Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hep uyus olmusumdur. bilgisayar okuyorum hala kurtulamadım sunlardan. bilgisayar dersinin de ezberimi olur ya, bürsürü ıvır zıvır var, hiç ezberlenecek gibi de durmuolar. napacaz bakalım..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sınıf kac ?...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 aynı dertten bende şikayetçiyim. yok kardeşim ben sözel isteseydim mühendislik okuyor olur muydum? nedir bu ezber dersler. *!ezbere hayır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 3. sınıfım Dersin adı Software Engineering bürsürü hedehödösü var, iki gün okusan bitmez, bırak ezberlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ohannes resmen gocus benım de ole problemler cıkıyor ama 1 cı sınıf kasmıyor sımdılık neyse dokteor olcaklar naapsın bıde :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ezber ezber bitirdik bilgisayar programlamayı n'oldu? şimdi güzelsanatlara girmeye kasıyom... ecnebi, uydu yolluyo uzaya bitirme projesi olarak... ezberci öğretim sucx[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Dragonutopia, 05 May 2003 13:38 tarihinde demiş ki: dokteor olcaklar naapsın bıde benim gibi oturup ağlasınlar..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bi kere okicaksın notları tmm. hiç kasmana gerek yok akılda kalanları yaz seneye geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 3 saatlik sınav bi kere okumayla aklında kalanları yazsan yazsan ne yazan 3 saatte :) istersen kendin bi dene :p ilk 16 chapter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yuh ehe allah kurtarsın ne diyim :) ama bizi kim kurtarcak 2 sene sonna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bilg mühendislii bozar mı yoksa ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 abi allahtan midtermin yüzdesi düşük, yoksa harbi tutmustuk :)asıl olay %50lik projede..o tamamen implementation.. hemen gözünüz korkmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ilk chapter ın quizini hiç okumadna yaptım, %68.8 skor aldım, ki yannış yaptıklarımda kelimeleri anlamamktan. Lise 2 de Computer Science alan bir öğrenciyim, bunlara ezberle yaklaşmamalısın, bir kaç kere okuman lazım evet, ama sonra her okuduğun bölümü biraz üşünüceksin, bua damlar neden yazmış, bu mantıklı mı diye, o zaman kafana kazınır ve 5 yıl geçse unutmazsın.[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 lamn o ilk chapter :) işin girişi o, geyik hepsi.. biraz ilerlere git.. ki sınav quiz deil.adam soru soruyo sen yazıon onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Sly-One bence adamı bozar bilgisayar mühendisliği... hyr racona ters bi durumda yok aslında.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar