Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hep uyus olmusumdur. bilgisayar okuyorum hala kurtulamadım sunlardan. bilgisayar dersinin de ezberimi olur ya, bürsürü ıvır zıvır var, hiç ezberlenecek gibi de durmuolar. napacaz bakalım..:)
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sınıf kac ?...[hline]A little less conversation a little more action please
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 aynı dertten bende şikayetçiyim. yok kardeşim ben sözel isteseydim mühendislik okuyor olur muydum? nedir bu ezber dersler. *!ezbere hayır*
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 3. sınıfım Dersin adı Software Engineering bürsürü hedehödösü var, iki gün okusan bitmez, bırak ezberlemeyi
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ohannes resmen gocus benım de ole problemler cıkıyor ama 1 cı sınıf kasmıyor sımdılık neyse dokteor olcaklar naapsın bıde :)[hline]A little less conversation a little more action please
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ezber ezber bitirdik bilgisayar programlamayı n'oldu? şimdi güzelsanatlara girmeye kasıyom... ecnebi, uydu yolluyo uzaya bitirme projesi olarak... ezberci öğretim sucx[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Dragonutopia, 05 May 2003 13:38 tarihinde demiş ki: dokteor olcaklar naapsın bıde benim gibi oturup ağlasınlar..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bi kere okicaksın notları tmm. hiç kasmana gerek yok akılda kalanları yaz seneye geçersin.
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 3 saatlik sınav bi kere okumayla aklında kalanları yazsan yazsan ne yazan 3 saatte :) istersen kendin bi dene :p ilk 16 chapter :)
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yuh ehe allah kurtarsın ne diyim :) ama bizi kim kurtarcak 2 sene sonna :)
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bilg mühendislii bozar mı yoksa ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 abi allahtan midtermin yüzdesi düşük, yoksa harbi tutmustuk :)asıl olay %50lik projede..o tamamen implementation.. hemen gözünüz korkmasın :)
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ilk chapter ın quizini hiç okumadna yaptım, %68.8 skor aldım, ki yannış yaptıklarımda kelimeleri anlamamktan. Lise 2 de Computer Science alan bir öğrenciyim, bunlara ezberle yaklaşmamalısın, bir kaç kere okuman lazım evet, ama sonra her okuduğun bölümü biraz üşünüceksin, bua damlar neden yazmış, bu mantıklı mı diye, o zaman kafana kazınır ve 5 yıl geçse unutmazsın.[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 lamn o ilk chapter :) işin girişi o, geyik hepsi.. biraz ilerlere git.. ki sınav quiz deil.adam soru soruyo sen yazıon onları :)
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Sly-One bence adamı bozar bilgisayar mühendisliği... hyr racona ters bi durumda yok aslında.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
Öne çıkan mesajlar