Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Pati yardımınıza ihtiyacım var, bu yarışmaya katıldım, güzel bişey de yaptım gibime geliyo, oy verirseniz 10 tane usb arasında yabancı juriye çıkacak. Burada oy verebiliyonuz. Benimki bu. http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/vote_t.asp?page=40 sf40 en altta sağdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yüklenmio resimler pff bulunca veriyorum oyumu hadi yine iisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 zippo iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 çok kalabalık be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Buldum, oyladım, hatta gerçek bilgi verdim. Niye yaptım bende bilmiyorum inşallah işine yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 seçtim, telimi falan yazdım gonder dedim oyu, hala bekliyor bakalım. bi de baktım da tasarımlara, çalıntı tasarımlar var ya gayet. mesela seninkinin 2 yanındaki Star wars flashdisklerinin tasarımı ile aynı. edit : Kingston USB Tasarım yarışmasına katıldığınız için teşekkür ederiz. oylama süresi ve sona erdikten sonra sonuç belirlenir Kazananlar ilan edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tesbih vardi, ona verdim ben. bu ne lan ipini koparan katilmis yarismaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben hayatımda bu kadar fazla kotu tasarımı bi arada gormedim. bu ne yahu. ve daha 1231452152154151 tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Çok fazla çalıntı şey var.Bir de bulmak çok zor java mava bişi hallettiriver işkence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Neyle modelledin bunu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 güzel olmuş baya, eline sağlık. verdim oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hala bulamadim cok yavas aciliyor sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 baya türk var galiba katılan? http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/uploaded/11234835317513.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bu arada kazanırsan ve üretilirse ve sana hediye gönderilirse istiyorum güzelmiş tasarımın harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Yollarım vallahi. Solidworksde modelledim, rhino v-ray ile render aldım, uyuyarak projeyi oluşturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 e çok güzel de sayfa açılmıyor sevgili kingstonseverler.. 4dakikadır bekliyorum ama cık.. f5'ledim.. hâlâ sending request.. ya çöktü sf, ya da birileri yükleniyor oylamalara.. diğer tasarımları henüz görmemiş olsam bile -yukarıdaki über kötüler hariç- seninki satın alınır bir model olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Chemical said: Yollarım vallahi. Solidworksde modelledim, rhino v-ray ile render aldım, uyuyarak projeyi oluşturdum Güzel yapmışsın hakikatten. Özellikle metal kısmın açılma olayı çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Valla sırf juriye çalıştım, şöyle çok saçmalamayan, saçmalamadan da gayet şık bişey yapılır lan, hatta buna daha önceden olmamış bi fikir de konulur dedim, ürün orijinal olmaya çalışırken diğerlerine benzemesin, biraz klasik olsun (bisürü adam şeklinde usb stick var mesela, piyasaya 1-2 tane adam şeklinde usb stick girdi mi 3. orijinal olmuyor) didim, budur hikayem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 CHEM! çabuk söle ortanın az üstünde olan soldan ikinci sırada mı duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet ama fotoyu görmeden vote'larsan başka yere gider büyük ihtimalle, bi scroll çevirişte 10 foto kayıyor. Dasaa bence sen buna bi kod bişey yapar corp por atar link haline getirirsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 biraz üstünde özgürlük heykeli ve mavi homer kafası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ok şudur o zaman... diğeri daha yukarıda. ona oy vermiyoruz, buna veriyoruz scroll'a bakın yanda.. ahanda ortada http://i44.tinypic.com/30iakbr.jpg chem; ben anlasam yaparım valla da matlöb falan biliyorum sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bu arada farklı mail adresleriyle oy verebiliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bende katılcam. isveç çakısı şeklinde yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 chem'e oy verin sonra katılırsınız hobi olarak.. yok bari render'lı olmayan çöpleri ayıklasalarmış. bu ne rezilliktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar