Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

***Geleneksel Ankara'yı Kötüleme Haftası***

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baharın gelişiyle deniz görmek, iki güzel kız görmek isteyen isyankar ankaralı üyelerimiz için yıl içinde forumun dağınık olmaması amacıyla hersene nisan ayının ilk haftası ankaraya ve ankarayla ilgili herşeye söveceğiz, içimizi dökeceğiz, ah istanbul (izmir, eskişehir vs) diyeceğiz. sonra bir sene boyunca susacağız. anlaştık mı?
Mesaj tarihi:
İstanbul ne ya, trafikte geçen hayat sehri. Haftada bir gun denizi gorurseniz sanslısınız. Geri kalan 7 gun ondeki arabanın kırmızı ısıklarına bakarsınız ancak :P
Bi Melih Gökçeginiz bile yok.
Mesaj tarihi:
ankarada az biraz guzel kız nufusu var. onları da istanbula filan transfer ettik mi tamamdır. ankara gereksiz olur

izmirdekileri transfer etsek de üretiyo izmir paso.
Mesaj tarihi:
Gece 02den sabah 06ya kadar haklısın :P
mokoko said:

istanbulda hangi yola hangi saatde çıkacağını bilirsen gayet trafiksiz yaşıyabiliosun. bilmeyenler utansın.
Mesaj tarihi:
ankaraya arkadaşı ziyarete gittik. ilk gün anıtkabire götürdü sonra da alışveriş merkezi gibi bir yere gittik. ikinci gün 7. cadde mi ne oraya götürdü. üçüncü gün gidecek yer bulamadık.
Mesaj tarihi:
ne editliyosunuz lan mesasjı kaldım öyle.

Bende ankaraya gittiğimde anıtkabiri ziyater ettim sonra çevreye bakındım en gelişmiş yerin anıtkabir olduğunu görünce tekrar atamın mezarının yanına gittim çömdüm tren saatine kadar.
Mesaj tarihi:
ben bi yere gittim çiğ köfte yedim. sonra başka bi yer ararken anıtkabirin oraya çıktık. gelmişken gidiyim dedim gittim. bi de bilkente gittim. biyerlere daha gittim de hatırlamiyorum bile.
  • Yeni Oluştur...