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sw'ye gore sw, sh'ye gore sh sux. 4k vuran bir class nasıl ezik olur ki? daha fazlası var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ben varım fireballum 5.2k critledi we'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 isha will mi aldın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hyr lotd in suyunu cıkardım. tomblar soul talismanlar ve vl sağolsun :D (gecen de colossus necke 9.5 critledim saka deil kendimden korktum hızla uzaklaştım ordan :P) ayrıca temple of ishaya da karşıyım bitmio o senaryo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nesfi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ben Nesfi , exile da oynuyorduk beraber öncesinde ex parte. Sonra Toy Tank ın karakterini almıştım. Trathias hatırladınmı ? Bizim ekip sanninler zenco lar fln hayla oynuyormusunuz? ulaşabilceğim bi vent adresi yada msn fln verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Nesfi said: Ben Nesfi , exile da oynuyorduk beraber öncesinde ex parte. Sonra Toy Tank ın karakterini almıştım. Trathias hatırladınmı ? Bizim ekip sanninler zenco lar fln hayla oynuyormusunuz? ulaşabilceğim bi vent adresi yada msn fln verirmisin slm hatırladım tabi :) valla bizim tayfadan harir ragazzo ve ben kaldık norn da red guarddayız ama exile duruyo onu yabancı oyunculara actım fena deil ordaki elemanlarda tecrübeli oyuncular oyuna giriersen altta yazan charlardan birine pm at konuşurus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nesfi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Aion online noldu ? sanki oraya geçmiştiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oraya geçenler lanetlendi sadece knight online oynayabiliyolar artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nesfi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 pzueheahupe siz dest misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hı hı trat sadece kınayt onlayn oynayıp eğlenebilecek seviyeye ilerleyebildik. warda kalan seviyeli arkadaşların topiclerini okuyup iç geçiriyoruz. inşalla war40k gelir de yeniden sizin seviyelerinize yükselebiliriz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 inşallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar