Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Amonn said:

Diyorum ki;

Oha hayvan Meryl, intikamın böylesi. İnsan Kamyonu Zombi doldurup da kampa salarmı, ggthxdie bu kadar mı hunharca olur. ÖKÜZ!

Buna +1 diyorum ve ekliyorum;

Bu kadar gerzek bir grubun bu kadarinin hayatta kalmasi bile mucize. Acik arazide, sik agaclara yakin sekilde saldim cayira mevlam kayira yasiyorlar. E Allah'in salaklari, e geri zekalilar, daha once size yakin bi walker bulmustunuz zaten. Ne diye almiyorsunuz onleminizi ? Ne diye citler duvarlar insa etmiyorsunuz ? Tum gun bos oturup tiplerin cogu. Yer alti siginagi bile yapilirdi lan o kadar vakitte.

Sosyal ağlarda paylaş

son

nasıl gidip o zombileri kamyona yükledi ki adam, ve nasıl getirdi de saldı, duyarlardı öle bişey yapsalardı araba sesini?

ayrıca sonda kadın ağladı ya kız kardeşini böle tutup orda sesi kıstım, birden kız canlanıp kafayı kopartıcak die düşündüm de olmadı öle bişey das

Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Amonn said:

Diyorum ki;

Oha hayvan Meryl, intikamın böylesi. İnsan Kamyonu Zombi doldurup da kampa salarmı, ggthxdie bu kadar mı hunharca olur. ÖKÜZ!

Buna +1 diyorum ve ekliyorum;

Bu kadar gerzek bir grubun bu kadarinin hayatta kalmasi bile mucize. Acik arazide, sik agaclara yakin sekilde saldim cayira mevlam kayira yasiyorlar. E Allah'in salaklari, e geri zekalilar, daha once size yakin bi walker bulmustunuz zaten. Ne diye almiyorsunuz onleminizi ? Ne diye citler duvarlar insa etmiyorsunuz ? Tum gun bos oturup tiplerin cogu. Yer alti siginagi bile yapilirdi lan o kadar vakitte.

aynen şehirdeki adamlar bile yaşlıları korumak için neler yapmışlar.

birde kesinmi 6 bölüm olacağı?
Sosyal ağlarda paylaş

ondan önce o kamyoneti her tarafı açık niye bıraktılar? geçen hafta sinir olmuştum ona. arka açık, ön açık sonra acil bi durumda koşa koşa arabaya gel ve içerisinin zombi dolu olduğunu gör.

bu arada yarın 21:00 de ngc'de zombi belgeseli var. yıllardır reklamlarını görüyorum, bu hafta denk getirecem bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

yalnız çizgi romandan okuyup verdiysen o spoileri kimse alamaz elimizden :>

Yok çizgi romanını görmedim bile,sadece aklıma geldi.zaten anlıyosun ya dikkatli izleyince
Sonuçta;

Adam "demir" testeresiyle 1dk kesilebilecek çük kadar demiri yada 30sn kesilcek kelepçe zincirini göremeyip elini kesecek kadar ve sonra düz metalle dağlayacak kadar manyaksa ve papaz olduğun adamlar tarafından bi çatıda canlı canlı parçalanıp yenilecek üzre bırakılmışsa çokda yadırgamamak lazım sanırım asdffg.

zaten kamyonu dönüpte bulamadıklarında "merle" nin aldıklarını anlıyorlar, çatlak biladeride gerekli açıklamayı yapıyo zaten "kampa gidip intikam almak istiyor" diye.Tek eli ve silahı olmayan yaralı psyhco nasıl intikam alır ki başka? Bknz. şekil a-) ahau
Kamp milletinin insanlarıda toplanmış ateş başında balık ızgara yapıyorlar hep beraber, illa kamyon götlerinin dibine sokmaya gerek yok.
Walkerlar ses,ışık ve kokuya karşı zaten duyarlı bida açlar yavrucuklar zaaaaa..!

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...