Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South vs North Soonnn...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tek şüpheli sensin kadircim, tiz vurun kellesini. Sonra soruları sorarız :)

tamamen ortamı dağıtma amacıyla seni de bulaştımak için yazdım nick dalgasını ki ilk duyduğumda da çok uğraşmıştım seninle hatırlarsan.

Bende yıllar süren paticik gözlemcisi modundan çıktım eğlenceye katılmak için. Kim demiş tek pvp oyunda olur die:)
Mesaj tarihi:
şimdimi bitti ?

Gayet net hatırladığımız kadarı ile Jarlexy sana dediki :

Corpa yeni katılan az skill point li acemi arkadaşlarıda yanına al heavena plexe giderken yardımcı ol.

Sen dedinki :

s.rm öle işi hem vergi vercem hemde milleti götürcem .

e doğal olarak bye bye. :)
Mesaj tarihi:
haha süper geyikler dönmüş:)

Alıntı yaparak cevap veremicem, ömür ve sabır yetmez :) ben sıra sıra yazayım.

Yok 60 kişide yok 30 kişide.senin için 60'ı 30'a hatta 30'u 15'e indiriorm, 15 e 15 savaştık, hepimizi yendiniz. Süpersiniz. Daha da sayı mevzusu açılmasın hep başa dönüyosunz :)

O maili kadirden almadım, zaten 4S ten çıktığından beri pek konusma ortamıda olmadı kadir ile. gerçek hayattan çok yakın arkadasım sizin corptan birinin yakın arkadası :) hatta adamla ilk tanışmamızda online oyundan konu açıldı bi. eve oynuorm dedim, ilk tepkisi "lütfen fahriya abla değilim de" oldu :)) anladınız onu :)

denizcim, oyun içindeki yazıları kesip kesip yollama demişsinde. orda ki atılmış bir corp mail işte, neyini keseyim:) başından sonuna kadar olanını yapıştırdım.

ceo , officer mevzu açılmıs, bana sürekli ceo olduğunu belirtmen komiğime gitti, onla dalga geçtim kendimce :)) yoksa daha 1 hafta önceye kadar ben officerlık olayını bizden başka bir türke vericektimde, ne yazıkki olmadı :(

dengin olmak için öncelikle pet bir alliance a para verip, kendi kurduğum corpu oraya para karşılığı sokmam gerekiyosa dengin olmasamda olur :)) ben MM nin direktor corpunda officer olmaktan memnunum, ayrıca 4s teki türklerinde ceoluğunu yapıorm eğer illa karsına bi ceo arıosan.he eğer ceoluk için tittle lazım diosan senin güzel hatrın için oraya ceoda yazdırırım :) neyse bunlar gereksiz şeyler zaten.

ben scaları sevmiorm dedim, scalardaki insanları değil, scaların yönetimini sevmiodum, bunu da her fırsatta dile getirdim, baktım değişiklik olmadı, çıktık gittik.

bak , bizle ilgili yazdığın seylere cevap veriorm ki konu kapansız,yeni konular açmıorm. sizde öyle yapın, sürekli konu dısına veya en başına dönmeyin.

12. sayfada uzun bir alıntılı cevap yazmısım. o yazımı bir daha oku, orda bizle ilgili yaptığın tespitlere tek tek cevap vermişim, sende o verdiğim cevaplara, ya " evet anladım haklıymıssınz öyle yapmakta/söylemekte" de yada "su su yaptığın savunmalar yanlış, haksızsın, doğrusu bu " diye yaz. sürekli başa dönüp konu dısına çıkmayın :)
Mesaj tarihi:
Bir arkadaş bize dolu olma sebebiniz konusunda fikilerini paylastı benle. Onun düşündüğü gibi buraya yaptıklarımızı yazmamız rahatsız ediyosa, etmesin. Buraya bir şey yaptık diye yazarken genelde altında kill linkleride olur. Ortada yapılmamıs bir şeyi yapmısız gibi anlatma çabası yok yani.Sizde yapın böyle fleetler sizde yazın buraya yaptıklarınızı. Emin olun sizi baltalamaya çalışmak, veya fleet çıkardınz savastınz ama böle böle kayıplar verdinz demek yerine tebrik ederiz.

Birde bizim kendimizi diğer türklerden üstün tuttuğumuzu veya öyle lanse ettiğimizi mi çalıştığımızı sanıyosun anlamadım.Hiç böyle bir yazım olmadı, olmazda. Hem niye olsunki, ben yaptığım seyden eğleniyorum, bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum ki kimseye. Veya sizede oyunda kötüsünüz bilmiyosunuz falanda demiyorum, eminim sizde iyi oyuncularsınızdır.

Ayrıca hed ‘e gelmemizi üstünüze alınmayın, biz ilk agile geldik, WT orda çoktu, sonra war dec ler bitince hed’e gidelim dedik, sizle uzun süre orda karşılaşmadık, hatta bir kere yafes han (yalan olmasın aklımda o kalmıs) sistemdeydide, ona convodan gate’i kampladığımız intelini bile verdim. Amacımız ordaki türklere bulaşmak değildi. Ta ki jaddet ve arkadası, 2 rupture ile bizden bir kitsuneyi tek salvoyla almaya çalısıp, alamadığını görünce warpout çekene kadar. Sonra dedik ki “iyi, bu arkadaşlar oyun bilincinde, bu türk bunu patlatmayalım falan diye düşünmüolar, bizde oyunumuzu oynayalım dedik” ve bizde bedar görürsek saldırmaya başladık.

Son olarak, bizim sizle bir derdimiz yok, Hed’e gelme sebebimiz siz değilsiniz, Siz bize forumdan laf edene kadarda size forumdan veya oyundan , corpunuzla veya bireysel oyuncularınızla ilgili bir yazımız olmamıstır. Ama siz 4S şöle böle diye yazmaya başlayınca, en doğal hakkımız olan savunma hakkımızı kullandık doğal olarak. Halada sizle bir derdimiz yok, biz oyunumuza eğlencemize bakıcaz, düzenli fleetlerimizi çıkarmaya devam edicez(siz olsanızda olmasanızda, yani sizle alakası yok). Sizinde işallah bizle bir derdiniz kalmaz, hep beraber oyunumuza bakarız.
Mesaj tarihi:
4S teki turklerin CEOsuyum demis sanki. Bende bi donem razorda RG Turkish Liason Officer idim onun gibin olsa gerek :) Iyi iyi buyuk corplarda boyle yetkili turklerin olmasi cok sevindiriyo beni.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

mete corpların 1 tek ceosu olur. en son baktığımda 4sin ceosu vuk lau idi, sanırım soylemek istediğin 4s deki türklerin liderliğini yaptığın?

Bunlar uzun mevzular ama ben özetleyeyim. Aslında biz bir corp kurmak istedik önce. MM'nin altında bir Türk corpu. Ama sonra baktık ki, corpun işleriyle uğraşmaktan, pvp yapmaya zaman bulamayacağız. Üstelik kimse de, eğlenmeye ayıracağı vakti, corp yönetimi gibi bir angaryaya ayırmak istemedi. Buna ben de dahilim. Bu işi yapmaktan hoşlanacak bir ağabeyimiz vardı, ama o da işlerinin yoğunluğundan dolayı oyuna ara verdi.

Neyse uzatmayayım... 4S'in Ceo'su Vuk'tur. Ama bizim gönlümüzdeki CEO Mete'dir. (Tabii Ali ağebey dönene kadar ;)) Gönlümüzdeki CEO Mete derken, bunu duygusal olarak da söylemiyorum, çünkü corpla ilgili sorunlarımızı ve oyun içindeki diğer sorunlarımızı o çözüyor. Eh takdir edersiniz ki, biz bir corpun içindeki bir azınlık da olsak (gerçi azınlık olduğumuz pek söylenemez) sonuçta bir sözcüye, bir lidere ihtiyacımız var. O kişi de, genç yaşına rağmen Mete'dir. Tahmin edersiniz ki, bu işler biraz da gönüllülük esasına dayanır. Yani sevmek gerekir. Yoksa, Mete'den daha yaşlı ve eski oyuncularımız var (ben de dahil) ama tembeliz işte. Bu işlerle uğraşmak istemiyoruz. Ha tabii bir de (gerçi bu forumda bir arkadaş kendi elimle yazmış olsam da beni aşağılamak için kullandı ama olsun, akıl yaşına veriyorum) yabancı bir corpta böyle bir pozisyon için İngilizce de gerekiyor.

Ulan uzatmayayım dedim destan yazdım...

Sonuçta Mete bizim CEO'muzdur. Yok son baktığımda Vuk ceoydu bilmem neydi diye çamur atacağınıza, siz de bulunduğunuz yabancı corplarda başarı gösterip böyle pozisyonlara gelin de, hiç değilse oyundaki Türklere bir katkınız olsun.

Dare de mesela bizim Razor'daki officerimizdi. İşlerimizi onunla hallederdik. Bu işler böyle yürür.

Ha bugün kalkıp da Sultan ismiyle bir corp kursak gerçekten de ceomuz Mete olacaktır, o da ayrı mesele...
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

mete corpların 1 tek ceosu olur. en son baktığımda 4sin ceosu vuk lau idi, sanırım soylemek istediğin 4s deki türklerin liderliğini yaptığın?

söylemek istediğimden ziyade söylediğimde oydu zaten, orda "4S'te ki türklerin ceoluğunu yapıyorum" dedim. Ama sen hala bana olan kişisel "sevginden" dolayı laf yetiştirmek için anlamak istediğin gibi anlıyosun yazdıklarımı :)

beni oyun içi yazıları kesip kesip yollamakla suçlayıp, öyle olmadığını söylediğimde cevap veremeyip "hmm anladım, asılsız suçlamışım seni" demek yerine başka bi yerden laf atmaya çalışıyosun.

aradan 1 sene geçti, bırak artık benle uğraşmaya çalışmayı :)
Mesaj tarihi:
O tek salvoda kitsune benzeri işi aynı iki arkadaş özellikle jaddet çok güzel yapıyordu. Bahsi geçen denemede de gıcık olduğum devasa gate yüzünden menzil dışı kaldılar, menzil doğru çıksaydı çok tatlı bir instapop olacaktı o kadar kişi arasından. Ah ah nerde mini mini caldari gateleri:(
Mesaj tarihi:
gene laf çarpıtıyorsun.benimle uğraşan sensin ben değil.
Bu forumda alakasız bir topice benimle kavga ettiniz küfür ettiniz, akabinde üste çıkmak için seninle olan convomun belirli kısımlarını kesip koydun, lafı benim corp memberlarımı sattığıma filan getirdin, halbuki seninle olan convolarımın hepsı corp memberlara copy pasteleniyordu, iş banlanmaya gelince Darejedi iyi niyetinden veya sizinle olan hukukundan dolayı mesajları sildi, dursalardı linklerdim. ayrıca bu topic altında breganın corp mesajının tamamını değil o olayın bir kısmını yazmışsın, adamlarda seni bu konuda uyarıyor gene bu topicte. Sanırım bu forumda seninle tartışan diğer arkadaşların sorunuda bu, çünlü sürekli yalancı ve manipulatif olmakla suçlanıyorsun.

ayrıca hüseyin mesajını şimdi okudum, eklemek isterim ki bende hirr de officerim corpunuzun bindiği titanların dreadlerin vs üretiminde yer alıyorum.

ceo olmak için bir şirketinin olması gerekir.

CEO
n CEO [ˌsiː iː ˈou]
Chief Executive Officer; the president of a large company.
Mesaj tarihi:
Adamın biri sürekli olarak oğluna "Senden adam olmaz" dermiş. Çocuk da buna çok içerlermiş. Neyse yıllar yılları kovalamış, çocuk büyümüş, okumuş çok önemli görevlere gelmiş. Ama bu süre zarfında da babası hep aynı şeyi tekrarlamış. "Senden adam olmaz..." Ve bu çocuk sonunda vezir olmuş. Yani padişahın baş yardımcısı. Olunca da, adamlarını çağırıp, "Babamı hemen buraya getirin" demiş. Adamları da yaşlı babayı kolundan tutup saraya getirmişler. Vezir, "Hani sen yıllarca bana adam olamazsın demiştin ya. bak vezir oldum" demiş. Adam da oğluna dönüp, "Oğlum ben sana vezir olamazsın demedim ki... Adam olamazsın dedim. Benim dediğim de çıktı. Adam olsaydın, babanı adamlarınla saraya getirteceğine, kalkıp sen ayağına giderdin" demiş.

Kıssadan hisse...

Mesele officer olmak değildir. Mesele officer olunca çevrene faydalı olabilmektir, yeğen...

Hisseden yeni bir hisse...

Yani Mete gibi pek çok Türk'ün yabancı bir corpa girebilmesini sağlamak lazımdır. Yani corp için titan mitan üretmek yetmez, yeğen...
Mesaj tarihi:
her zaman ki gibi engin kültür ve bilgi hazinen yazılarından belli oluyor. bendende nacizane bir ekleme sakla samanı gelir zamanı, damlaya damlaya göl olur, gerisi için ilkokul ananeleri kitabıma bakmam lazım.

benim oyundaki amacım tüm türkleri bir çatı altında toplıyayım vs filan değil. çevreme yeteri kadar faydalı oluyorum, ben zaten ingilterede yaşıyorum türk arnavut rus ingiliz farketmez, ben ırktan önce insanlığa önem veriyorum. corpa girmelerine yardımcı olduğum türk ve yabancı arkadaşlar zaten var.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

gene laf çarpıtıyorsun.benimle uğraşan sensin ben değil.

şu konu altında sen bana bir şey yazmadan sana ne yazmışım ne olur bul ve göster :).senle alakam yok, hala yok yazıları eksik gönderiyosun, yok ceo bi tanedir sen ceo diilsin falan filan. ben zaten ceo olduğumu yazmadım ki. avukat olmuşsun karşıdakini anlama sıfır :)

"4S teki türklerin ceo'luğunu yapıyorum" yazdım. ne 4S'in nede 4S te ki türklerin ceosuyum demedim ben. ceonun görevleri sorumlulukları neyse 4S teki türkler için benimde sorumluluklarım görevlerim o dedim.tekrar yazayım. Ceoyum falan demedim :)

ben officerım dedikten sonrada hemen, "bende zaten officerım" demende ayrıca hoşuma gitti :))

neyse, eskisi gibi sana cevap yazmamaya devam edicem. sende mümkünse ben sana bir şey demeden benle ilgili bir şey yazmazsan sevinirim. kendine iyi bak iyi oyunlar saygı değer officer ve titan üretiminde katkısı olan arkadaş.
Mesaj tarihi:
ben sen officerim dedigin icin officer oldugumu soylemedim, huseyin bana "Yok son baktığımda Vuk ceoydu bilmem neydi diye çamur atacağınıza, siz de bulunduğunuz yabancı corplarda başarı gösterip böyle pozisyonlara gelin " dediği için zaten o pozisyonda olduğumu söyledim.

laf çarpıtmalarına güzel bir örnek oldu buda, ama ne kadar örneklendirsemde kabul etmiyeceğini bilecek kadar tanıyorum seni.
Mesaj tarihi:
tamam haklısın, özür dilerim. hadi konu kapansın, herkez oyununu oynasın.

Edit: alttaki eklemeyi ben özür diledikten sonra yapmışsın, o yuzden bende ekleme yapıyorum.

Glatheros said:

laf çarpıtmalarına güzel bir örnek oldu buda, ama ne kadar örneklendirsemde kabul etmiyeceğini bilecek kadar tanıyorum seni.

laf çarpıtma yapmadım, hızlıca okuduğumdan yanlış anlamısım, ve sen officerım deme sebebini yazıncada , yanlış anlamısım deyip özür diledim. sende keşke aynı olgunluğu gösterip " sende hiç ceoyum dememişsin, ben yanlış anlamısım" diyebilme olgunluğunu gösterebilseymişsin. (pardon, tutamadım kendimi, yazmıcam dememe rağmen burdan da yazdım :) )
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

zavallı

kimileri için özür dilemek büyüklüktür, kimileri içinde zavallıktır işte, neyse sana verdiğimiz rahatsızlıktan dolayıda özür dilerim.

Edit: "zavallı" yazıp değiştirmişsin sonra. yukardaki zavallı nerden çıktı demesin millet :)
Mesaj tarihi:
niye kitliyoruz ki insanlar o savaşın kritiğini yapmak isteyebilir dursun, tartışmaların devam etmiyeceğine inanıyorum ben. forumu aktif tutarsak kaybolur gider.

benim bu savaş konusundaki kritiğime gelince, 4s deki arkadaşlar gayet başarılı fleetler oluşturdular kendi aralarında, düşmana güzel darbeler indirdiler, ayrıca alliance fleetlerine katılımları oldukça yüksekti, hem sub cap hem cap olarak.
Mesaj tarihi:
elimizden geldiğince bir şeyler yaptık işte, çok patladık ve patlattık, kısacası çok eğlendik :)

NC'nin yanında SC üyeleride çok eğlenmiştir tabi.sonuçta 2 aylık aksiyona sebep oldu bu işgal. Her pvp'cinin rüyasıdır böyle bir fırsat.
  • Yeni Oluştur...