Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 olsuın olm tıklasana o kadar emek verdik aradık senin için 1 tıklamayı çok görüosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Farinal said: olsuın olm tıklasana o kadar emek verdik aradık senin için 1 tıklamayı çok görüosn face yok olsa tıklardım emeklerin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben niye paso alıntı yapıom lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sene 2010 facebooku olmayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sene 2010 hala facebooku olanlar var tey allaam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 dublajlisi yok mu ki torrentte? valla ben bakindim baya, bulamadim. artik divxplanetteki herifin keyfine kaldin =P said: Soul Kitchen Çeviren :doubledutch Başlama Tarihi :2010.25.03 Çeviri Miktarı : %5 Durumu : Aktif Not:Çevirinin tamamlanması için öngördüğüm süre 1 hafta ± 2 gün. (İşlerimden zaman ayırabilirsem belki de daha kısa sürecektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 dvd si aptalca bir biçimde sadece almanca altyazılı yayınlanmış. bir de sadece almanyada yayınlanmış henüz galiba. şansına küs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o değil de ben de altyazı bulamıyorum doctor who'nun. ingilizceye de razıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 eski seriyi arıyorsun sanırım. yenisi her yerde var çünkü. toplu olarak yok ama şurda burda çıkıyor. http://www.opensubtitles.org/en/search/fixinput-on/idmovie-9226/sublanguageid-eng şurda var üç beş tane filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Zep said: sene olmuş 2010 hala almanca ve yunanca bilmeyenler var SDAFASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 rahatsiz said: eski seriyi arıyorsun sanırım. yenisi her yerde var çünkü. toplu olarak yok ama şurda burda çıkıyor. http://www.opensubtitles.org/en/search/fixinput-on/idmovie-9226/sublanguageid-eng şurda var üç beş tane filan. evet eskiyi arıyodum hoş oldu bu teşekkürler. eski serinin zaten yarısı kayıp altyazılarında öyle olması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yok abi filmin altyazısı..dvixplanet günlerdir %5..almanca ögreniim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adamınbiri said: www.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 11880 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dp de yayınlanmış bu arada altyazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar