Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrannis ve Mineral/Madencilik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tyrannisle beraber oyuna eklenecek gezegen madenleri dısında
var olan maden mekanigide belli bi oranda degistirilicekmiş..
adamlar madenleri artıracaklarına var olan kaynaklardan NPC Loot /Drone NPC Compoundlarını azaltmayi planliyolar.. he bu sayede empiredaki missionerlarin madenciler üstündeki negatif etksini azaltmayi planliyolarmiş..

direk ccpden beklenebilicek bişi
bi konuda iyilestirmeye gitmek yerine var olan "rakip" unsurlari azalt.. sonra gel bunu iyilestirme die lanse et...

burdan ne anliyoruz bir an önce Trit pyerite ivir zivir gibi madenleri stocklamak mantikli :) tabi son anda gene bi degisiklik yapmazlarsa..
Mesaj tarihi:
"madeni" arttırmakla kastim roidlerdeki amountu artirip gerekiosa roid sayisini azaltmaktı yane hulk kullanan lar bilir her 2-3 turda bi hedef degisirmek yada yer degistirmek zorunda kalirsiniz buda zaman kaybina neden oluyo tabi

+ mission runnerlar sayesinde oyundaki "trit" tekelcileri diledigi gibi at kosturamiyodu insanlarin "ağlaması" ona..
neymiş scorp 25milyona mal olcakmişmiş daa..
sanki adama zararı var onun..

+ insurance "kalkiyo" demislerdi o sekilde deilmiş..
insurance "geri ödemesi" madenlerin genel maliyeti (market ortalaması) üzerinden hesaplanacakmiş haftalıkmı günlükmü neyse artık o fiyatlar üstünden geri ödeme olucakmiş platiniumu kaldirsalardi sevinirdim acikcasi sirf o sebeble millet empireda rahat rahat bs patlatio 30 bs freighter patlatiolar kayiplari 0 kazanclari milyarlik...
Mesaj tarihi:
ama öbür taraftan düşünsene bide,
empire direk safe travel zone olucak; bu insurance işi olmalı bence
hem insanları daha çok pvp ye iter =) yoksa bütün gün istasyon bekleriz 0.0 da bile :/
Mesaj tarihi:
ya ben insuranceye bisi demiyorumki zaten
daha beter yapsinlar diyorum :p

yada adam gibi bi script yapsinlar
eger CONCORD patlatirsa seni insurance gelmesin
cakarim cokta basit bi code olayi yane
ccp'nin ezikligi göz yumması böle selere
derim hep adamlarin işine geliyo böle seler
sonucta empireda patlatilan player büyük bi para kaybedio
o parayi kazanmak icin extra "zaman" harciyo vs..
seRRRRepsiz CCP
Mesaj tarihi:
valla bence de CONCORD un patlattığı gemilere sigorta gelmemesi lazım adam 1 hulk patlatıyor kafadan 10 milyon kar ediyor.

bir de üzerine hulkagenddon gibi salakça yarışmalar çıkıyor ortaya , empiredaki madencilerin anası ağlıyor 0.0 daki madenciler fiyatların yükselmesini fırsat bilip madenleri pahalı satıyorlar , üretimciler maden fiyatları pahalı deyip % 60 zam yapıyorlar olan PVP cilere oluyor.
Mesaj tarihi:
hehe aslında benim anti-hulk projem vardı.
Hulkum olunca sisteme gidip sistemde ne kadar başka hulk varsa, ana karakterin destroyerı ile suicide yapıcam =)
Sorun sec status..
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...