Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malta mı Miami mi?(dil okulu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farkındayım baya garip bi kıyaslama oldu haziran ayında maksat gezmek ama bi dil okuluna gitme niyetindeyim.ingilizcem iyi düzeyde mümkün olan en az sayıda ders gorım ama okul ortama sosyal cevre olsun istiyorum:D akımda 2 secenek var ya gozumu karartıp asıl istedgm olan Miami ye gidicem yada pratik ve ucuzluk için Maltaya?Maltaya giden arkadaslar varsa maltanın eğlence gece hayatı ve arkadas edinme insan profili konularında bilgilendirirlerse sevinirim:D
Mesaj tarihi:
Dil okulu icin degil fakat turist olarak gitmistim Malta'ya. Eger gece hayati, eglence vsvs ariyosan Malta cok yanlis bi tercih olur. Kisa surede bayar ah vatanim ah vatanim diye aglarsin bak.
Mesaj tarihi:
Salmelox said:

maksat gezmek

bole diyip ustune bu ikisini mi kıyaslıyorsun? hani malta da gezilir tabiki. hatta ben de gezmek isterim ama miami inan bana yazın daha cok eglendirir.
Mesaj tarihi:
peki tek başına gidersem sıkılır mıyım orda milletle kaynasırım tanısırım filan diorum ama?

bide giden varsa okul konaklma filan tavsiyesi olan var mı?
Mesaj tarihi:
kermit said:

senin derdin sevişmekse eğer miamiye gidip boşuna para verme
türkiyedede sevişirsin o parayla
paran bile artar

hem miami'de aids olursun diyim.
Mesaj tarihi:
hangisini seçersen seç sıkılmazsın. zaten kısa bir süre kalıcaksın. değişik bir yer olacak senin için. aşırı asosyal biri değilsen sıkılmazsın tek gittiğin için. bulursun birini ya da tek yapılıcak aktiviteler filan da vardır yani
Mesaj tarihi:
kermit said:

senin derdin sevişmekse eğer miamiye gidip boşuna para verme
türkiyedede sevişirsin o parayla
paran bile artar

o maksatla o kadar yol gitmem zaten :Dmaksat gezmek tozmak dostluk kazansın
Mesaj tarihi:
Bathory said:

Dil okulu icin degil fakat turist olarak gitmistim Malta'ya. Eger gece hayati, eglence vsvs ariyosan Malta cok yanlis bi tercih olur. Kisa surede bayar ah vatanim ah vatanim diye aglarsin bak.

http://forum.paticik.com/read.php?20,4150948,page=1
su geldi aklima direkt -fil hafizasi iste-, cuk etkisi birakmaya yeter.
=P
Mesaj tarihi:
ya cidden 1 ay filan ise çok kısa süreler onlar. insan sıkılmaz yani. dağını, taşını gez gez dur gece hayatı yoksa da. Kaldi ki illa vardır yani.

ama ben de miami derdim o ayrı.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Bathory said:

http://forum.paticik.com/read.php?20,4150948,page=1
su geldi aklima direkt -fil hafizasi iste-, cuk etkisi birakmaya yeter.
=P

hmmmmmmmmmmmm:( .ya ben yurtdısına filan cok fazla gittim yalnız yasmakla oda paylasmakla ilgili filan hiç sorunum olmazda sıkıcı olması sıkıntı
  • Yeni Oluştur...