reddiye Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tabiki spor olabilmesi için olta veya zıpkınla tutanlar Nerelerde tutuyorsunuz Neler tutuyorsunuz En büyük avınız neydi ne kadardı (pic or didn't happen) Neler kullanıyorsunuz Nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sırtı çok zevklidir yahu, nasıl özledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben kınalı adada istavrit için ölesine takiliyodum. attım ağırlaştı bi anda olta. "ulan gene yosuna taktık heralde" derken bi anda gümüş, ince uzun bişi oynayarak gelmeye başladı suda. balıma zargana yakalamışım. tabiki çok büyük değildi 30-40cm bişidi. ama gene de güzeldi. bi anda tanımadığım adamlar bile ne ballısın ya filan diye geldi yanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben adalarda köpek balığı tuttum sonra acıdım haline geri denize attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 2 gün önce bitane küçük bi kaya balığı geldi 10-15 cm lik aceba yaşıyor mu hala diye bir suya sallandırdım o anda eşşek gibi bir balık kaptı küçük olanı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iki büyük su bidonu balık istavrit yakaladıktan arkdaşın önceden o bidonlarda benzin olduğunu söylemesiyle beraber ölen balıkları gördüm.O günden beri tutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 zipkinla 1,5-2 kg araliklarinda balik (cipra kabalida) vurdum, 3.5 kg orfos vurdum (kucuk esasinda) , 1-2 kg araliklarinda levrek vurdum, sinaritte vurmuslugum var turkiye denizlerinde ve bilumum diger baliklar (sargoz karagoz, muren , kefal bok pusur iste) , tailandda zipkinla 1metre kadar turna vurdum, olta ile silverfish ve barakuda yakaladim. 4 tane kopekbaligindan kactim gotum atti, saldirgan degillerdi ama boyun kadar 4 koca seytan magaradan cikip altinda daireler cizince jawsdan baska film aklina gelmiyor, kizildenizde aslan baligi gordum muhtesemdi.. 10 yasindan beridir dalar balik avlarim yok yok hatiralarimda. ustumden surat teknesi dahi gecirme sansina eristim, kicimi kolumu parcalayip belimde agrilara sebebiyet veren soruna yol acti adiler. yaban atlari ve pelikanlarin bulustugu karinanin muhtesem koylarinida unutamam tabiiki. turkiyede ozellikle ege denizinin yerini hic bir yer tutmadi, ne karadeniz ne akdeniz ne tailand ne kizildeniz ne de miaminin boktan denizi. egem super denizi tuz orani soguklugu. tabii zenginlik olarak kizildeniz 1 numara sonra tailand nefisdi ama nedense ege benim icin bir baska cennet. dedem zamaninda parmak kadar misinayi koparan orfoslu zamanlarinda dalmak isterdim esas egeye. anlatsam bitmez hikayelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar