kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 özel kayısılı vodkası ile dillere destan bir lezzet ile malatyada hizmete sunulacaktır. hayırlı olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sen mi işletiyosun gizli reklam kokuyor:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Annesi babası malatyalı olan biri olarak söylüyorum.anca mehmet okurun dimes reklamı gibi saf meyva suyu, kola turka partisi verilir malatya'da. Ötesi yok yani. http://secim.haberler.com/2009/sonuc.asp?il=malatya 13 chp'de aleviler he :) Bunuda siyaset için söylemedim. Kısacası nasıl iş yapcak merak ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 KafePi, mersin ve eskişehir gibi günah şehirlerine gelmezken ne işi olur malatya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 malatya'ya da sonunda hizmet geliyor, sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar