dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Benim kirlilerimi yıkayacak evde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Topaki okumadim ama orda "askim baba oluyorsun" yaziyor dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Estel_Anorien said: tibet isim olarak çok hoşuma gidiyo tavsiye ederim. ama sormak istediğim bir soru var. büyük ihtimalle cümleyi sen bulmadın hanım söyle bahayım neymiş geçen gün sorduğun sorunun cevabı didin di mi? Abi sen de git gide Umut Sarıkaya'nın doğunun gizemli dünyasına merak duyan karakterlerine benzemeye başladın dikkat et biraz ya. Hani sokakta darbuka falan bir noktaya kadar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Tebrik ederim Sercan, hayırlı uğurlu olsun =) vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 YUH. neredeyse 4 gundur hic dikkat bile etmemisim, abi valla tebrik ederim, cok sevindim... okul arkadasimin cocugu olacak, cidden yaslandigimin belirtisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hayırlı olsun analı babalı büyüsün. edit:h.olsun ne olm, gözün aydın denir. GÖZÜN AYDIN HACIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oo tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tebriklerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 BABACIM BURDAN DA TEBRIKLER HEHEHEHE.. BİRİ SU ADAMA TITLE INI VERSIN HAKETTİ bi de bi tek ben mi cozemiyorum yazılanı nedir ya bu nası cozuluyo ueahuaehushd herkes mi kriptograf burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yok oyle kolay title once bebisin ilk kurbaga fotolarini gorecegiz, ondan sonra title. daha kafadan 7 ayi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Arkadaşlar aslında yazmayacaktım üzmemek için kimseyi ama, gördükçe ben üzüleceğim. Bugün maalesef eşim düşük yaptı, aslında normal bir durum ama yine de insan kötü oluyor baya, alan yetkilisinden rica ettim konuyu gizlemesini, nedenini artık buradan okur, bir sonraki mutlu haberi 3 ay geçtikten sonra vereceğim. Vermiş olduğum geçici sevinçten dolayı özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 :( üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar