Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de geldiimm :)

Chihiro

Öne çıkan mesajlar

Hoşgeldin, kaçırmışım ben gelişini.

Yalnız cidden korkmaya başlıyorum ben, Ema'nın projeleri edi'nin gelişiyle ivme kazanmıştı, durum şimdi iyice tehlikeli olmaya başladı sanki.

Neyse, kurbağaya falan çevirirseniz beni, öpecek prensesim var nasıl olsa =]

Szass senin nickini doğru yazmayanlara teşekkür etmen lazım aslında, neden kızıyorsun anlamıyorum ki.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
...kaliteli adult forum olacaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

*! Ortamın her geçen gün daha tehlikeli olmaya başladığını farkeder. Diğer ırkın popülasyonu bir elin parmaklarını geçmiş, tırnaklar bilenmeye başlamıştır. Havada uçuşacak tırnakların, dökülecek kanların kokusunu rahatlıkla alınabilmektedir *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

O kanın büyük kısmı sana ait olacağından gerçekleri gör diye sana bir regal çaktım olan o dur :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 31 Temmuz 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
Hakikaten çok belirgin bir bayan kitlesinde artış var.. :)

cok tehlıkelı ve sakıncalı bır durum ...

Hosgeldn ....snı aramızda gormekten mutlu olduk oellıkle bır kedın varmıs dahada mutlu oldum eheh aman bnı kazana atma edi kulun kolen olıım...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...