DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 blizz said: 10/04 Login issues Due to technical issues the login servers are currently offline. This may affect account pages and web services in addition to the game login. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved. pfftt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 BaaL said: 3 gündür sabah 7-8 arası girip hacker denk getiriyorum (kesin birini hacklemişler, ya da parayla oyunla hiç alakaları yok diycem ama o da mantıksız git ah fiyatlarına bak bari) ilkinden 2k ya 3 primordial 7 cardinal ruby 7 ametrine aldım diğerinden 1500 e 40 abyss crystal 60 greater cosmic 25 frozen orb 20 eternal earth 20 eternal shadow 10 eternal air aldım bugünkü de en güzeliydi heralde cardinal ruby 75 ametrine 60g 20ser tane eternal earth shadow tane 4g den 2 şer stack titanium ore tane 8g den 5 stack allah razı olsun kafadan bi 4-5k kar oldu hangi serverdasın beni patlatan hacker olabilir satışı yapan battle net accountumda 10 acc vardı ve 5i aktif oynanıyor. eleman hepsini patlattı.güzel para indirdi cebe valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha 5 atkif acc falan senın hacker vurgun yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 karazhan. MALLARI VERMEM BENİM OLDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ben bir kere denk geldim böyle hack olayına, onda da adam 3 p.saronite, 15-16 c.ruby, 2-3 tane de ametrine için 3k istemişti. Gerçi o zamanlar p.saronite 2k dan, rubyler 200g civarindan gidiyordu eheh. Bir daha da denk gelmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Suraya ilistirivereyim. Butun paralar horde'da oldugu icin alliance karaktere bisey gonderemiyorum. Var mi 3-5 gold + canta ativerecek bi hayirsever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ayni serverdami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Evet. Frostmane'de ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 lvl 80 enchantlarindan al .P 100g a maille 25g a satarsin vendora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 di said: Evet. Frostmane'de ikisi de. booty bay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar