silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 izlemeyen acmasın abi boyle sacma bı dızı olamaz ya pat diye bulusuyolar.o esrarengız elemana kımse saldırmıyo neymıs kokuymus..bırcok kez fail oldular o koku olayında..kız bı basladı geceden sabah oldu hala kosuyo neymıs arkadas.sacma sapan ısler ya.barda o 2 elemanı oldurduler onlar nıye pat dıye donusmedı yapacagınız dızıye emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bardaki elemanlar kafalarindan vuruldu ikisi de nasıl dönüşsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 lori ve carl ölmedii için üzgünüms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 no more democracy b1tchess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 andrea bildin götten ballı bi ablamız hep bi 4 ayak üstünde bu arada diziyi hata bulmak için izleyen liselieri farkettim lost gibi soru işaretleri olcana saçma olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sondaki kadın en mantklısını yapıyor yalnız. katana ile geziyor. çok net. kesmeme gibi bir olayı yok, kafatasında sıkıçma gibi bir olayı yok. sapladın mı kalır orada. oh mis. ayrıca çok belli oranın bir cezaevi olduğu. orada sapıklar filan da vardır şimdi. Lori gerizekalı teriminin olmasını sağlayan kişi ama çok net. Şimdide şu çocuğu ölen kadın trollüyor. Neyse ki en aklı başındaki insanlardan biri Darly de sallamıyor. O ikisi flap flap yakında. çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Memphis said: andrea bildin götten ballı bi ablamız hep bi 4 ayak üstünde bu arada diziyi hata bulmak için izleyen liselieri farkettim lost gibi soru işaretleri olcana saçma olsun bizim olsun hata bulmak gibi bir uğraş yok Dizi o kadar kalitesizleşti ki, yapılan mallıklar gizem gibi geliyor herkes. Nerde 1. sezon 1. bölüm nerde 2. sezondaki herhangi bir bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 abow compendiumum geldi bugün 1088 sayfa kafam kadar. nomnomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bu saatten sonra Tyreese gelmez de mi? Daryl biraz onun yerini doldurcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Memphis said: andrea bildin götten ballı bi ablamız hep bi 4 ayak üstünde bu arada diziyi hata bulmak için izleyen liselieri farkettim lost gibi soru işaretleri olcana saçma olsun bizim olsun Hata bulmaya çalışmıyoruz ama sadece izlemek için de izlemiyoruz..farkımız burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 E baya tutarsızsın sen, öylesine izliyorum desen hadi dizide gösterdikleri bariz ayrıntıyı kaçırmana anlayış gösterelim haklı ol da, kafaya kurşun yiyince ölüyosun işte zombi falan da olmuyosun. Zombiysen de ölüyosun, zombi değilsen de zombi olamıyosun zombiler bile öğrendi bunu sen hala burda ıbık bık bık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben mi tutarsızım ? bardaki sahnede kafadan vurulduklarını unutmusum hadi tamam da diğer herşeyde mi tutarsızım ? kadının tum gece boyu koşması,zombilerin bi helikopter sesine saatlerce yürümeleri ve daha birçok şey size tutarlı geliyo mu? dizi başlarda neydi ne oldu yapmayın allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 spoiler 1-) Kadının bütün gece koştuğu fikrine nasıl kapılıyosun, shane/rick çıktığında geceydi zaten arada ne kadar süre geçtiğini falan bilmiyoruz, yani belki de zaten sabaha karşı falan başladı koşmaya peşinde zombilerle de son 6 ayını zombilerden kaçarak yaşayan düzenli spor yapan bir kadın uygun tempoyla 2-3 saat idare edebilir. Zombiler koşamıyor sadece zombiden hızlı hareket etse yetiyor ki çok yaklaşanları da vurarak ilerledi zaten... 2-) Helikopter sesini takip etmeleri gayet normal ses gelince takip etmeye başlıyorlar, arkasından durmaları için herhangi bir sebep oluşmadıysa yollarına devam etmeleri çok mu garip, aaa artık ses gelmiyor duralım mı demeleri lazım zombilerin? ve daha bir çok şeye açıklama getirmek zor tabiki ama, izlediğin şey dizi, ölenler dirilip zombi oluyor falan bu kadar mantık arıyacaksan git belgesel izle kardeşim niye dizi izliyosun ki, hadi dizi izlicen git polisiye falan izle... Yalan dünyada ben aslında dizi izlemem belgesel izlerim diyen belediye otobüsü tiplemesinden farkın yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Sürü mantığında ilerliyor bir de zombiler. Ortada hiç bir şey olmasa bile, bir zombi bir şeyi takip ediyorsa diğerleri de onun gittiği yönde bir şey olduğunu sanıp peşine takılıyor. Böylece günlerce o sürüye yenileri eklenip çok büyük gruplar oluşturuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Dalmış cevap vermişim de yine de spoiler alayım problem olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 "ölenler dirilip zombi oluyor falan bu kadar mantık arıyacaksan git belgesel izle kardeşim niye dizi izliyosun ki, hadi dizi izlicen git polisiye falan izle... " şu mantıktan sonra bişey demicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Dizi kendi hikayesi içinde tutarlılığını büyük ölçüde koruyor. Ha ama yok efendim işte 3 saat koşarmış 5 saat koşamazmış çapında mantık arıyacaksan git belgesel izle. Gayet açık aslında. Şu standart ezik patenti postlara da bayılıyorum... "xxyyzz" den sonra yorum yapamıyorum bla bla bla bla bla bla... Arkadaş eleştireceğiniz diziyi önce bi adam gibi izleyin en azından... Ha dizinin eleştirilicek çok fazla yanı oldu 2. sezonda. Dramayı çok abarttılar, yazar kadrosundaki ve bütçedeki düşüş seyir zevkini ciddi şekilde baltaladı. Herkesin aradığı 1. sezonda doruk yapan o hayatta kalma hikayesi çok yavanladı vs... Umarım 3. sezona yazar kadrosunda ve bütçede takviyeyle girerler yoksa muhtemelen izleyici kitlesinin büyük çoğunluğu bırakır izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Son bölüm spo Benimle aynı görüşte olan var mı bilmiyorum, Rick karakterini oynayan adam tip olarak oraya otursa da o kaos duygusunu alamıyorum ben adamdan ya. Adam böyle samimi olmaya çalışıp kaotik ortamda sert takılırken bi yamuk oluyor sanki. Samimi gelmiyor bir türlü. Maggie Glen'le kaçarken arabada ağlaması falan bayaa mood'a sokuyor insanı ama ı-ıh Rick olmuyor abi. Shane'in yaptığı tough guy modu iyiydi mesela, karakterin hakkını veriyordu. Diziyi izlerken felan "kesin bi piclik yapacak bu" dedirtiyordu. Rick öyle hisettirmiyor. Oyunculuğundan dolayı mı bu etkili alıyorum, yoksa karakterin rolünden mi anlayamadım. Daryl tam eleman ya. Diziye cük diye oturup duruma göre adapte olabiliyor. Kimi zaman serseri kimi zaman grubun elemanı. Carl'a hiç girmiyorum. Ne oyunculuğuna, ne karaktere, ne de rolüne. Leş ve gereksiz bi eleman dizide. Bu arada hershell bi ara ahırdan kaçmadan önce, shotgun'a mermi koymadan ard arda 24 defa falan sıktı. 3 kere de ard ard'a gösterdi sıkarken ancak teee ondan sonra akıllarına geldireload scene koymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hershell'in pompalı okunmuş, tehlike geçene kadar ateş etmeye devam edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ya gerçekten reload sahnesini gözünüze sokmaları mı lazım? Adam aynı ekranda aralıksız 18 kere ateş etmedi ki, ateş ettiğinin arkasından farklı yer gösteriyor geri dönüyor kamera falan... Hani hakkaten bug glich aramaktan diziyi izleyemiyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 valla saymadım ama cayır cayır fişek yaktı adam, ben tamburalı falan var sandım elinde ama bir baktım bildiğin dandirik winchester defender çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 EricCantona said: Ya gerçekten reload sahnesini gözünüze sokmaları mı lazım? Adam aynı ekranda aralıksız 18 kere ateş etmedi ki, ateş ettiğinin arkasından farklı yer gösteriyor geri dönüyor kamera falan... Hani hakkaten bug glich aramaktan diziyi izleyemiyorsunuz =) dizinin o bölümünü aç yeniden izle. bug glich aramıyorum bildiğin gözümüze sokuyorlar bunu. hani bunu farketmek için öyle çok odaklanmaya gerek yok. kameranın değişmesi demek sahnenin de değiştiği anlamına gelmiyor ayrıca, aynı sahneden bahsediyoruz. hani reload'u geçtim ateş ederken ses bile kesilmiyor zaten. Kesilse tamam diyeceğim de böyle olunca boka sarıyor. Hani ufak tefek şeyler gibi gelebilir de bunlar filmi kendi gerçekciliğinden uzaklaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://images.tvtome.com/tv/images/genie_images/story/2012_usa/w/walkingdead_hershel2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 zombiye inandınız da dedenin kaç el ateş ettiğine mi takıldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar