Crawler Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.wepla.com uzun bir aradan sonra tekrar aktif olmus. Tabi ustunden ne sular gecti, hon vs geldi artik oynar mi kimse bilmem ama, wepla iste. yeni ismide weplaes olmus :P
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vaaov özellikle merak ettiğim patch konusuna süper çözüm bulmuşlar. En yeni patchleri bile 900 kb - 700 kb gibi bir boyuta indirgemişler, nasıl yapmışlar anlamadım ama güzel haberler gerçekten.
delihan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dün epey bi aradan sonra bi dota atim dedim girdim 5 dk sonra waxxi yeni patch yapın geçiyoz dedi geçiş o geçiş hala server yok :)
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Az akılları varsa hon turnuvalarına el atsınlar. İşe yarar en azından. Diğer türlü fakirlerin (hon alamayanların, minik veletlerin, barzoların) oynayacağı yer olcak :P
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Oce4n said: Az akılları varsa hon turnuvalarına el atsınlar. İşe yarar en azından. Diğer türlü fakirlerin (hon alamayanların, minik veletlerin, barzoların) oynayacağı yer olcak :P 30$ para mı ya herkes alır. Cidden beklediler Hon çıktı ondan sonra açtılar. Gerçi Icefrog ile Blizard anlaşmışlar diyorlar ilerde Blizard'ta Dota'yı geliştirip Hon gibi bişey yapabilir. Hala zamanları var çünkü hala çoğu insan Dota oynuyor. Bilmeyen çok var Hon'u. Dota'yı yapan elemanlar nasıl bu fırsatı teptilerki bir oyun şirketiyle anlaşıp Hon'nun yaptığı yapsalar çok kazançlı olurlardı. Milyon tane insan senin yaptığın Map'i oynuyor ama senin aklına böyle bişey gelmiyor garip.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Para degilde babasina annesine kredi kartini ver oyun alucam diyemeyen tonla velet var, ayni veletler bi kılıca 300 500 milyon verebiliyor tabi. Sorun paradan cok bedava olup olmamasi.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Warcraft'ın güzel yanı sadece dota değil birçok alternatifin olması. Açıkçası sabahtan akşama kadar takıldığım günleri bilirim, hon'da max 4 oyun dayanabiliyorum. (=
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bunada yapabilirler bence ama editör lazım :/ Oyuncular ugrasir yaparsa yapar öbür türlü zor
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 warcraftın en önemli avatajı 8 yıl önce çıkmış olması bence
Buddha Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Masticore said: Para degilde babasina annesine kredi kartini ver oyun alucam diyemeyen tonla velet var, ayni veletler bi kılıca 300 500 milyon verebiliyor tabi. Sorun paradan cok bedava olup olmamasi. O veletler büyüsün öyle oynasın Hon'da Wepla'ya dönmesin =)
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 waxxi said: Şimdiye kadar üyelik hiç bir zaman paralı olmadı. Verdiğimiz servisler başka sunucularda alabileceğiniz servislerden üstün olmadığı sürece de paralı olmayacak. Servis kalitemiz arttığında iki tip üyelik olacak, paralı ve parasız. Paralı üyeliklerin bir takım avantajları olacak. Bu geçiş işlemi bittikten sonra ve sitedeki eksiklikler giderildikten sonra bahsedilen servis geliştirmeleri yapılacak.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Buddha said: Oce4n said: Az akılları varsa hon turnuvalarına el atsınlar. İşe yarar en azından. Diğer türlü fakirlerin (hon alamayanların, minik veletlerin, barzoların) oynayacağı yer olcak :P 30$ para mı ya herkes alır. Cidden beklediler Hon çıktı ondan sonra açtılar. Gerçi Icefrog ile Blizard anlaşmışlar diyorlar ilerde Blizard'ta Dota'yı geliştirip Hon gibi bişey yapabilir. Hala zamanları var çünkü hala çoğu insan Dota oynuyor. Bilmeyen çok var Hon'u. Dota'yı yapan elemanlar nasıl bu fırsatı teptilerki bir oyun şirketiyle anlaşıp Hon'nun yaptığı yapsalar çok kazançlı olurlardı. Milyon tane insan senin yaptığın Map'i oynuyor ama senin aklına böyle bişey gelmiyor garip.icefrog blizzard la değil valve ile anlaştı diye biliyorum ben
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 cahilmisiniz, icefrogun kendi oyunu var, league of legends, hondan iyi.
Slint Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lol icefrog'un değil, eski dota geliştiricilerinden guinsoo'nun da içerisinde olduğu bi grubun oyunu.
mardox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://www.1up.com/do/feature?cId=3175835 bu kaynağa göre Icefrog'un izniyle HoN yapılmış. LoL'u yapan ise Guinsoo. kaynak yalan değilse cahillik varmış biraz :)
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 LoL icefrog'un değil, yukarıdaki kaynak doğrudur
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Glatheros said: cahilmisiniz, icefrogun kendi oyunu var, league of legends, hondan iyi. Ürktüm senden :D
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lol de böyle bmw nin 1 serisi gibi bişey. Fakirler/yeteneksizler mutlu olsun diye çıkarmışlar. Leş bi oyun zerre competetive değil.
mardox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abvblizzard said: lol de böyle bmw nin 1 serisi gibi bişey. Fakirler/yeteneksizler mutlu olsun diye çıkarmışlar. Leş bi oyun zerre competetive değil. tabii bmw 1 de bedava zaten :D
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lolde ezilen herkes kötülüyor oyunu hehe.
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lol ezme tabanlı bir oynanışa sahip değil ki yenilen üzülsün felan. Çoluk çocuk oyunu.
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Demek Icefrog izin vermiş. Her isteyene veriyor mu =)
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abvblizzard said: lol ezme tabanlı bir oynanışa sahip değil ki yenilen üzülsün felan. Çoluk çocuk oyunu.yazar burada yenildim ama üzülmedim zaten boktan oyun klişesini olduğu gibi yazmak istememiş sanırım
Coder Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dotayı oynarız abi herzaman her yerde her türlü hon, hmm gelince bakarız wowdan zaman kalırsa oynarız..
Öne çıkan mesajlar