nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Başladım izlemeye de bu Tori'yi hiç sevmedim ya. Prison Break'te de uyuz olurdum zaten, keşke başkasını oynatsalarmış :P zaten ilk bölümün sonunda yaptığıyla gözümden düştü, bakalım toparlayacak mı önümüzdeki bölümlerde edit: 2. bölümün başı da... gerildim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 keşke şimdi başlamasaydın.2.sezon çıkmadan 1-2 hafta önce başlardın 2.sezonun çıkmasına 1 hafta kala bitirirdin ve hemen arkasından 2.sezona başlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 nileppezdel said: Başladım izlemeye de bu Tori'yi hiç sevmedim ya. Prison Break'te de uyuz olurdum zaten, keşke başkasını oynatsalarmış :P zaten ilk bölümün sonunda yaptığıyla gözümden düştü, bakalım toparlayacak mı önümüzdeki bölümlerde edit: 2. bölümün başı da... gerildim X( bende tori kim ya diorm kendi kendime. lori onun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 zipzip said: çizgi romanda hastalığın nerden çıktığı anlatılıyor mu? Hayir. Yazarin bazi yorumlarindan anladigim kadariyla da isin o yonu ile hic ilgilenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu dizi iyi izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 mokoko said: nileppezdel said: Başladım izlemeye de bu Tori'yi hiç sevmedim ya. Prison Break'te de uyuz olurdum zaten, keşke başkasını oynatsalarmış :P zaten ilk bölümün sonunda yaptığıyla gözümden düştü, bakalım toparlayacak mı önümüzdeki bölümlerde edit: 2. bölümün başı da... gerildim X( bende tori kim ya diorm kendi kendime. lori onun adı. ahah hakkaten, zaten yanılmışım hakkında :D çizgiromanı alcam bi ara üşenmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 pelin naber msn versene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Seele said: bu dizi iyi izlenir.günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 diziyi izledim bitirdim. izlemeyen varsa diye sey ettim. hasretle ikinci sezonu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok beklersin. iptal edildi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 HASEKTÖR CİDDİ Mİ LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ohoooo uyu sen alamancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Aluriel said: çok beklersin. iptal edildi dizi. abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 lan futbol bölümündeki gol muhabbeti burda da geçerliyse gg 1 ay vizyon bana asdasfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Aluriel icin bölüm bani teklif ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yalnız cidden yalansa banlatırım seni'!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dağılın len. söylemesem fiti fiti haber arıyodunuz şu an. en azından insaflıyım uzatmadım fazla asdf saf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dizinin iptal edilmesi baya yazık oldu, çok hoş bi diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 1 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 "Famed director Frank Darabont has abruptly left his position as boss of AMC's zombie hit, but it won't be a problem for the series." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 evet kötü oldu, umut falan da kalmamıştı zaten diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 asfasfasdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yalan zaten. Ban LÜTFEN. ayrica iki tane fragman yayinlandi simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi biterse tam bir mallık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Abi niye bitsin :) haha frank gitti diye millet dizide iptal söylentileri yapıyorlar ama açıklama yaptılar farketmez dediler frankllı yada franksız dizi devam edicek dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar