Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

Ardeth said:

abi çiftçi amca herşıl ile valiyi karşılaştığında herşıl man of science gibi kalır lan. herif en azından bir tedavi bulunana kadar ahırda tutuyodu tipleri. bu manyak saçını tarıyo, konuşuyo falan.

bi de bir sorum var, o defterki eğik çizgiler neydi lan, zombiye çizgi çizmesini mi öğretiyo dsgdscx

adam piskopata bağlamış işte, saatlerce otomasyona bağlamış.

bence ölen adam-zombi başı çizik atıyo

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu düşünüyorum düşünüyorum

Valinin veya şehirdekilerin gerçek tehtidi nedir, nedir bunların sakatlıkları bulamıyorum. Yani ne olabilir ki o kadar kötü, dışarda zombiler dolanıyor, herifler mis gibi şehir kurmuş, kal yaşa işte.

Tek tahminim, böyle hükümet ya da askeri tabanlı bir araştırma üssü oldukları ihtimaliydi. İnsanlar üstünde psikolojik fizyolojik deneyler yapıyolar orda vs.vs. diye düşünüyordum ki valinin kızı çıktı ortaya. Eğer tek olay oysa, hiç bir sorun yok bence, banane lan herif odasında kızını tutmak istiyosa tutsun. Sanki normal hayatta hiç manyak yok asdf

O silahlı askerleri de niye öldürdüler anlamadım. Umarım ilerde açıklanır ya da net belli olur sebebi. Sonuçta ekstra güç işte, herifler kalkıp şehri yağmalayacak değil ya. Bildiğin asker. Ha şehirde yeterli kaynak yok o kadar adam için falansa da anlarım yani, bizim grup da yapıyor benzeri şeyler.

Bu arada dizideki inanılmaz hız, ana karakterlerin ölümü vs. acaba bitircekler mi sorusunu getirdi aklıma. Bir sonraki bölüm sanki yine epey olay oluyor, ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Yahu düşünüyorum düşünüyorum

Valinin veya şehirdekilerin gerçek tehtidi nedir, nedir bunların sakatlıkları bulamıyorum. Yani ne olabilir ki o kadar kötü, dışarda zombiler dolanıyor, herifler mis gibi şehir kurmuş, kal yaşa işte.

Tek tahminim, böyle hükümet ya da askeri tabanlı bir araştırma üssü oldukları ihtimaliydi. İnsanlar üstünde psikolojik fizyolojik deneyler yapıyolar orda vs.vs. diye düşünüyordum ki valinin kızı çıktı ortaya. Eğer tek olay oysa, hiç bir sorun yok bence, banane lan herif odasında kızını tutmak istiyosa tutsun. Sanki normal hayatta hiç manyak yok asdf

O silahlı askerleri de niye öldürdüler anlamadım. Umarım ilerde açıklanır ya da net belli olur sebebi. Sonuçta ekstra güç işte, herifler kalkıp şehri yağmalayacak değil ya. Bildiğin asker. Ha şehirde yeterli kaynak yok o kadar adam için falansa da anlarım yani, bizim grup da yapıyor benzeri şeyler.

Bu arada dizideki inanılmaz hız, ana karakterlerin ölümü vs. acaba bitircekler mi sorusunu getirdi aklıma. Bir sonraki bölüm sanki yine epey olay oluyor, ilginç.

karikatürle alakası yok orda olanların . o valinin piskopatın önde gideni olması gerekirdi.aha spoiler vereyim karikatürden okusanız da olur dizide böle olmayacak belli zaten

vali hakkında ağır spoiler

vali önce nickin elini kesiyor bu bir michonne ye işkence-tecavüz ha ayrıca kızıyla arasındaki ilişki...eeeööö pedo-nekrofili lan adam.ha bide milleti zombilerle dövüştürüp yem ediyo öle dizideki gibi değil .ve son olarak milleti bizimkileri üstüne salıp lori ve bebeğin ölümüne sebep oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Slint said:

Spoilerlık bişey yok gibi ya benim söylediğimde.

Ya çok benziyor, ya da hazır burdayken şunu da sen oynayıver demişler. Forumda başka kimsenin dikkatini çekmemesi de garip.

abi benim de çekti, hatta ben bölüme ilk başladığımda "flashback yaptı heralda, lorinin hayatından kesitler vericek" diye düşündüm lol.
Sosyal ağlarda paylaş

webisode'lar bok gibi lan?

ya bu webisode'lar neden bu kadar kötü? aşırı kötü yani öyle böyle değil. devamlılık hataları mı dersin (4. bölümde ana karakter m16 bulduktan sonra palasını m16'ya takıyor, hemen sonraki sahnede ve devam sahnelerinde pala kayıp), güvenlik kamerası diye gösterdiği kamera bildiğin duvara bakıyor (duvardan zombi gölgeleri güzel gözüküyor diye öyle yapmışlar da güvenlik kamerası görüntüsü verme o zaman ne alaka yani duvara bakan kamera mı olur),şişko herif, adamı kafasından vuruyor, sonraki bölümde bakıyoruz kulağında küçücük bi kan var ayağa kalkıyor adam, 4. bölümün sonunda şişko anlamsız bi şekilde çığlık atarak elinde kocaman pala olan kızın önüne geçiyor, bu ne abi hayatım boyunca harcadığım en kötü 20 dakika resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...