ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yeniden elimdeki goldları satıyorum 1k = 5 ytl Alacağınız miktar yüksek ise migrate yapabilirim. Gold ucuz oldugundan migrate bedavaya gelecektir. İletişim için öm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 satışlar devam etmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Satabildin mi bari hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Geçen hafta 70k sattım farklı bir sitede. Haftalık 30-40k gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Vay anası. Migrate vs yapmak koymuyor mu ya? 20k zaten götürüyorsun bir migratede, 100 ytl desen zaten 40 küsürü migrate'e gidiyor. Ee karı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Daha migrate yapmadım hiç. Genelde insanlar goldu alıp gidiyorlar. AH genel olarak diğer serverlara göre ucuz oldugundan adam giderken de kar ediyor. Bunun yanı sıra eğer migrate yapacaksam migrate parasını karşı taraf ödüyor ben değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar