numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dövüş sanatlarıyla ilgili bilgi alışverişi,soru ve anılarımızı yazabileceğimiz bir konu olsun istedim.(Aikidocuları kıskandım evet!) 1 aydır muay thai çalışıyorum,vücuda sürekli diz,tekme,yumruk yediğim için genellikle bel bölgem sürekli mor. Antrenman sonunda herkes 2'şerli gruplar halinde serbest dövüşe başlıyor,belirli aralıklarla eş değiştiriyoruz. Dün dövüş esnasında burnum aktı eldivenle sileyim derken gardımı düşürdüm ağzımın ortasına sert bir yumruk yedim. Üçüncü dövüşte salonun en iyilerinden bir arkadaşla eşleştim. Bilen adama tekme atmaya çekiniyorum çünkü gard alınca direk kaval kemikleriniz çarpışıyor ve bu inanılmaz can yakıyor yine öyle oldu. Son dövüşte 40lı yaşlarda gaz bir elemanla eşleştim. Adamı hafife alıp gardımı az saldımki herif alnıma tekmeyi geçirdi ahahah. İstanbula dönünce orada devam etmek istiyorum patide mt yapanlar varsa adres yazarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dayak yediğini tatlı tatlı anlatmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 -Asla gardını indirme -Rakibini güçümseme -Sadece ve sadece rakibinin gözlerine bak -Kaval kavala çarpışmaktan korkma zamanla sertleşicek kemiğin ve sinirler hissizleşicek -Ve bu bir KAN SIPORU.HAkkını ver!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ACI YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ben istiyorum bir dövüş sporu öğreneyim, aklımda boks var ama açığım her şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hiç dövmedin mi kimseyi hep vurulan taraf sen olmuşsun hep yediğin tekmeleri anlatıyorsun ben olsam aga eleman öyle bi vurdum ki yerden kalkamadı zırtapoz olum dün herife bi uçan tekme sallamışım herif duvara girdi diye sallardım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 İlk ayımı yeni doldurdum,genellikle yıllardır bu sporu yapan tiplerle dövüştügüm için dayak atmam kolay olmuyor. yeni başlamış veya 2,3 aylıkları fena pataklıyorum :) Yemek hazırlıyorum az sonra antrenmana gitcem. Bugün inanılmaz formdayım ufc 110'u izleyip gaza geldim,kesin iki üç knock down yapcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yer altından başka bi grup çıkıyor diye sevinmiştim ama yanılmışım canım dayak yemek istiyor adralin lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 10 kişi istiyorum! alttaki video spoiler içerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 şu filmlerde böyle sahnelerde arkadaşları dayak yerken arkada dikilen adamlara hasta oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben yeterince kaslı olduğumda krav maga yada muay thai yapıp ölüm makinesi olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ben haftada bir boks kursuna gidiyorum. Daha sparring'e başlamadım ama bir keresinde hocayla ringe girdim. O savunurken ben vurmaya çalışıyordum. 3 round boyunca 3-4 jab vurabildim sadece sdf. Felaket yorucu bir şeymiş round'lar yahu. Yumruk atmaya hali kalmıyor adamın. Bi de ring içeri girince küçücük geliyor. Köşeye sıkışmak da fena bir şeymiş. :) Bi de bir kaç kere kickbox kursuna gittim. 3 hafta önce roundhouse kick çalışıyorduk. Bir kaç dakika falan partner ile çalıştık. Partnerim tekmeleri sol triceps bölgemde aynı yere indirip durdu. Ertesi gün mosmordu bölge. Bir kaç hafta öyle kaldı. 3 hafta geçti hala izi var sarı sarı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 senarious ayısıyla spar yaptım uzun süreler boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bugün 4 kişiyle dövüştüm,ilki hafif siklet olduğu için kolaydı. 3 kişiden 2'si benim ayarımdaydı bir tanesinin kafasına tekme 2 3 yumruk attım aptallaştı filan :D diğer çocuk fazla sert vurma acıyo dediği 3 tekmeden sonra. son olarak salonun en iyisiyle dövüştüm onu da sol yumruklarla yaklaştırmamaya çalıştım,2 kere yaklaştı ama yumrukları savuşturabildim. adam ağzıma sıçmasın diye sağa sola zıpladım bir ara salonun kapısından dışarı kadar yumrukladı beni. Ulan aksilik burnum akıyo sümüklü karılar gibi burnumu silcem diye yine agzımın üstüne yumruk yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben de bugun bi çocugu dövdüm elim çok acıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 fui sin tekmesi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sparka merdiven dayayıp kafasına vurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Gölgeden hızlı tekme atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kavgada bir adamı 3 tane görürsem, ortadakine dalmam gerektiğini bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 cüzsesiz dövüşmek zordur iyi bilirim, ama kemikli yumruğun acısını da yiyene sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Tenekeadam said: Kavgada bir adamı 3 tane görürsem, ortadakine dalmam gerektiğini bilirim. Rocky filmlerinin faydaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Cons said: ben yeterince kaslı olduğumda krav maga yada muay thai yapıp ölüm makinesi olacağım. Krav maga nerelerde var? Ben birara araştırdım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 İstanbul galatada var. http://www.kravmaga.com.tr/ing/contact.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Salonda arkadaşla sparring yapıyorduk, arkadaşı iyi benzettim. Sonra hakem baş parmağını aşağı indirdi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bitir işini dedi. Sen yapmazsan ikinizi de keserim dedi. Çaresizce arkadaşın suratına kapıcı tepiğini yerleştirdim. Sonra çok kızdım kendime, duvarları yumrukladım, ellerim kan içinde kaldı. Aniden kapı açıldı bir kız geldi teselli etmek için bana sarıldı. Gözyaşlarımı silerken ağlama Melis dedi. Çok mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben de kendi aramızda fight club olusturuyoruz birbirimizi dovcez sanmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar