Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South vs North Soonnn...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o meshur kayiplarin yasandigi gun hakkindaki gercek sonuclari assadaki linkden bakabilirsiniz. Yanlizca tek savas yoktur gun icerisindeki 2 saatlik dilimdeki kill ve loss vari gostermektedir. Bu killboard API ile killmailleri eklemektedir, o yuzden montaj bu falan ayaklarini gecin B)
Buyrun cok guzel bir 2 saat gecirmisiz ve sahsen ben 2 kere 1'i Machariel'le olarak patlamisim :) Ama gercekten sonuna kadar cok zevkliydi, localdeki küfürleri gorene kadar ve gercekten uzuldum. Tekrari yasanmasin isterim, herkes aklini basina alsin lütfen ve yasina uygun haraket etsin.

Bu arada buyrun link: http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6845439
Mesaj tarihi:
Güzel kardeşim Megetegem'in bahsettiği 60 kişilik fleet savaşı 2 saat sürdümü, orda üstünüze çullanan toplam 30 gemi, eğer tüm HED-GP nin 24 saatlik battle istatistiğini koyalım sitersen oraya , özellikle attığım mailler Megetegem'in bahsettiği 60 kişilik fleet olmadığını 30 kişilik bir fleetin sizi istasyon önünde öldürdüğünü göstermek içindir.

Tabiki HED-GP de gün boyu bir sürü kill oluyor loss oluyor, senin attığın mail neye hizmet ediyor onu anlayamadım. Zaten gün içerisinde birçok kez öldüğünüzü biliyoruz bunun görsel raporunu burdan vermen daha iyi olduda konumuzla ne alakası var.

Ha sen diyosan Megetegem'in dediği 60 değil 102 dir dahada fazla adam geldi bizim üzerimize diyosan , ozaman yanıltıcı bilgi veriyorsun.
Mesaj tarihi:

Beyler lafım herkezedir. İsteyen üstüne alabilir.

Bu olay NC-SC muhabbetini aştı ve gereksiz bir şekilde "Benim idrarım seninkini hava şartlarına ve eğime bağlı olarak geçer" konsepti oluştu.

OYUN BU OYUN !!!

Eğer illaki "mızıkçılık" yapıcaksanız ya da itham edecekseniz lüfet bilye, şıra, taso, vs... oynayın. :D

Sonra sakın ha şu Türkler neden bir çatı altında neden toplanamıyor demeyin!!

Merkezin rekoru 71 (10 kişi alt desek) 61 kişi max olur (O gece bende onlinedım)

Bu kadar az kişi olmamıza rağmen halen bir kavga ortamı kurmak bir başarıdır. (Genetik olmalı)

Hepinize başarılar ve hep beraber lose yada kill bölümünde adlarımızı görmek dileğiyle (Gerçi mutlaka aramızdan 1-2 kişi "ahaaa nası taktım"ı Türkçe diyebilmek için karşıda olacaktır.(Saygı duymak lazım))

Mesaj tarihi:
Yaw sizin arkadaslar sinek vızıltısından nem kapıyorlar.Bizden birisi sordu SB ne diye bende soba borusu dedım espiri mahıyetınde nasıl bir hazımsızlık warsa hemen yazılan cevap su galaktic düzgün konus yoksa.. ulan yoksa ne benimi döveceksınız tenhada yakalayıp.Ya arkadass benı tanıyan tanır cem kursat bilir benı kımseyı kırmam espiri yaparım dozu fazlaysa uyarırsın özur dilerim gecerim sonucta oyun oynuyoruz bu oyunuda memleket meselesıne cevırmeyın lütfen yaw kb lınkler atıyorsunuz güzel ne güzel hemde vurulduk eglendık vurduk eglendık sizde gelin m-o vurun alkıslayalım vurulun helvanızı yıyelım bunu bu kadar abartmanızın bır anlamı yok.Biz savas wardı agile geldık wt cok dıye hed takılmaya basladık sizden arkadaslar cıktı ortaya savastık sonuc türkler bir birini yiyor yok oyle bıse savas wardı burasıda canlıydı buraya tasındık bunda kötu olan yan nedır.Neyse kafa şişirmeye degmez herkes işine baksın
Mesaj tarihi:
Jarlexly said:

Güzel kardeşim Megetegem'in bahsettiği 60 kişilik fleet savaşı 2 saat sürdümü, orda üstünüze çullanan toplam 30 gemi, eğer tüm HED-GP nin 24 saatlik battle istatistiğini koyalım sitersen oraya , özellikle attığım mailler Megetegem'in bahsettiği 60 kişilik fleet olmadığını 30 kişilik bir fleetin sizi istasyon önünde öldürdüğünü göstermek içindir.

Tabiki HED-GP de gün boyu bir sürü kill oluyor loss oluyor, senin attığın mail neye hizmet ediyor onu anlayamadım. Zaten gün içerisinde birçok kez öldüğünüzü biliyoruz bunun görsel raporunu burdan vermen daha iyi olduda konumuzla ne alakası var.

Ha sen diyosan Megetegem'in dediği 60 değil 102 dir dahada fazla adam geldi bizim üzerimize diyosan , ozaman yanıltıcı bilgi veriyorsun.

Bak algida secicilik devam ediyor, ben demisim ki orada o gun 2 saat cok guzel eglenmisiz, aha bu da raporu. Mete ile bir ilgisi yok, seninlende yok! sadece benim eglendigim bir savas raporu o kadar, niye ben seninle ugrasayim anlamadim. Bir daha oku yazdiklarimi ne yazmisim. Seninle yada senin CEO'su oldugun Corpunla bir ilgim olmamis, local muhabbeti yapmamisim. Verilen bilgiler de dogrudur, 2 saatte bu kadar adam patladi patlatti :) Meraktan sadece o gunku 24 saatlik Hed- raporunu bana ÖM ile yollarsan sevinirim.
neyse bunun uzerine de sen bana bisey yazarsin adam gibi odesiriz cunku bir daha bu topik altinda yazmak istemiyorum.

herkese iyi eglenceler
saygilar
capt.logar

not:ben yine agildeyim, hed- ziyaretlerim devam edecek. Su anda hangarimda patlamaya hazir; 2*cane, typhoon, guardian, basil, scimi, mymmir, arazu, apoc,2*buzz, 2*hound, dramiel, widow, nightmare, 2* sabre, curse, 5*shuttle mevcut B)- yani sb yok sadece :p
Mesaj tarihi:
"Captain Logar" said:

Jarlexly said:

not:ben yine agildeyim, hed- ziyaretlerim devam edecek. Su anda hangarimda patlamaya hazir; 2*cane, typhoon, guardian, basil, scimi, mymmir, arazu, apoc,2*buzz, 2*hound, dramiel, widow, nightmare, 2* sabre, curse, 5*shuttle mevcut B)- yani sb yok sadece :p

Ya düşmana niye bilgi veriyorsun gemilerimiz hakkında Hasan. Ama baktım da sen parayı bir şekilde bulmuşsun. Bir de 2 gün farm yaptım falan diyorsun. Yeme bizi. Valla benim hangarımda sadece, Brutix, Curse, retribution, dominix, zealot, guardian, purufier, Arazu, lachesis (kahraman) var.

Valla sidik yarışı olsun diye yazmadım gemilerimi. Hehehehe
Sadece şunu göstermek için yazdım. Biz buraya EĞLENMEYE GELDİK.
Mesaj tarihi:
ee başka ne gemileriniz ne meziyetleriniz var ?
(sizin tabirinizle boruyu sobasız kullanmak dışında (nerenle diye sorarlar adama) )
busunuz olm :D işte bunu anlayın artık :D

haha ya nelerle urasıoruz şaka gibi
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

Heh bu kez alıntıyı becerdim sanırım. Becerdim ama, bu kez de bu arkadaşın ne demek istediğini anlamadım. Hakaret mi etti, geyik mi yaptı?

Ya kusura bakmayın valla kafam basmadı.
Mesaj tarihi:
Jarlexly said:

Megetege , o atığın son yazıdaki Kürşlat'ın yazdığı konu direk seninde yakından tanıdığın Kadir için atılmış bir maildir. Hatırlayamadıysan TheCur3 , Nalfein Dourden , Zaknafein Dourden, bu arkadaşlar vaktiylen senin içinde bulunduğun corptaydı, zaten bu mail'i atabilmenin sebebide oradan geliyor. Sabah akşam Plex yapıp, Plexten kazandığı paranın reklamını yaptığından dolayı o yazı yazılmıştır. Kısacası Leech ettiği için.

Tabi ya pvp yapmayı iyi biliyorsunuzda bana laf atıyorsun(4 tane logistik ya da falcon açarak pvp diyorsan kabul:P)
%100 corpa harcıyormus kurşat abi ile kendi posunuza yakıt alan benim,bana özel oldugu için begenmedim çıktım. Smal pos atıp corp hangarını
20milyon isk'ya kiralayanda benimdir.(beni karıştırmayın kavganıza!!!)

NOT:'Zaknefein Dourden'' dert3 dür(Thecur3 ve fuglife benim yani Kadir'in)
Mesaj tarihi:
Exodous said:

ronin22 said:

Heh bu kez alıntıyı becerdim sanırım. Becerdim ama, bu kez de bu arkadaşın ne demek istediğini anlamadım. Hakaret mi etti, geyik mi yaptı?

