Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Çalıştırın beyinleri, hangi herolara hangi itemlar daha iyi gider. Hemde biraz öğretici olur. Klasik şunu şunu yaparımdan ziyade. Karşıda şu tarz bi hero varsa buna şu itemi yaparımki daha sağlıklı olur tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 karşıda zephyr varsa quit çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 zephyr ölmüyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Legioner için geçen gün denediğim bi item seti çok iş yaptı. Ring Of Sorcery: Kullanılınca mana veriyor yakındaki herolara Astrolabe: Kullanınca 250 heal atıyor yakındaki herolara. Dolayısıyla pil görevi görüyosun hemde tanklık yaparken extra hp varmış gibi görev görüyor. Pushların süresini uzun tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 support'san ve karşıda wolf veya chronos varsa direk [i]Void Talisman[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Helcaraxe said: Çalıştırın beyinleri, hangi herolara hangi itemlar daha iyi gider. Hemde biraz öğretici olur. Klasik şunu şunu yaparımdan ziyade. Karşıda şu tarz bi hero varsa buna şu itemi yaparımki daha sağlıklı olur tarzında. bunlari birak kanka, koc degilsin antrenor degilsin, biz ise hic ciddi degiliz hdshdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ben lane'ında 2 tane range olan carry'nin nasıl kasması gerektiğine dair bir guide istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?34,4502024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Hammerstorma mesela eldır parazit mükemmel gidiyo pt + elder parazit + battel fury (hondaki adı runed axemiydi ?) + assault (hondaki adı neydi bilmiyom) yap allahsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: http://forum.paticik.com/read.php?34,4502024 unutuldu gitti o boşver onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi item konusunda fetva verebilecek herkes o topicde verdi zaten neyin tartışması bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: Hammerstorma mesela eldır parazit mükemmel gidiyo pt + elder parazit + battel fury (hondaki adı runed axemiydi ?) + assault (hondaki adı neydi bilmiyom) yap allahsın güzelde işte karşıdaki takım biraz akıllıysa anında sönedebilirsin. belli olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: abi item konusunda fetva verebilecek herkes o topicde verdi zaten neyin tartışması bu amaç genç beyinler tartışsın, takılsın. Sonuçta şuda var konunun amacı şu heroya şunu yap bunu yaptan ziyade. Güzel yapılabilecek itemlar. Karşı takımda kasmış bir carry varsa onu durdurma yolları. Hex olsun, storm spirit olsun bu tarz. Herolara göre yapılabilcek itemlar. Mesela ben Deadwood'a storm spirit çıkıyor 1v1 ganklemeye gidince garanti kill alıyorsun karşıdaki hero çok fazla disable a sahip degilse. Adamı Cyclone yapıp tam altına böle entangle roots tarzı büyüyü atıp 2 vurup ultileyince ölüyo adam asdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Lord_Argos said: Ben lane'ında 2 tane range olan carry'nin nasıl kasması gerektiğine dair bir guide istiyorum :D ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: abi item konusunda fetva verebilecek herkes o topicde verdi zaten neyin tartışması bu onu bunu bıraka kafeye uğra bi gün her hafta turnuva çeviriyoruz 10 tane takım oldu. sende katıl bi tanesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 benim takımım ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 süper bi sorum var. potionlara tıklayınca karakteri seçip kullanmamız gerekiyo ya onu direk kullanmanın yolu yok mu? kısayol tuşuna basayım kendime bassın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cenx said: Sparkcaster said: abi item konusunda fetva verebilecek herkes o topicde verdi zaten neyin tartışması bu onu bunu bıraka kafeye uğra bi gün her hafta turnuva çeviriyoruz 10 tane takım oldu. sende katıl bi tanesine :Dhaftaya pazartesi uğrayayım öğlen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barnacle said: süper bi sorum var. potionlara tıklayınca karakteri seçip kullanmamız gerekiyo ya onu direk kullanmanın yolu yok mu? kısayol tuşuna basayım kendime bassın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1. slottaysa alt+q,2. slottaysa alt+w istersen değiştirebiliyorsunda tuşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben onları 1 2 3 yaptım zaten ama basınca ok çıkıyo, o oku heroya tıklamam gerekiyo sonra. wowdaki auto self cast gibi bişi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 okadar ihtiyacın varmı buna ya. çok zor bişi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barnacle said: süper bi sorum var. potionlara tıklayınca karakteri seçip kullanmamız gerekiyo ya onu direk kullanmanın yolu yok mu? kısayol tuşuna basayım kendime bassın istiyorum. aga potionlar agac disinda dispel on hit yane combatta kullanamiyosun niye bandlican ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Zephyr çok çok abartılı olmuş. Kastımı bir ultiye tk yapıyor. Bp modu en iyi mod bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barnacle said: ben onları 1 2 3 yaptım zaten ama basınca ok çıkıyo, o oku heroya tıklamam gerekiyo sonra. wowdaki auto self cast gibi bişi yok mu? Heroya hangi tuşu atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar