Illumemati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sam said: Ardeth said: abi çiftçi amca herşıl ile valiyi karşılaştığında herşıl man of science gibi kalır lan. herif en azından bir tedavi bulunana kadar ahırda tutuyodu tipleri. bu manyak saçını tarıyo, konuşuyo falan. bi de bir sorum var, o defterki eğik çizgiler neydi lan, zombiye çizgi çizmesini mi öğretiyo dsgdscx adam piskopata bağlamış işte, saatlerce otomasyona bağlamış. bence ölen adam-zombi başı çizik atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Rick, ay em spartaküs ! diye bağıracak sandım bir an. Baltayı gladyatör gibin kullandı vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yahu düşünüyorum düşünüyorum Valinin veya şehirdekilerin gerçek tehtidi nedir, nedir bunların sakatlıkları bulamıyorum. Yani ne olabilir ki o kadar kötü, dışarda zombiler dolanıyor, herifler mis gibi şehir kurmuş, kal yaşa işte. Tek tahminim, böyle hükümet ya da askeri tabanlı bir araştırma üssü oldukları ihtimaliydi. İnsanlar üstünde psikolojik fizyolojik deneyler yapıyolar orda vs.vs. diye düşünüyordum ki valinin kızı çıktı ortaya. Eğer tek olay oysa, hiç bir sorun yok bence, banane lan herif odasında kızını tutmak istiyosa tutsun. Sanki normal hayatta hiç manyak yok asdf O silahlı askerleri de niye öldürdüler anlamadım. Umarım ilerde açıklanır ya da net belli olur sebebi. Sonuçta ekstra güç işte, herifler kalkıp şehri yağmalayacak değil ya. Bildiğin asker. Ha şehirde yeterli kaynak yok o kadar adam için falansa da anlarım yani, bizim grup da yapıyor benzeri şeyler. Bu arada dizideki inanılmaz hız, ana karakterlerin ölümü vs. acaba bitircekler mi sorusunu getirdi aklıma. Bir sonraki bölüm sanki yine epey olay oluyor, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Telefonun ucundaki bence Carol çıkacak. Dicek Loriyi buldum sardım sarmaladım. İyileşiyo. Gel al bizi rick diyecek. Dahili numarayı biliyorsa tuşlamıştır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5845157_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 oha crit olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yumy said: Yahu düşünüyorum düşünüyorum Valinin veya şehirdekilerin gerçek tehtidi nedir, nedir bunların sakatlıkları bulamıyorum. Yani ne olabilir ki o kadar kötü, dışarda zombiler dolanıyor, herifler mis gibi şehir kurmuş, kal yaşa işte. Tek tahminim, böyle hükümet ya da askeri tabanlı bir araştırma üssü oldukları ihtimaliydi. İnsanlar üstünde psikolojik fizyolojik deneyler yapıyolar orda vs.vs. diye düşünüyordum ki valinin kızı çıktı ortaya. Eğer tek olay oysa, hiç bir sorun yok bence, banane lan herif odasında kızını tutmak istiyosa tutsun. Sanki normal hayatta hiç manyak yok asdf O silahlı askerleri de niye öldürdüler anlamadım. Umarım ilerde açıklanır ya da net belli olur sebebi. Sonuçta ekstra güç işte, herifler kalkıp şehri yağmalayacak değil ya. Bildiğin asker. Ha şehirde yeterli kaynak yok o kadar adam için falansa da anlarım yani, bizim grup da yapıyor benzeri şeyler. Bu arada dizideki inanılmaz hız, ana karakterlerin ölümü vs. acaba bitircekler mi sorusunu getirdi aklıma. Bir sonraki bölüm sanki yine epey olay oluyor, ilginç. karikatürle alakası yok orda olanların . o valinin piskopatın önde gideni olması gerekirdi.aha spoiler vereyim karikatürden okusanız da olur dizide böle olmayacak belli zaten vali hakkında ağır spoiler vali önce nickin elini kesiyor bu bir michonne ye işkence-tecavüz ha ayrıca kızıyla arasındaki ilişki...eeeööö pedo-nekrofili lan adam.ha bide milleti zombilerle dövüştürüp yem ediyo öle dizideki gibi değil .ve son olarak milleti bizimkileri üstüne salıp lori ve bebeğin ölümüne sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 spoiler koymus olsan bile cizgi romani okumamis olan birileri kesin bakacak ona. cok agir spo olmus. ayrica dizide oyle olmayacak diye bir sey yok henuz cok erken olaylarin gelismesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 çok ağır spo değil bence. tahmin edilebilir şeyler. adamın tipte hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Karikatur ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 çok serinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Çizgi romandan yazdığın son kısım büyük ihtimalle dizide de olucak, açmayın bence o spoilerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://oi48.tinypic.com/sbknsw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Slint said: Spoilerlık bişey yok gibi ya benim söylediğimde. Ya çok benziyor, ya da hazır burdayken şunu da sen oynayıver demişler. Forumda başka kimsenin dikkatini çekmemesi de garip. abi benim de çekti, hatta ben bölüme ilk başladığımda "flashback yaptı heralda, lorinin hayatından kesitler vericek" diye düşündüm lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yok ya ben o kadını geçen bölümde valinin yatağında olan kadına benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 webisode'lar bok gibi lan? ya bu webisode'lar neden bu kadar kötü? aşırı kötü yani öyle böyle değil. devamlılık hataları mı dersin (4. bölümde ana karakter m16 bulduktan sonra palasını m16'ya takıyor, hemen sonraki sahnede ve devam sahnelerinde pala kayıp), güvenlik kamerası diye gösterdiği kamera bildiğin duvara bakıyor (duvardan zombi gölgeleri güzel gözüküyor diye öyle yapmışlar da güvenlik kamerası görüntüsü verme o zaman ne alaka yani duvara bakan kamera mı olur),şişko herif, adamı kafasından vuruyor, sonraki bölümde bakıyoruz kulağında küçücük bi kan var ayağa kalkıyor adam, 4. bölümün sonunda şişko anlamsız bi şekilde çığlık atarak elinde kocaman pala olan kızın önüne geçiyor, bu ne abi hayatım boyunca harcadığım en kötü 20 dakika resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 10 dolar bütçeyle stajyerlere çektiriyolar olm onları tabii kötü olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi tamam da amaç ne? hani denir ya "ulen o parayı bana versinler ben de çekerim" bu sefer harbiden öyle yani, bana öyle prodüksiyon sağlasınlar, şunun 10 kat iyisini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Zaten iki insan birbirlerine silah doğrultup niye bekler anlamıyorum, ilk sen bas ölsün işte karşındkai niye bekliyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 lan dizi düzeldi ne güzel oldu dedik nazar değdi bok gibiymiş bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aynen tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 gelecek bölüm güzel olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 of 6. bölümün son 5 dakkası neydi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://laurencohan.files.wordpress.com/2012/02/lauren-cohan-2x102.png bu hatun çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Abi bu dizide uykusunda kalp krizi geçirip ya da kusmuğunda boğularak ölüp dönüşen hiç mi abi abla yok.Hep mi silah ya da zombi zoruyla olecekler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar