Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flassh said:

şimdi bekle 1 sene

bide hayatımda bu kadar kötü 720p ripi görmedim boşuna 720p indiriyoruz 400mblıklardan farkı yok

bu dizinin HDsi öyle evet epey kötü, AMC nin HD kanalı kötüdür belki
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

bu bölüm dandikti.cidden dandikti hemde.hele o bilimsel açıklamalar nerden çıktı? şu yapımcı mıdır senarist midir kim karar veriyosa olaylara yakalican bi sopa çekip zorla tüm walking dead serisini okutacan sonra da son bölümü tekrar izletip gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıcan.

http://www.deadline.com/2010/12/the-walking-dead-lets-go-of-writers-considers-no-writing-staff-for-season-2/
Mesaj tarihi:
aman hâlâ orada mı o yaw..

neyse bişi değilmiş. vakit kazandım.

bi sonraki bölümde* de izlemeyeceğim o ağlak salağı.

ha bi de shockwave diye bişi var sevgili yönetmen. feci sıçmışsınız

sonraki bölüm dediğim devamı çıktığında yani
Mesaj tarihi:
keşke herkes patlamada ölseydide sora başka bi yerde 2. sezon başka karakterlerle falan başlasaydı. karakterler çok tırt ya. adlarını bile hatırlamıorm hiçbirinin resmen. okadar bağlanamadım diziye. zombi olayı direk çekio ama 2.sezonda bole olcaksa kotu ya.
Mesaj tarihi:
ben beğendim bu bölümüde.dizideki tek sıkıntı 6 bölüm olmasıdır

onun harici gayet güzel gidiyor dizi.

6 bölümde karakterlere ısınmak tabi zor.ama 2. sezon yeni karakter katılabilir belki ve dahada alısmış oluruz rick ve tayfasına
Mesaj tarihi:
lan o kısa saçlı kadını ağlaması için mi almışlar diziye, hatta hepsi ağlayıp deli ediyolar adamı. Herkes ağlıyor, nası bir drama allahım. Yesin artık zombiler şu ağlayanları, ağzına dişine sağlık dicem.
Mesaj tarihi:
Ağlamayıp ne yapsınlar, sıradan yaşamları olan sıradan insanlar. Dünyanın sonu gelmiş, mahşeri yaşıyorlar ağlamayıpda ne yapsınlar. Adamlar sürekli bir belirsizlik içinde 1 saat sona ne olacak öngöremiyorlar, güven duygusu yok, insan sıyırır.

Son zamanlarda izlediğim en güzel dizi çok iyi değil ama takip ettiriyor ve merak uyandırıyor, 6 bölüm kısa ama. 2 sezon için 1 yıl ara vermişler bakalım ne olacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...