Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Şimdi şöyleki bir önceki oyunumuzda Boci isimli arkadaşı tokatlamıştım 1v1 de: Tokat konusu Şimdi yine aynı arkadaşın yanına bitane daha arkadaş koyup ikisinide tokatlamak istiyorum ama hangi heroyu seçsem diye düşünüyorum Chornos ilk aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 chronosa kastırmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1v2 aynı lane olursa cok kolay yenersin ama farklı lane de kasarlarsa işin zor predator diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 madman,predator,chronos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 CHU 4 unuzu birden tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ha bide olay şu herkes istediği lanede kasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bu konuda senin tokat konun olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 defilera mom yapan hanginizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Boci said: Bu konuda senin tokat konun olucak... Henüz maçı kabul etmedim dikkat edersen, etmezsem hiçbişey olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: defilera mom yapan hanginizdi boci işte ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ben değildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1. Seni tanırım kabul ediceksin. (Merak) 2. Patiye konu aç. Bi ton troll gelsin sonra kabul etmemek olmaz. Pati kurallarına aykırı 3. Seni sadece yenmekle kalmıycaz, şeytani yaptığım plan ile burda alay konusu olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BEYLER MEYDAN OKUNDU. replay'i de youtube'a koyun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Karşıya gelicek heroları da düşünmek lazım. Bu adam gidip defiler alıp aynı hataya düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: defilera mom yapan hanginizdi ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yaptiginiz is sacma yanniz. o anda cat diye alacan herolari, bole onceden konusmanin anlami nedir. bi de hepiniz cok kotusunuz, hanginiz kazanirsa kazansin, netice ayni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aga oyun kazanmasınaysa 2 kişiyi tutmak gibi bir şansın yok yanlız onu söyliyim, 2 tane pusher alıp bitirirler oyunu sen farkında olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yürü bee azmo Yani diyosunki 3 ünüz gelin ben tek başıma keserim hepinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 2 kişiyi karşına alıcaksan, Chronos yeni patchle o kadar kötüleşmişki stunı stun değil saniyenin 4 de 2'si kadar bir süre tutuyor, zaten O heronun espirisi shieldbreaker ve kardeşi savage mace çıkınca başlıyor o da ayrı bir handicap bence. Senin yapabileceğin tek şey vurkaç herosu seçmek olur... Nighthound veya Scout gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 2 hero al sende 2kişiye karşı. Ayı ve akrabası ayı. 2v2 oluyo öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 accursed al direk yar bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 swiftblade iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben tek siz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 en mantiklisi ayi bencede ama oynamayi bilmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 2v1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar