fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 baharın gelişiyle deniz görmek, iki güzel kız görmek isteyen isyankar ankaralı üyelerimiz için yıl içinde forumun dağınık olmaması amacıyla hersene nisan ayının ilk haftası ankaraya ve ankarayla ilgili herşeye söveceğiz, içimizi dökeceğiz, ah istanbul (izmir, eskişehir vs) diyeceğiz. sonra bir sene boyunca susacağız. anlaştık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yıl 2010 insanlar hala ankara'da yaşıyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankara ne ya. memur şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sinad said: Yıl 2010 insanlar hala ankara'da yaşıyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 İstanbul ne ya, trafikte geçen hayat sehri. Haftada bir gun denizi gorurseniz sanslısınız. Geri kalan 7 gun ondeki arabanın kırmızı ısıklarına bakarsınız ancak :P Bi Melih Gökçeginiz bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankara ? zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bi kere ankaraya gittim ankamall diye bi yere götürdüler hakikatten mal bi yerdi ankara çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 istanbulda hangi yola hangi saatde çıkacağını bilirsen gayet trafiksiz yaşıyabiliosun. bilmeyenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankarada az biraz guzel kız nufusu var. onları da istanbula filan transfer ettik mi tamamdır. ankara gereksiz olur izmirdekileri transfer etsek de üretiyo izmir paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sinad said: Yıl 2010 insanlar hala ankara'da yaşıyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Gece 02den sabah 06ya kadar haklısın :P mokoko said: istanbulda hangi yola hangi saatde çıkacağını bilirsen gayet trafiksiz yaşıyabiliosun. bilmeyenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 population, is raaaising edik : dı ne yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 evet mesela mağdat caddesine sabah 6 da çıkarsan trafik normal olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankaraya arkadaşı ziyarete gittik. ilk gün anıtkabire götürdü sonra da alışveriş merkezi gibi bir yere gittik. ikinci gün 7. cadde mi ne oraya götürdü. üçüncü gün gidecek yer bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankara'yı beğenmeyen kumda oynasın. bugün kuğuludan cebeciye kadar yürüdüm, ne mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 o güzel kızların hepside ankara türküleri eşliğinde oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sinad said: o güzel kızların hepside ankara türküleri eşliğinde oynuyor. :( yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ne editliyosunuz lan mesasjı kaldım öyle. Bende ankaraya gittiğimde anıtkabiri ziyater ettim sonra çevreye bakındım en gelişmiş yerin anıtkabir olduğunu görünce tekrar atamın mezarının yanına gittim çömdüm tren saatine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 e32 bmw varsa o güzelliklerde senin mesela? gidip yol kenarına çekip ankara havası oynayabilirsin değilmi "GARDAAŞ" ankara öğrencilik için gelen aklımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben bi yere gittim çiğ köfte yedim. sonra başka bi yer ararken anıtkabirin oraya çıktık. gelmişken gidiyim dedim gittim. bi de bilkente gittim. biyerlere daha gittim de hatırlamiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi HAJIIIIII diye konuşan kızları var ankaranın bi kez. daha ne olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ankara&a=sr&kw=ankara&au=vanqusih kötüleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankara sürekli yeni bir alışveriş merkezi dikiyor her ziyaretimde, takdir etmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi allahın köyünün nesini kötüliyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 keske istanbulda da olsa muhtarımızla denk ya ankaranın valisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar