karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 twilightmanor.net'in türkçe bölümüne yazdım eee buraya yazmamak olmaz eskiden level dergisinin uo bölümü varken yapılan ultimate geyik bölümleri.Paylaşmak istedim,okuyalım,gülelim diye :). Newbie bankaya girip köşede oturan mavi giysili adama yaklaşır. -Bank,BANK,Thomas Bank,Vendor bank aaa neden cevap vermiyor bu ya? (cevap gelir) -Güzel arkadaşım ben NPC değilim anlamadın mı hala? -Aa Türkçe konuştu.Ama ben para çekecektim. -La havle. ( Thomas kalkıp kapıya yürümeye başlar ) - ( Newbie arkasından koşar ) Ya dursana Bank,BANK,bınk,bunk ya dur vendor buy bank... --------------------------- -Abi bi bakarmısın? -Merhaba yabancı. -Abi buralarda bi mağara varmış da neresiymiş bu? -Oradan sakın yabancı ! Evine geri gitmeni tavsiye ederim.Deceit bir çok maceracıya mezar olmuştur.Sende diğerleri gibi değerli yaşamını boşuna harcamış olursun ! -Abi sen şimdi mağarının yerini söylüyecen mi yani ? Sen radyo,televizyon fln da bilmezsin şimdi.Senin çağında onlar da yoktur.Ehühe.Abi mağara diyorum mağara nerede acep? -An Ex Por+In Nox+Corp Por+Vas Flam+Zevkine Kal Vas Flam -OoooOo --------------------------- -Merhaba abi bu yanımdaki arkadaşta İngiliz.Yeni tanıştık. -Olum adamın adının altında unsavory yazıyor sağlammı bu eleman? -Nası ya o ne demek ki? -Sen bak bakayım bir çantana herşey tamammı. -Abi tamam tabi ya bu arkadaş çok sağlam.Bak reglerim burada işte,yanında da senin verdiğin halberd var....eee nerede bu halberd ? A aa herif kayboldu,ama nasıl yaptı bunu,abi abi nereye gittin,sende kayboldun ama,ama reglerim nerede,hay Allah kalkanda gitti,abi abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiböhühühüeüühü.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: FRP_Master, 01 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: Newbie bankaya girip köşede oturan mavi giysili adama yaklaşır. -Bank,BANK,Thomas Bank,Vendor bank aaa neden cevap vermiyor bu ya? (cevap gelir) -Güzel arkadaşım ben NPC değilim anlamadın mı hala? -Aa Türkçe konuştu.Ama ben para çekecektim. -La havle. ( Thomas kalkıp kapıya yürümeye başlar ) - ( Newbie arkasından koşar ) Ya dursana Bank,BANK,bınk,bunk ya dur vendor buy bank... . ahuhuhu koptum
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 gercekten guzelmis devamını bekleriz :D[signature][hline]Always Rammstein
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Güsel bi ara o hırsız olayını level in bi sayısında görmüştüm...Valla bi dane de ben geyik yaptım; GM: Defineler dragondan çıkmaktadır... Ply: Gm bey bişiy sorucam bakarmısınız GM: Evet buyur sor Ply: Ya bu dragonlara kim koymuş define haritasını GM: Adamın biri koymuş Ply: Peki adama nolmuş GM: Dragon yemiş Ply: hmm şimdi bu harita dragonun içinde GM: Aynen öle Ply: Çok saçma ya GM: Niye Ply: Abi bu dragon bu adamı yedikten sora kabızmı olmuş bu arada dün seninkine benzer bi topic açtım ortalık karıştı inş.. bu sefer tekrarlanmaz [signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 01 Ağustos 2004 03:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 :lol: Güzelmiş, bi gece daha güldük.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 şimdi şovmen arkadaşlar çıkar yeri değil ı ıh naptınız siz aa olmadı bak olmuşmu yerimi burası birdaha olmasın fln neyse gerçekten güzelmiş hele ilki bank lı olan müthiş .[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 burak, fıkra güselmi$ :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia|
Öne çıkan mesajlar