Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Selamlar. Diğer paketler ve Prepaid card uygun fiyata veriyorum. Elimde şu an bolca var. 09:00 - 18:00 saatleri arasında özellikle[email protected] (e-mail veya msn) veya 0544 590 51 53 no'lu telefondan ulaşırsanız 10 dakikadan daha kısa bir sürede kod elinizde olur. Diğer zamanlarda da hızlı bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım.Kredi kartı olmayan arkadaşlar için de satece 1TL işlem masrafı ile her ptt şubesinden işlem yapmak mümkün. İyi günler. http://www.wowmarketim.comFİYAT 41 TL OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 up :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 up. devam edioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 pttden 3 lira galiba işlem masrafı yannış hatırlamıyosam. 3lirada bişi değil tabi çok bi masraf değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Şu an değil de yakın zamanda alacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: pttden 3 lira galiba işlem masrafı yannış hatırlamıyosam. 3lirada bişi değil tabi çok bi masraf değil sonuçta. yok abi 1 liraydı yine en son yaptığımda 2 hafta önce. bu arada 42 değil fiyat 41 oldu. başlığı falan editlesek mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi benim bankanın arızalı sistemi "potentially dangerous site" dio giremiorum askjdh sazanlar için dipnot: hayır satış baltalamak değil niyetim. asıl söylemek istediğim bizim bankanın güvenlik sisteminin hangi kafada olduğu. bi de sormak istiyorum sitede sadece prepaid card mı var yoksa başka wow ürünleri mevcut mu? (evet evde bakıcam ama eve az gidiorum ve dünden beri merak ettim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 editledim başlığı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 @gökalp: teşekkür ederim abi paketler de var. WOW Klasik Paket Cd Key + 1 Ay Oynama Süresi : 18,00 TL WOW The Burning Crusade Expansion Cd Key : 18,00 TL WOW Wrath of the Lich King Expansion Cd Key : 36,00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Alanlar memnun kalıyor. Satışlara devam efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 neredesin, elden almak mumkun mu istanbuldaysan? bir de pttden nasil hallediliyor ben bilmiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pttden para yolluyosun ya dinan arkadaşımızın eğer pttde hesabı varsa hesap nosunu yazıyosun gönderiyosun yoksada ismini ve tckimlik nosunu galiba bide parayı hangi şubeye göndereceğini yazıyosun o kadar. bankadan daha zahmetsiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 peki ptt bilgilerini verebilir misin, alicam bir tane herhalde cunku kredi kartim yok calindigindan beri, oyle odeme yapamiyorum blizzarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 selam abi ptt'ye gidip PTT Hesap Numaramız No: 5557227 / Hasan ELMAS Eskişehir Merkez para yatırcam bu hesaba diyosun. Adını da veriyosun zaten ki senin yatırdığını bileyim. Sonra beni arıyosun, internetten bakıp para yatmış mı diye, hemen kodunu ulaştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tesekkur ederim, o zaman ozelden telefon numarani verebilir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aldim arkadastan bugun sorunsuz, tavsiye ederim alacaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bump! devam ediyoruz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar