Salmelox Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Farkındayım baya garip bi kıyaslama oldu haziran ayında maksat gezmek ama bi dil okuluna gitme niyetindeyim.ingilizcem iyi düzeyde mümkün olan en az sayıda ders gorım ama okul ortama sosyal cevre olsun istiyorum:D akımda 2 secenek var ya gozumu karartıp asıl istedgm olan Miami ye gidicem yada pratik ve ucuzluk için Maltaya?Maltaya giden arkadaslar varsa maltanın eğlence gece hayatı ve arkadas edinme insan profili konularında bilgilendirirlerse sevinirim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 param bol, koymaz diyorsan miami. ekonomik olsun diyorsan malta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 miami nin artıları ++++++++++++++++++++++++++++ miami'nin eksileri --- maltanın artıları +++ maltanın eksileri -------------------------- bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Dil okulu icin degil fakat turist olarak gitmistim Malta'ya. Eger gece hayati, eglence vsvs ariyosan Malta cok yanlis bi tercih olur. Kisa surede bayar ah vatanim ah vatanim diye aglarsin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 miami varken ne maltasi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 antalya rusçanı ve kürtçeni geliştirirsin bi lokantaya girersin garson olarak çat pat ingilizce almancada çözersin al sana 4 tane dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben olsam malmöye giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Salmelox said: maksat gezmek bole diyip ustune bu ikisini mi kıyaslıyorsun? hani malta da gezilir tabiki. hatta ben de gezmek isterim ama miami inan bana yazın daha cok eglendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 peki tek başına gidersem sıkılır mıyım orda milletle kaynasırım tanısırım filan diorum ama? bide giden varsa okul konaklma filan tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 senin derdin sevişmekse eğer miamiye gidip boşuna para verme türkiyedede sevişirsin o parayla paran bile artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 miami ne abi ya malta varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 maltayı toplam 1 bilemedin 2 günde gezersin biter, tüm adaları dahil edersen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 eve yakın iyidir miami de napcan it kopuk dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kermit said: senin derdin sevişmekse eğer miamiye gidip boşuna para verme türkiyedede sevişirsin o parayla paran bile artar hem miami'de aids olursun diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hangisini seçersen seç sıkılmazsın. zaten kısa bir süre kalıcaksın. değişik bir yer olacak senin için. aşırı asosyal biri değilsen sıkılmazsın tek gittiğin için. bulursun birini ya da tek yapılıcak aktiviteler filan da vardır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kermit said: senin derdin sevişmekse eğer miamiye gidip boşuna para verme türkiyedede sevişirsin o parayla paran bile artar o maksatla o kadar yol gitmem zaten :Dmaksat gezmek tozmak dostluk kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 avrupalı kızlar > nigga kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bathory said: Dil okulu icin degil fakat turist olarak gitmistim Malta'ya. Eger gece hayati, eglence vsvs ariyosan Malta cok yanlis bi tercih olur. Kisa surede bayar ah vatanim ah vatanim diye aglarsin bak. http://forum.paticik.com/read.php?20,4150948,page=1 su geldi aklima direkt -fil hafizasi iste-, cuk etkisi birakmaya yeter. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 cuk etkisi ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 cuk diye oturdu iste topige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ya cidden 1 ay filan ise çok kısa süreler onlar. insan sıkılmaz yani. dağını, taşını gez gez dur gece hayatı yoksa da. Kaldi ki illa vardır yani. ama ben de miami derdim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 vaniLLe said: cuk diye oturdu iste topige. haaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 vaniLLe said: Bathory said: Dil okulu icin degil fakat turist olarak gitmistim Malta'ya. Eger gece hayati, eglence vsvs ariyosan Malta cok yanlis bi tercih olur. Kisa surede bayar ah vatanim ah vatanim diye aglarsin bak. http://forum.paticik.com/read.php?20,4150948,page=1 su geldi aklima direkt -fil hafizasi iste-, cuk etkisi birakmaya yeter. =P hmmmmmmmmmmmm:( .ya ben yurtdısına filan cok fazla gittim yalnız yasmakla oda paylasmakla ilgili filan hiç sorunum olmazda sıkıcı olması sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 will dayı ne diyo bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 miamiye gidip zenci aksanı öğreneceğine maltaya gidip şövalye aksanı öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar