edi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 :D bu arada pitircan da supermis [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 28 Temmuz 2004 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kittie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: edi, 28 Temmuz 2004 03:35 tarihinde demiş ki: netercan? hahah deterjan gibi oldu bu da :D süperrrr ben de böle diim bundan sonra:) saol edi...o pıtırcan dedikçe ben netercan dicem hatta belki deterjan :-p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eheh kızdırmayın deterjanı ah pardon netercanı :=P Edi sende ne güzel nickler buluyosun walla tebrikler ehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 abi niye yine benne ugrasiosunuz ya :) Gidin neterle, ediyle, kittie ile chihiro ile falan uurasin. Nedir mpasstam lardan cektigim benim ya[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 komiksiniz valla :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 senlede uğraşırım onlada uğraşırım aslında neter daha ismimi yanlış kullanmadı ben gene sana dönim :=P Şakircan mı şakir mi karar ver yada sen neden vercen ki ben veririm ehehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ehe çihihiro gelmiş negzel. hoşgeldin yengemin arkadaşı, başımızın üstünde yerin var. *!ellerini ovuşturur* *!edi'ye göz kırpar* *!kazanını kaynatmaya gider* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Hoşgeldin, kaçırmışım ben gelişini. Yalnız cidden korkmaya başlıyorum ben, Ema'nın projeleri edi'nin gelişiyle ivme kazanmıştı, durum şimdi iyice tehlikeli olmaya başladı sanki. Neyse, kurbağaya falan çevirirseniz beni, öpecek prensesim var nasıl olsa =] Szass senin nickini doğru yazmayanlara teşekkür etmen lazım aslında, neden kızıyorsun anlamıyorum ki.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Nefr neden teşekkür etcekmişim :=) zaten tek yanlış yazan balık hafızalı bir arkadaş :=p walla sakın haa nefr bey eski defterleri açıp o abudik gubidik nickin değişmiş halini yazmayın elimde çok feci kozlar var :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hosgeldn.. neter ımızı evınde agırlayıp yedıren-ıcıren , yatırıp-kaldıranın basımızın usunude yerı wardır :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 slm hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chihiro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Pyr0, 28 Temmuz 2004 12:59 tarihinde demiş ki: hosgeldn.. neter ımızı evınde agırlayıp yedıren-ıcıren , yatırıp-kaldıranın basımızın usunude yerı wardır :) neyse bari bi ise yaradi neter'i agirlamam :-P bu arada herkese hosbulduukk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ho$geldin.[signature][hline] Fredy | Xharloan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 *! Ortamın her geçen gün daha tehlikeli olmaya başladığını farkeder. Diğer ırkın popülasyonu bir elin parmaklarını geçmiş, tırnaklar bilenmeye başlamıştır. Havada uçuşacak tırnakların, dökülecek kanların kokusunu rahatlıkla alınabilmektedir *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 fedocan naaptın abi ? :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Mavi Kelebek Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 O kanın büyük kısmı sana ait olacağından gerçekleri gör diye sana bir regal çaktım olan o dur :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ehue .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 *!kazana atilacak ilk kurbani beklemektedir* fedaykin, kazana atcez biz, hic kan akmicek :) bu arada fedocan yalniz lol[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Hakikaten çok belirgin bir bayan kitlesinde artış var.. :)[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: narin, 31 Temmuz 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Hakikaten çok belirgin bir bayan kitlesinde artış var.. :) cok tehlıkelı ve sakıncalı bır durum ... Hosgeldn ....snı aramızda gormekten mutlu olduk oellıkle bır kedın varmıs dahada mutlu oldum eheh aman bnı kazana atma edi kulun kolen olıım...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.