Creed Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Omerta Syndicaten 3-5 manyak arkadasimiz :p (içlerinden biri sanirim grafikle ilgili bi konuda "okuyo") sahane bi calisma yapip unreal 3 motoruyla eve modelleri kullanarak güzel bi "savas" videosu cekmiş. Dominion kadar güzell... ama daha iyi olabilirmiş tabi p: "Omerta Studio's proudly presents:" Future Proof (720p) WMV - 876mb. Alternate Mirror - Hosted by Midmotion.com Alternate Mirror - Hosted by Eve-Files.com (Torrent Link Fixed. Thanks Chribba!) Alternate Mirror - Hosted by Claymoredog.com Alternate Mirror - Hosted by Robert Styler Alternate Mirror - Hosted by Fileplay.net (Also Includes Stream!) Alternate Mirror - Hosted by EvE Killboard Corporation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 eve gidince direk indiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 indir indirr süfer olmus hakaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 harbi süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Baya hoş olmuş da sesi bende çok kısık sonuna kadar açmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 codecten filandır heralde hich ses sorunu yasamadim /yada kısık deil diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smilized Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Vallaha benim pek hoşuma gitmedi açıkçası.Bence Homeworld 2 motoru ile çok çok daha iyi bir görüntü alınabilirdi. Ayrıca insanlardaki caldari düşmanlığını da şiddetle kınamaktayım :), hatta ccp nin son videosunda o erebus un patlatılmasının ccp'nin nasıl izin verdiğini de anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yalnis erebus gallente p: bide caldari düşmanligida normal fanboy onlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smilized Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bahsettiğim erebus zaten tyrannis trailerdeki erebus:) ccp staff in koyu bir gallente fanı olduğunu da iddia ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar