Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wepla Electronic Sports

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vaaov özellikle merak ettiğim patch konusuna süper çözüm bulmuşlar. En yeni patchleri bile 900 kb - 700 kb gibi bir boyuta indirgemişler, nasıl yapmışlar anlamadım ama güzel haberler gerçekten.
Mesaj tarihi:
Az akılları varsa hon turnuvalarına el atsınlar. İşe yarar en azından. Diğer türlü fakirlerin (hon alamayanların, minik veletlerin, barzoların) oynayacağı yer olcak :P
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

Az akılları varsa hon turnuvalarına el atsınlar. İşe yarar en azından. Diğer türlü fakirlerin (hon alamayanların, minik veletlerin, barzoların) oynayacağı yer olcak :P

30$ para mı ya herkes alır. Cidden beklediler Hon çıktı ondan sonra açtılar. Gerçi Icefrog ile Blizard anlaşmışlar diyorlar ilerde Blizard'ta Dota'yı geliştirip Hon gibi bişey yapabilir. Hala zamanları var çünkü hala çoğu insan Dota oynuyor. Bilmeyen çok var Hon'u. Dota'yı yapan elemanlar nasıl bu fırsatı teptilerki bir oyun şirketiyle anlaşıp Hon'nun yaptığı yapsalar çok kazançlı olurlardı. Milyon tane insan senin yaptığın Map'i oynuyor ama senin aklına böyle bişey gelmiyor garip.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Para degilde babasina annesine kredi kartini ver oyun alucam diyemeyen tonla velet var, ayni veletler bi kılıca 300 500 milyon verebiliyor tabi. Sorun paradan cok bedava olup olmamasi.

O veletler büyüsün öyle oynasın Hon'da Wepla'ya dönmesin =)
Mesaj tarihi:
waxxi said:

Şimdiye kadar üyelik hiç bir zaman paralı olmadı. Verdiğimiz servisler başka sunucularda alabileceğiniz servislerden üstün olmadığı sürece de paralı olmayacak. Servis kalitemiz arttığında iki tip üyelik olacak, paralı ve parasız. Paralı üyeliklerin bir takım avantajları olacak. Bu geçiş işlemi bittikten sonra ve sitedeki eksiklikler giderildikten sonra bahsedilen servis geliştirmeleri yapılacak.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Oce4n said:

30$ para mı ya herkes alır. Cidden beklediler Hon çıktı ondan sonra açtılar. Gerçi Icefrog ile Blizard anlaşmışlar diyorlar ilerde Blizard'ta Dota'yı geliştirip Hon gibi bişey yapabilir. Hala zamanları var çünkü hala çoğu insan Dota oynuyor. Bilmeyen çok var Hon'u. Dota'yı yapan elemanlar nasıl bu fırsatı teptilerki bir oyun şirketiyle anlaşıp Hon'nun yaptığı yapsalar çok kazançlı olurlardı. Milyon tane insan senin yaptığın Map'i oynuyor ama senin aklına böyle bişey gelmiyor garip.
icefrog blizzard la değil valve ile anlaştı diye biliyorum ben
Mesaj tarihi:
http://www.1up.com/do/feature?cId=3175835
bu kaynağa göre
Icefrog'un izniyle HoN yapılmış.
LoL'u yapan ise Guinsoo.
kaynak yalan değilse cahillik varmış biraz :)
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

lol de böyle bmw nin 1 serisi gibi bişey.
Fakirler/yeteneksizler mutlu olsun diye çıkarmışlar.
Leş bi oyun zerre competetive değil.

tabii bmw 1 de bedava zaten :D
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

lol ezme tabanlı bir oynanışa sahip değil ki yenilen üzülsün felan.
Çoluk çocuk oyunu.
yazar burada yenildim ama üzülmedim zaten boktan oyun klişesini olduğu gibi yazmak istememiş sanırım
  • Yeni Oluştur...