Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Fight Club

numberten

Öne çıkan mesajlar

Dövüş sanatlarıyla ilgili bilgi alışverişi,soru ve anılarımızı yazabileceğimiz bir konu olsun istedim.(Aikidocuları kıskandım evet!)

1 aydır muay thai çalışıyorum,vücuda sürekli diz,tekme,yumruk yediğim için genellikle bel bölgem sürekli mor.
Antrenman sonunda herkes 2'şerli gruplar halinde serbest dövüşe başlıyor,belirli aralıklarla eş değiştiriyoruz. Dün dövüş esnasında burnum aktı eldivenle sileyim derken gardımı düşürdüm ağzımın ortasına sert bir yumruk yedim.
Üçüncü dövüşte salonun en iyilerinden bir arkadaşla eşleştim. Bilen adama tekme atmaya çekiniyorum çünkü gard alınca direk kaval kemikleriniz çarpışıyor ve bu inanılmaz can yakıyor yine öyle oldu.

Son dövüşte 40lı yaşlarda gaz bir elemanla eşleştim. Adamı hafife alıp gardımı az saldımki herif alnıma tekmeyi geçirdi ahahah.

İstanbula dönünce orada devam etmek istiyorum patide mt yapanlar varsa adres yazarlarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk ayımı yeni doldurdum,genellikle yıllardır bu sporu yapan tiplerle dövüştügüm için dayak atmam kolay olmuyor. yeni başlamış veya 2,3 aylıkları fena pataklıyorum :) Yemek hazırlıyorum az sonra antrenmana gitcem. Bugün inanılmaz formdayım ufc 110'u izleyip gaza geldim,kesin iki üç knock down yapcam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben haftada bir boks kursuna gidiyorum. Daha sparring'e başlamadım ama bir keresinde hocayla ringe girdim. O savunurken ben vurmaya çalışıyordum. 3 round boyunca 3-4 jab vurabildim sadece sdf. Felaket yorucu bir şeymiş round'lar yahu. Yumruk atmaya hali kalmıyor adamın. Bi de ring içeri girince küçücük geliyor. Köşeye sıkışmak da fena bir şeymiş. :)

Bi de bir kaç kere kickbox kursuna gittim. 3 hafta önce roundhouse kick çalışıyorduk. Bir kaç dakika falan partner ile çalıştık. Partnerim tekmeleri sol triceps bölgemde aynı yere indirip durdu. Ertesi gün mosmordu bölge. Bir kaç hafta öyle kaldı. 3 hafta geçti hala izi var sarı sarı. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 4 kişiyle dövüştüm,ilki hafif siklet olduğu için kolaydı. 3 kişiden 2'si benim ayarımdaydı bir tanesinin kafasına tekme 2 3 yumruk attım aptallaştı filan :D diğer çocuk fazla sert vurma acıyo dediği 3 tekmeden sonra. son olarak salonun en iyisiyle dövüştüm onu da sol yumruklarla yaklaştırmamaya çalıştım,2 kere yaklaştı ama yumrukları savuşturabildim. adam ağzıma sıçmasın diye sağa sola zıpladım bir ara salonun kapısından dışarı kadar yumrukladı beni. Ulan aksilik burnum akıyo sümüklü karılar gibi burnumu silcem diye yine agzımın üstüne yumruk yedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Salonda arkadaşla sparring yapıyorduk, arkadaşı iyi benzettim.
Sonra hakem baş parmağını aşağı indirdi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bitir işini dedi. Sen yapmazsan ikinizi de keserim dedi.
Çaresizce arkadaşın suratına kapıcı tepiğini yerleştirdim.

Sonra çok kızdım kendime, duvarları yumrukladım, ellerim kan içinde kaldı. Aniden kapı açıldı bir kız geldi teselli etmek için bana sarıldı. Gözyaşlarımı silerken ağlama Melis dedi. Çok mutlu oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...