Basar.
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

Exodous said:

ronin22 said:

Valla basmadı, daha açık yazar mısın söylemek istediğini.
Basar.
Mesaj tarihi:
"Zaknefein Dourden" said:

Jarlexly said:

Megetege , o atığın son yazıdaki Kürşlat'ın yazdığı konu direk seninde yakından tanıdığın Kadir için atılmış bir maildir. Hatırlayamadıysan TheCur3 , Nalfein Dourden , Zaknafein Dourden, bu arkadaşlar vaktiylen senin içinde bulunduğun corptaydı, zaten bu mail'i atabilmenin sebebide oradan geliyor. Sabah akşam Plex yapıp, Plexten kazandığı paranın reklamını yaptığından dolayı o yazı yazılmıştır. Kısacası Leech ettiği için.

Tabi ya pvp yapmayı iyi biliyorsunuzda bana laf atıyorsun(4 tane logistik ya da falcon açarak pvp diyorsan kabul:P)
%100 corpa harcıyormus kurşat abi ile kendi posunuza yakıt alan benim,bana özel oldugu için begenmedim çıktım. Smal pos atıp corp hangarını

hacı sen pvp konusuna hiç bulaşmada wh larda carrierleri faction gemileri heder etmeni izledikçe hiç varolmadığın pvp den dem vurma 4 de acar falcon 14 de pvp ole birşey boşver 22 domiye bomba atıcam dıye oldum dun aksam bak adam 22 tane aynı gemıden getırmıs ne gusel pvp cursed.

Dediğin tarz da adamlar olsalar senin gibi bir farmeri corptan atmazlardı , adamlar salakmı sabah aksam bounty vergi loot vergi ödeyen robot gibi member bulmuşlar atsınlar burdan mantaliteyi çakan çakar.
Mesaj tarihi:
abooo kadir de katılmış forum savaşlarına. nassın kadir, haline vaktin. bir o tatlı sesini duyamadan yaban ellere gitmişin.
Can ciğer arkadaşlarımıza corp mailleri vermeden önce anlamı hakkında fikir sahibi olmadığın forum nickini değişiverseydin. Sırf seni de çekmek için çirkefleşiyorum :)
Galaksiyi kurtardıımız muhabbetleri özledim len
Mesaj tarihi:
saol yafes sen nasılsın
evet wh de carrieri verdim(sadece carrier değil yanında tengu ve 2 tane bs ile)
ve bedardan atılmadım ÇIKTIM(hayal peres ronin uydurma)
ben forumları okumayı severim yazmayı sevmem
pvp yede gelince 1 kişi 4 ac açıp pvp ye çagırıryorsa gitmem ona dem vurdum.Kaldiki Nayan abi oyunu bana ögrettigi için saygısızlık yapmama ya ugraşıyorum.Evet en büyük farmer benim sorunum yok
Npc ye gemi kaybetmeyide çok seviyorum ister wh npc si olsun ister 0,0...

CORP MAİLLERİ ASLA BEN VERMEDİM NE YAPARSANIZ YAPIN İFTİRA ATMAYIN
ÇIKTIGIM ANDA BEDARDA YAŞANANLAR BİTTİ.FORUMDA ZAKNEFEİN DOURDEN NİCKİ DIŞINDA BİŞİDE YAZMADIM YAFES KENDİNE GEL SAÇMALAMA CANIM ARKADAŞIM
Mesaj tarihi:
"Zaknefein Dourden" said:

Jarlexly said:

Kadir bence sen hiç konuşma Kendi POS'unuz dediğin POS üretim POS'u , AAA katılırken corptaki herkes 1 aylık adam bile corp için donation yaptı sen , metin ve bahadırdan da katılım beklerken senden aldığımız cevap "Abi valla param yok olanıda Metin abiye char alıcam zö verdiydim" diyip gidip abudik gubidik gemi losları verip , plex yapıyom diyip T3 patlaığ, Escale yapıyorum deyip Marauder kaybedip, WH bulduk hadi carrier sokalım diyip Carrier kaybedip, kısacası kazandığı parayı abuk sabuk kaybeden bi insan geçipte Corp'un ortak üretim POS'u için Corp parası ile yakıt almışlar demesi Abesti İştigalden başka birşey değildir.

Her corp'un kendi iç tüzüğü vardır, corp üyelerine 0.0 da corpun nasıl bir kurallar zincirine bağlı olduğu anlatılır. Sende burdayken herkese söylendi ödemelerin düzgün ve insanların kullandıkları hangarları sahiplenmeleri için Kiralama yöntemi kullanıldı. Corptaki herkes gönül rahatlığıyla ödemeyi kabul ederken , corpta olmayan girdiği corpta 6 aydan fazla duramayan bir insanın geçipte bana corp yönetiminden dem vurması herhalde olabilecek en saçma şeydir. Seni bu forumda olaylara karıştırmamak için öncelikle senin ve arkadaşlarının Corp maillerini MM gibi gruplara pas çekmemesi gerekiyor. O Corp maillerimizi MM e aktarabilecek adam sayısı kaç tane olabilir sence

Örnek : Bahadır ve onun MM deki kankisi
Sen
Metin
E ister istemez karıştırılıyorsun Kadir kusurabakma.
  • Yeni Oluştur...