Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kalitesi düştü sanki. hele son bölüm iğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Flassh said: şimdi bekle 1 sene bide hayatımda bu kadar kötü 720p ripi görmedim boşuna 720p indiriyoruz 400mblıklardan farkı yok bu dizinin HDsi öyle evet epey kötü, AMC nin HD kanalı kötüdür belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 rubiconun hdsi vardı aynı kanaldan. onun kalitesi nasıldı izleyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 rubicon hd 1-2 defa izledim bunun kadar kötü deildi :) rubicon dedinde yazık oldu o diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 harbiden ya. rip :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Osuran_boğa said: bu bölüm dandikti.cidden dandikti hemde.hele o bilimsel açıklamalar nerden çıktı? şu yapımcı mıdır senarist midir kim karar veriyosa olaylara yakalican bi sopa çekip zorla tüm walking dead serisini okutacan sonra da son bölümü tekrar izletip gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıcan. http://www.deadline.com/2010/12/the-walking-dead-lets-go-of-writers-considers-no-writing-staff-for-season-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 biraz tırt değil miydi. her zamanki gibi ağlak sarışın kadının konuşmalarını atladım. ne diyor o ağlak, niye ağlıyor paso hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bacısını zömbiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aman hâlâ orada mı o yaw.. neyse bişi değilmiş. vakit kazandım. bi sonraki bölümde* de izlemeyeceğim o ağlak salağı. ha bi de shockwave diye bişi var sevgili yönetmen. feci sıçmışsınız sonraki bölüm dediğim devamı çıktığında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bi sonraki bölüm seneye. season 2 episode 1 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 biliyorum.. ama kinim devam edecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok çirkin ya o sarı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aluriel said: bi sonraki bölüm seneye. season 2 episode 1 :< seneye dediğin 2012 mi 2011 mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 artık ne zaman yayınlanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 fall 2011 işte. nerden baksan var bi 9-10 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 keşke herkes patlamada ölseydide sora başka bi yerde 2. sezon başka karakterlerle falan başlasaydı. karakterler çok tırt ya. adlarını bile hatırlamıorm hiçbirinin resmen. okadar bağlanamadım diziye. zombi olayı direk çekio ama 2.sezonda bole olcaksa kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aynen keşke ölseydi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben beğendim bu bölümüde.dizideki tek sıkıntı 6 bölüm olmasıdır onun harici gayet güzel gidiyor dizi. 6 bölümde karakterlere ısınmak tabi zor.ama 2. sezon yeni karakter katılabilir belki ve dahada alısmış oluruz rick ve tayfasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mini seri yapip, osn bolumde herkesi oldurup bitirselermis epik olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sümüklü karı hariç sevmediğim karakter yok öyle abartı. bi de elemanın karısına kılım ama eski dizi yüzünden o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben elemanın adını bile hatırlamıyorum ama kankası iyi lan onun adını hatırlıorm bazen shane miydi? o herifin mimikler falan çok karizma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 lan o kısa saçlı kadını ağlaması için mi almışlar diziye, hatta hepsi ağlayıp deli ediyolar adamı. Herkes ağlıyor, nası bir drama allahım. Yesin artık zombiler şu ağlayanları, ağzına dişine sağlık dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ağlamayıp ne yapsınlar, sıradan yaşamları olan sıradan insanlar. Dünyanın sonu gelmiş, mahşeri yaşıyorlar ağlamayıpda ne yapsınlar. Adamlar sürekli bir belirsizlik içinde 1 saat sona ne olacak öngöremiyorlar, güven duygusu yok, insan sıyırır. Son zamanlarda izlediğim en güzel dizi çok iyi değil ama takip ettiriyor ve merak uyandırıyor, 6 bölüm kısa ama. 2 sezon için 1 yıl ara vermişler bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ölüyen yürüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 son bölüm vasatın çok altındaydı baya üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar