Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balık tutan patiler

reddiye

Öne çıkan mesajlar

ben kınalı adada istavrit için ölesine takiliyodum. attım ağırlaştı bi anda olta. "ulan gene yosuna taktık heralde" derken bi anda gümüş, ince uzun bişi oynayarak gelmeye başladı suda.

balıma zargana yakalamışım. tabiki çok büyük değildi 30-40cm bişidi. ama gene de güzeldi. bi anda tanımadığım adamlar bile ne ballısın ya filan diye geldi yanıma.
Sosyal ağlarda paylaş

zipkinla 1,5-2 kg araliklarinda balik (cipra kabalida) vurdum, 3.5 kg orfos vurdum (kucuk esasinda) , 1-2 kg araliklarinda levrek vurdum, sinaritte vurmuslugum var turkiye denizlerinde ve bilumum diger baliklar (sargoz karagoz, muren , kefal bok pusur iste) , tailandda zipkinla 1metre kadar turna vurdum, olta ile silverfish ve barakuda yakaladim. 4 tane kopekbaligindan kactim gotum atti, saldirgan degillerdi ama boyun kadar 4 koca seytan magaradan cikip altinda daireler cizince jawsdan baska film aklina gelmiyor, kizildenizde aslan baligi gordum muhtesemdi.. 10 yasindan beridir dalar balik avlarim yok yok hatiralarimda. ustumden surat teknesi dahi gecirme sansina eristim, kicimi kolumu parcalayip belimde agrilara sebebiyet veren soruna yol acti adiler. yaban atlari ve pelikanlarin bulustugu karinanin muhtesem koylarinida unutamam tabiiki. turkiyede ozellikle ege denizinin yerini hic bir yer tutmadi, ne karadeniz ne akdeniz ne tailand ne kizildeniz ne de miaminin boktan denizi. egem super denizi tuz orani soguklugu.

tabii zenginlik olarak kizildeniz 1 numara sonra tailand nefisdi ama nedense ege benim icin bir baska cennet. dedem zamaninda parmak kadar misinayi koparan orfoslu zamanlarinda dalmak isterdim esas egeye.

anlatsam bitmez hikayelerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...